- 16 Mart 2008
- 45.140
- 218.602
Feslegenim mis kokulum.Elhan abla, sunum şahane.
Ellerine sağlık. Harika görünüyor. Yarışmada başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim bitanem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Feslegenim mis kokulum.Elhan abla, sunum şahane.
Ellerine sağlık. Harika görünüyor. Yarışmada başarılar diliyorum
Başreisim çok incesin.Reislerin reisi hocaların hocası bitanesin. Çorba enfes görünüyor Ellerine sağlık ❤❤❤❤❤❤
Senin güzel genis gönlün yeterli hocam ❤ Ellerine emeğine sağlık ❤❤❤Başreisim çok incesin.
Hakkını helal et. Misafirim olursan içirebilirim kuzum ancak.
Ellerine sağlık ,çorban çok lezzetli duruyor da manzaranın güzelliğinden ,dikkatimi çorbaya veremiyorum Başarılar diliyorum.Merhaba arkadaşlar
Gaziantep' in meşhur lezzetlerinden biri olan beyran çorbası ile karşinizdayim. Bağışıklık sistemini güclendirmesiyle bilinen bu besin bugünlerde çok ihtiyacımız olan bir çorba. Memleketimde özellikle kış aylarında tüketilir, sabah kahvaltılarının vazgeçilmezidir.
Şu sıkıntılı günlerimizde Gaziantep' e gidip bu çorbayı içemeyeceğimize göre size bir kolaylık yapıp mutfağınıza getirdim.
Hadi birlikte deneyelim.
MEŞHUR BEYRAN ÇORBASI
Malzemelerimiz
1 kg kuzu incik
1 çay bardağı pirinç
5-6 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağı
İki tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Dört diş sarımsak
Bir baş kuru soğan
Tuz
Eki Görüntüle 2618555
YAPILIŞI
Öncelikle düdüklü tencereye kuzu etini, bir baş soğanı, tuzu ve suyu ekleyip bir saat haşlayın.
Hasladiginiz eti küçük parçalar halinde didikleyin.
Pirinci bir buçuk su bardağı su ile haşlayın.
Döküm tencere veya normal tencerenin en altına yağı, kırmızı pul biberi ekleyin.
Üzerine pişen pirinçleri ekleyin.
Etleri ekleyin
Kalan et suyunu üzerine gezdirdikten sonra ocağa alın suyu özleşinceye ve biberin rengi çıkıncaya kadar kaynatın.
Hepsi bu kadar afiyet olsun.
Gaziantep'te bakır tabaklarda yapılan bu çorbayı döküm tavada denedim sonuç harika oldu.
Eki Görüntüle 2618562
SUNUM BÖLÜMÜ
Eki Görüntüle 2618564 Eki Görüntüle 2618565 Eki Görüntüle 2618567 Eki Görüntüle 2618580 Eki Görüntüle 2618580 Eki Görüntüle 2618571 Eki Görüntüle 2618572 Eki Görüntüle 2618573 Eki Görüntüle 2618574 Eki Görüntüle 2618575 Eki Görüntüle 2618576 Eki Görüntüle 2618578
EVDE KALDIK ÇORBA YAPTIK
Afiyetle buyrun...
Canımsın nokta net.Senin güzel genis gönlün yeterli hocam ❤ Ellerine emeğine sağlık ❤❤❤
Sevimli hayaletim benim.Hepiniz oyle guzel seyler yapmissiniz kii beni cok zor durumda biraktiniiz
Anteplii olarak bu corbayi es gecemeyecegim sanirim ❤❤
Ablaaa ellerine saglik muhtesem olmussss basarilar dilerim.Merhaba arkadaşlar
Gaziantep' in meşhur lezzetlerinden biri olan beyran çorbası ile karşinizdayim. Bağışıklık sistemini güclendirmesiyle bilinen bu besin bugünlerde çok ihtiyacımız olan bir çorba. Memleketimde özellikle kış aylarında tüketilir, sabah kahvaltılarının vazgeçilmezidir.
Şu sıkıntılı günlerimizde Gaziantep' e gidip bu çorbayı içemeyeceğimize göre size bir kolaylık yapıp mutfağınıza getirdim.
