- 16 Ağustos 2010
- 292.911
- 602.605
- 43
- Konu Sahibi Dahliadivin
Allah razı olsunHerkesi beğenmem bilirsin Eline sağlık cano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunHerkesi beğenmem bilirsin Eline sağlık cano
yok yok ben bayıldımEvet seveni coktur klasik kebabimizdir bu beni kurtarabilir cidden daha iyi sunmakti hayalimdeki ama bu cikti ortaya olsun :)
Hepinize dargınım gazoz yok bende gazoz olmayana oy yokhemen kusur bulayım da disk olsun
Nevreste arkadaş yanına içecek koymamış,beytiler boğazımıza takılır,tehlikeli
iyi ki varsın nevoşum yaa yoksa biz başedemiyoruz bu hatunlaAllah razı olsun
Oo sizde genetik ozaman mutfak islerii babacigndan sanaa ya yemegi yapmak ayri marifet sunum apayri marifet birde bu var cok begendim gercektenBabam asci sayilir dogru dedin diyebiliriz sagol canim begenmene sevindim
Vallah ablam eyran koyacaktimda uygun otantik bardak bulamadimhemen kusur bulayım da disk olsun
Nevreste arkadaş yanına içecek koymamış,beytiler boğazımıza takılır,tehlikeli
Bana güvenen yolda kalır kalmasaydıYanına HAbibte gazoz getirecekmiş.Getirmeyince böyle kalmış
Bana kıyamıyoriyi ki varsın nevoşum yaa yoksa biz başedemiyoruz bu hatunla
Sagol canim sen begendiysen olmustur biseyleryok yok ben bayıldım
geniş alana dizilmesi ayrıca iyi olmuş
İşte bizde bunu biliyoruzBana güvenen yolda kalır kalmasaydı
ne demek şimdi bu hangi hatunlaiyi ki varsın nevoşum yaa yoksa biz başedemiyoruz bu hatunla
Direk söylüyorum neden şey ettiriyorsun kiİşte bizde bunu biliyoruz
Yani sende haklısınDirek söylüyorum neden şey ettiriyorsun ki
Haliyle nevroşYani sende haklısın
çok yanlış kişiye çattın dostumHepinize dargınım gazoz yok bende gazoz olmayana oy yok
Sunum isini burda ogrendim ama yemek bizde ailecek cok guzel yaparız lezzette sikinti yok her türlü yemegi yaprimOo sizde genetik ozaman mutfak islerii babacigndan sanaa ya yemegi yapmak ayri marifet sunum apayri marifet birde bu var cok begendim gercekten
Buna nasıl inanacağız,görmeden hayatta inanmamBenim annemin babası kebapçıydı dayılarımda öyle babamda güzel yemek yapar hemde sunumlu..onlara çekmişim bende