- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
-
- Konu Sahibi Anteplililili
Teşekkür ederim canim, denemeni tavsiye ediyorumBöyle çorbalara bayılırım
Ellerine sağlık
Artık hep buralarda ol dişli rakip severizBu parcalari bulma kısmı zordu, onun dışında gerisini hallettim şükür tesekkur ederim canim
Ya bana da öyle geldi ben geldiğimden beri bi bişeyler olduAyağını mı sürüdün bebe
Ilk ve sondu deermişimmArtık hep buralarda ol dişli rakip severiz
Valla ayağını sürüdün, arkandan gelenler yıkılıyorYa bana da öyle geldi ben geldiğimden beri bi bişeyler olduŞansıma tüküreyim nasıl 1. Olcam ben
Bende öyle diyorum kız,şansıma tüküreyimYa bana da öyle geldi ben geldiğimden beri bi bişeyler olduŞansıma tüküreyim nasıl 1. Olcam ben
Geçmiş olsun bu bir bataklıkIlk ve sondu deermişimm
Napalım artık nasip kısmetBende öyle diyorum kız,şansıma tüküreyim
Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar dilerim. Şansın bol olsun. Bu tarifle iki yıl önce ben de katılmıştım yarışmaya.Herkese Selam
Yarışmaya ilk defa katılıyorum ,bu ilk deneyimimi bir antepli olarak kendi yöremizin şifa deposu olan, kışın en çok tükettiğimiz çorba Beyran 'ı sizlere sunmak istedim
Öncelikle malzemelerimizi yazalım;
Eki Görüntüle 3006860
* 750 gr kuzu incik
* 2 yemek kaşığı pul biber
* 1 cay kaşığı karabiber
* 1 cay kaşığı tuz
* 4 diş sarımsak
Pilavı için;
* 1 cay bardagi pirinç
* 2 cay bardağı su
* 1 çay kasigi tuz
Şimdi gelelim yapım aşamasina ;
Önce etimizi düdüklü tencereye koyup bir guzel haşliyoruz.Daha sonra pişen etlerimizi bir tabaga alıp didikliyoruz , sonra pirinclerimizi yikayip 2 cay bardagi su ekledigimiz tencereye ekliyoruz ve pismeye birakiyoruz.
Eki Görüntüle 3006861
Şimdi gelelim birlestirme aşamalarına
Bir tavaya et suyunun yuzundeki yagdan 1 yemek kasigi tavaya ekledim daha sonra pul biberimizi pilavimizi ve en uste etlerimizi dizdim ocagin altini acip et suyumuzu ekledim kaynamaya baslayinca karabiber , tuz ve sarimsagimizi ekleyip kaynattim ve iştah kabartan şifa dolu çorbamizi sunuma hazir hale getirdim o zaman gelelim sunumumuza
Eki Görüntüle 3006862 Eki Görüntüle 3006863 Eki Görüntüle 3006865 Eki Görüntüle 3006866 Eki Görüntüle 3006867
Eki Görüntüle 3006868 Eki Görüntüle 3006869 Eki Görüntüle 3006870 Eki Görüntüle 3006871 Eki Görüntüle 3006872
Atlattigim badireler oldu az kalsin vaz geciyordumGeçmiş olsun bu bir bataklık
Aaaa evet kizlar bahsetmisti canım hatta ordaki oy oranlarina baktim biraz umutsuzluga kapilmistim niye az almis.mis gibi corba diyeEllerinize sağlık. Yarışmada başarılar dilerim. Şansın bol olsun. Bu tarifle iki yıl önce ben de katılmıştım yarışmaya.
Cok güzel canımmHerkese Selam
Yarışmaya ilk defa katılıyorum ,bu ilk deneyimimi bir antepli olarak kendi yöremizin şifa deposu olan, kışın en çok tükettiğimiz çorba Beyran 'ı sizlere sunmak istedim
Öncelikle malzemelerimizi yazalım;
Eki Görüntüle 3006860
* 750 gr kuzu incik
* 2 yemek kaşığı pul biber
* 1 cay kaşığı karabiber
* 1 cay kaşığı tuz
* 4 diş sarımsak
Pilavı için;
* 1 cay bardagi pirinç
* 2 cay bardağı su
* 1 çay kasigi tuz
Şimdi gelelim yapım aşamasina ;
Önce etimizi düdüklü tencereye koyup bir guzel haşliyoruz.Daha sonra pişen etlerimizi bir tabaga alıp didikliyoruz , sonra pirinclerimizi yikayip 2 cay bardagi su ekledigimiz tencereye ekliyoruz ve pismeye birakiyoruz.
Eki Görüntüle 3006861
Şimdi gelelim birlestirme aşamalarına
Bir tavaya et suyunun yuzundeki yagdan 1 yemek kasigi tavaya ekledim daha sonra pul biberimizi pilavimizi ve en uste etlerimizi dizdim ocagin altini acip et suyumuzu ekledim kaynamaya baslayinca karabiber , tuz ve sarimsagimizi ekleyip kaynattim ve iştah kabartan şifa dolu çorbamizi sunuma hazir hale getirdim o zaman gelelim sunumumuza
Eki Görüntüle 3006862 Eki Görüntüle 3006863 Eki Görüntüle 3006865 Eki Görüntüle 3006866 Eki Görüntüle 3006867
Eki Görüntüle 3006868 Eki Görüntüle 3006869 Eki Görüntüle 3006870 Eki Görüntüle 3006871 Eki Görüntüle 3006872
Teşekkür ederim canimCok güzel canımm
Bol şans
Hiç belli olmaz canım. Çorban nefis görünüyor. Sunum da çok güzel.Aaaa evet kizlar bahsetmisti canım hatta ordaki oy oranlarina baktim biraz umutsuzluga kapilmistim niye az almis.mis gibi corba diyededim yap gitsin ne olcaksa olsun seninkide
Cok teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık emeğine sağlık çok güzel görünüyor bol şanslar canım
İyi ki vazgecmemişsin, hoşgeldinAtlattigim badireler oldu az kalsin vaz geciyordumondan dolayida ilk ve son dedim hep