- 21 Ocak 2018
- 8.400
- 20.709
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
Sagol canim yogurt koyup koymamakta kararsizdim koymadim :)Offf bi de yoğurt alayım ben yanına acele olsun ama dayanamıyciiiimmmmm
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim yogurt koyup koymamakta kararsizdim koymadim :)Offf bi de yoğurt alayım ben yanına acele olsun ama dayanamıyciiiimmmmm
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık![]()
Evett yap bekliyoruz ne yapican senEşim gider gitmez yapayım ben buraya daha bakmadan
Sunumlar dehsetul vahşet![]()
Ben sizin kadar güzel uapamam ki :/Evett yap bekliyoruz ne yapican sen![]()
O ne demek canim tarifine benzer sunumlar arastir internetten benzerlerini yapmaya calis kendindende biseyler katarsin boyle çıkıyor ortaya:) hem bazen sunuma da bakmiyolar belli olmuyor :)Ben sizin kadar güzel uapamam ki :/
beyoğlu zencefillien sevdigini söyle![]()
Sagol canimVaay ellerine sağlık canım nefis![]()
Burdayım kaçmadım, beytinin hastasıyım ağzımın suyunu silmeye gittim
Cok sagol canimBurdayım kaçmadım, beytinin hastasıyım ağzımın suyunu silmeye gittim![]()
Dahliadivin ellerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum çok güzel görünüyor.
Teşekkürler begenmene sevindimHarika olmuş ellerine sağlık sunumda çok şık olmuş,yarışmada başarılar dilerim sanada![]()
![]()
Teşekkürler begenmene sevindim![]()
Aslinda cok kolay degilmi misafire falanda yapilir ben kayinvalidemlerde yaparim gidince bayilirlarÇok güzel olmuş beytiyi bizde çok severiz,arada bende yaparım![]()
İcecege gerek yokki su gibi akip gidiyor bogazdan oyle yumusak oyle pamuk gibi akiskanne saçma ya içecek yok yanında![]()
Aslinda cok kolay degilmi misafire falanda yapilir ben kayinvalidemlerde yaparim gidince bayilirlar![]()
Aksama yaparsin ya istersen allahtan zor bisey degil yoksa üzülürdüm:))Aynen uğraştırmıyr hiç yaparken,yerken süper ama olsadayesek şimdi
Aksama yaparsin ya istersen allahtan zor bisey degil yoksa üzülürdüm:))
Benimde bu ara hic yemek yapasim yok et tavuk kofte yapmaktan biktim ne yapsam canim bisey yapmak istemiyor :) ne guzel yemegin var aksama kadar keyif yapAkşama yemeğim var zaten bugün rahatım yemek konusunda:))
Benimde bu ara hic yemek yapasim yok et tavuk kofte yapmaktan biktim ne yapsam canim bisey yapmak istemiyor :) ne guzel yemegin var aksama kadar keyif yap![]()