Hadi birlikte deneyelim.
MEŞHUR BEYRAN ÇORBASI
Malzemelerimiz
1 kg kuzu incik
1 çay bardağı pirinç
5-6 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağı
Dört diş sarımsak
Bir baş kuru soğan
Tuz
Eki Görüntüle 2618555
YAPILIŞI
Öncelikle düdüklü tencereye kuzu etini, bir baş soğanı, tuzu ve suyu ekleyip bir saat haşlayın.
Döküm tencere veya normal tencerenin en altına yağı, kırmızı pul biberi ekleyin.
Etleri ekleyin
Kalan et suyunu üzerine gezdirdikten sonra ocağa alın suyu özleşinceye ve biberin rengi çıkıncaya kadar kaynatın.
Gaziantep'te bakır tabaklarda yapılan bu çorbayı döküm tavada denedim sonuç harika oldu.
Eki Görüntüle 2618562
SUNUM BÖLÜMÜ
Eki Görüntüle 2618564 Eki Görüntüle 2618565 Eki Görüntüle 2618567 Eki Görüntüle 2618580 Eki Görüntüle 2618580 Eki Görüntüle 2618571 Eki Görüntüle 2618572 Eki Görüntüle 2618573 Eki Görüntüle 2618574 Eki Görüntüle 2618575 Eki Görüntüle 2618576 Eki Görüntüle 2618578
EVDE KALDIK ÇORBA YAPTIK
Afiyetle buyrun...
Deynebim manzaramiz bereketli kuzum.Ellerine sağlık ,çorban çok lezzetli duruyor da manzaranın güzelliğinden ,dikkatimi çorbaya veremiyorum Başarılar diliyorum.
Et pirinç kırmızı biber sarımsak varsa gerisi kolay canım.... Mutlaka denemelisin limonla harika oluyor.Ben bu corbayi cok merak ediyorum ama hic yemek nasip olmadi cok guzel sunmussunuz
Çayım güzel arkadaşım hoş geldin... yanima geldiğin için mutluyum.Ablaaa ellerine saglik muhtesem olmussss basarilar dilerim.
Manzara mi daha enfes corba mi sunummu bilemedim
Kukrimim utandım bak... Basit ama lezzetli bir çorba yaptım. Beğendiğin için çok mutluyum. Teşekkür ederim kuzum.Ellerine sağlık ablam bu ne ya döktürmüssun yine çok şahane görünüyor herşey
Başarılar diliyorum
Rica ederim doğruları söyledim ablacımBayıldım valla çorbanda sunumda NefisssKukrimim utandım bak... Basit ama lezzetli bir çorba yaptım. Beğendiğin için çok mutluyum. Teşekkür ederim kuzum.
Sen de apayrı nefis bir hatunsun.Rica ederim doğruları söyledim ablacımBayıldım valla çorbanda sunumda Nefisss
bu yanda yakiyor manzara bu yandaMerhaba arkadaşlar
Hadi birlikte deneyelim.
MEŞHUR BEYRAN ÇORBASI
Malzemelerimiz
1 kg kuzu incik
1 çay bardağı pirinç
5-6 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağı
Dört diş sarımsak
Bir baş kuru soğan
Tuz
Eki Görüntüle 2618555
YAPILIŞI
Etleri ekleyin
Eki Görüntüle 2618562
SUNUM BÖLÜMÜ
EVDE KALDIK ÇORBA YAPTIK
Afiyetle buyrun...
Antepe gidip yiyecektik virus yuzunden nasip olmadi ben yapsam olmazki :)Et pirinç kırmızı biber sarımsak varsa gerisi kolay canım.... Mutlaka denemelisin limonla harika oluyor.
Çok teşekkür ederim ziyaret ettigin için memnun oldum.
Seni gördüğüme çok sevindim (manen) panteracim.Ablacim ellerine emegine saglik vallahi corba bi
bu yanda yakiyor manzara bu yanda
Tez zamanda nasip olsun inşallah.Antepe gidip yiyecektik virus yuzunden nasip olmadi ben yapsam olmazki :)