- 21 Ocak 2018
- 8.216
- 20.200
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
Sagol canim yogurt koyup koymamakta kararsizdim koymadim :)Offf bi de yoğurt alayım ben yanına acele olsun ama dayanamıyciiiimmmmm
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim yogurt koyup koymamakta kararsizdim koymadim :)Offf bi de yoğurt alayım ben yanına acele olsun ama dayanamıyciiiimmmmm
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık
Evett yap bekliyoruz ne yapican senEşim gider gitmez yapayım ben buraya daha bakmadan
Sunumlar dehsetul vahşet
Ben sizin kadar güzel uapamam ki :/Evett yap bekliyoruz ne yapican sen
O ne demek canim tarifine benzer sunumlar arastir internetten benzerlerini yapmaya calis kendindende biseyler katarsin boyle çıkıyor ortaya:) hem bazen sunuma da bakmiyolar belli olmuyor :)Ben sizin kadar güzel uapamam ki :/
beyoğlu zencefillien sevdigini söyle
Sagol canimVaay ellerine sağlık canım nefis
Burdayım kaçmadım, beytinin hastasıyım ağzımın suyunu silmeye gittim Dahliadivin ellerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum çok güzel görünüyor.Mcz09 nerelerdesin sen gördüm seni kaçma benden
Cok sagol canimBurdayım kaçmadım, beytinin hastasıyım ağzımın suyunu silmeye gittim Dahliadivin ellerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum çok güzel görünüyor.
Teşekkürler begenmene sevindimHarika olmuş ellerine sağlık sunumda çok şık olmuş,yarışmada başarılar dilerim sanada
Teşekkürler begenmene sevindim
Aslinda cok kolay degilmi misafire falanda yapilir ben kayinvalidemlerde yaparim gidince bayilirlarÇok güzel olmuş beytiyi bizde çok severiz,arada bende yaparım
İcecege gerek yokki su gibi akip gidiyor bogazdan oyle yumusak oyle pamuk gibi akiskanne saçma ya içecek yok yanında
Aslinda cok kolay degilmi misafire falanda yapilir ben kayinvalidemlerde yaparim gidince bayilirlar
Aksama yaparsin ya istersen allahtan zor bisey degil yoksa üzülürdüm:))Aynen uğraştırmıyr hiç yaparken,yerken süper ama olsadayesek şimdi
Aksama yaparsin ya istersen allahtan zor bisey degil yoksa üzülürdüm:))
Benimde bu ara hic yemek yapasim yok et tavuk kofte yapmaktan biktim ne yapsam canim bisey yapmak istemiyor :) ne guzel yemegin var aksama kadar keyif yapAkşama yemeğim var zaten bugün rahatım yemek konusunda:))
Benimde bu ara hic yemek yapasim yok et tavuk kofte yapmaktan biktim ne yapsam canim bisey yapmak istemiyor :) ne guzel yemegin var aksama kadar keyif yap