- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Sultanım çok teşekkür ederim.Bayıldım, ellerine sağlık canım, sunum harika,eminim tadı da çok güzeldir
Yok kuzum ben sana gol atar mıyımYaaa yinemiiii gollll yinemiiiiiiii
İnsan kardeşine az tüyo verir demi ablaaaaa
Aşkolsun
Ellerine sağlık ablacımmmm
Enfes görünüyor enfessss
Teşekkür ederim bitanem.Ablaaaaa sen naptın böyleee, bu çorbayı hep şehir tanıtım belgesellerinde görürdüm evde yapılamaz sanıyodumbaaayılllldımmmm ağzımın suyu aktı vallahi döktürmüşsün inşallah birincilik getirecek
Manzarayı hiç konuşmayalımellerine sağlık cankuşum ❤
Yapabilirmiyim aceba diye şimdi bidaha detaylı bakcam ablaTeşekkür ederim bitanem.
Beyrani eve getirdim.
Eşime sordum nasıl Antep'te yediğin gibi olmuş mu dedim. Daha güzel demesin mi
..Sarımsağıni biberini iyi ayarladın mi birebir aynı oluyor kuzum . Bak dene gerçekten lezzetli oluyor.
Maşallah mutfağımızın bütün çorbaları çok güzel olmuş. Kulüp bu alanda bayağı uzmanlaşti. Dışarıda hiç tarif bakmıyorum artık...Lilim ne iyi ettin de geldin.
Dünyanın en kolay çorbası. Evde bakır iki kulplu tavan var mı...ben memlekette bırakmıştım getirmedim o olsa daha güzel olacaktı. Çorbalarimiz şahane.Yapabilirmiyim aceba diye şimdi bidaha detaylı bakcam ablahiç tatmadım ama nasıl canım çeker bu çorbayı gördükçe içim giderdi
Aynen valla çorbalar şahane oldu bu sene, gerçekten birbirinden güzel özel tarifler var bir sürü ekran resmi aldım
Yok kiii benim bakır hiçbişeyim yokDünyanın en kolay çorbası. Evde bakır iki kulplu tavan var mı...ben memlekette bırakmıştım getirmedim o olsa daha güzel olacaktı. Çorbalarimiz şahane.
Canın sağ olsun kuzum ısıya dayanıklı biraz çukur her kapta yapabilirsin. Varsa daha lezzetli oluyor.Yok kiii benim bakır hiçbişeyim yok
Kendimi ifade etmeye çalıştım inşallah bir kusur yoktur yazdiklarimda ablacım gerçekten muhtesem olmuş az bile söyledimEy dilber-i rânâ
ey tesadüf-i müstesna
meleğiiiiim bu ne veciz sözler beni ziyadesiyle mesud ettiğinin farkında mısın
Çok ince çok tatlı bir meleksin sen.Kendimi ifade etmeye çalıştım inşallah bir kusur yoktur yazdiklarimda ablacım gerçekten muhtesem olmuş az bile söyledim
Yarın yasak yok doğru kasaba gidiyorsun yarım kilo et yeter sana...Ayy nasıl canım çekti ellerinize sağlık :)
Yarın belki karantina da olabilir bizim evYarın yasak yok doğru kasaba gidiyorsun yarım kilo et yeter sana...
Teşekkür ederim tatlım...
Allah yardımcınız olsun virüsten esirgesin kuzum. Dikkat edin kendinize . Sağlıkli olun inşallah yaparsınız canım.Yarın belki karantina da olabilir bizim ev
Olmazsa ya da bitince yapıcam eşimde kaç gündür söylüyodu valla videosunu izleyip yapalım diye :)
Afiyet olmuştur size :) :)
Aminn Allah razı olsun hepimizi de korusun rabbim. Sizlerde dikkat edin.Allah yardımcınız olsun virüsten esirgesin kuzum. Dikkat edin kendinize . Sağlıkli olun inşallah yaparsınız canım.
Teşekkür ederim çorbalar her zaman şifa deposu hepimize afiyet olsun.
Hele hele AnteplimmmmAminn Allah razı olsun hepimizi de korusun rabbim. Sizlerde dikkat edin.
Evet şifa deposu gerçekten :)
Hemşehrim :) :)
Hele hele Anteplimmmm
Tatlım fazla geciktirme beyrani enişteme
Allah'a emanet olun güzel haberlerinizi beklerim.