- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- Konu Sahibi Dahliadivin
estağfurullahSagol canim sen begendiysen olmustur biseyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estağfurullahSagol canim sen begendiysen olmustur biseyler
Lafla olmaz amaBenim annemin babası kebapçıydı dayılarımda öyle babamda güzel yemek yapar hemde sunumlu..onlara çekmişim bende
İnanma neden inandıracam kiBuna nasıl inanacağız,görmeden hayatta inanmam
İşte konuşunca söylediklerin havada kalıyor.Bizimde yav he he diyesimiz geliyorİnanma neden inandıracam ki
gazozlarıma bak yaaİnanma neden inandıracam ki
Konuşmak için burda degilmiyiz bacım herkes konusabilir ama arkamdan olmasın yanlış anlarım benLafla olmaz ama
Bikere goster ez gec bizi de gorelim hem senin arkandan konusanlarin agzi kapansin
tam olarak hangi topikler arkan sayılıyor,söyle oralarda yazmayalımKonuşmak için burda degilmiyiz bacım herkes konusabilir ama arkamdan olmasın yanlış anlarım ben
Ama yapamiyo konusuyo diyollaa iste ben demiyorum onlar diyoKonuşmak için burda degilmiyiz bacım herkes konusabilir ama arkamdan olmasın yanlış anlarım ben
En sevdiklerim yaaa herkese dağıtacagım bundançok yanlış kişiye çattın dostum
direk satıcıyım
seç beğen al,81 çeşit gazoz,her ilin özel gazozu,ne vereyim aplama
Eki Görüntüle 2675047
Aklıma kötü şeyler geliyortam olarak hangi topikler arkan sayılıyor,söyle oralarda yazmayalım
neler meselaAklıma kötü şeyler geliyor
Yok ya gazoz içmedim diye böyle oldumneler mesela
gazozu çok mu kaçırdın sen bu akşam
dağıtmak yokEn sevdiklerim yaaa herkese dağıtacagım bundan
ben hergün değişik bir ilin gazozunu içiyorum.bayağı güzeller var içlerindeYok ya gazoz içmedim diye böyle oldum
Tamam ya arkadaşlara verecegiz ne cimrisindağıtmak yok
3 tl onların tanesi,teee nerelerden geliyo nakliyeyle asla dağıtmam
Bende sana benim ilin gazozunu içireyim ne dersinben hergün değişik bir ilin gazozunu içiyorum.bayağı güzeller var içlerinde
içmişimdir ben onuBende sana benim ilin gazozunu içireyim ne dersin
en sevdigini söyleiçmişimdir ben onu