• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyoncenin salar ve hayal krklm...

zenci birinde böle bir saç nasıl hayal ediodun da hayalkırıklığına uğradın :D kadın kendine yakışanı bulmuş peruk meruk hatunun yüzü güzel saçsızda götürür o (:

Bence peruk değil..
Peruk takılan saç böyle olmuyor,arada değişiklik istediğimde ben de peruk takıyorum..Peruk takılmış saç kabarık durur...Anca kel olması lazım kabarık durmaması için...

buna ne dersiniz

Eklentiler

• $beyonce_wig_glue.jpg
    $beyonce_wig_glue.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 80
uğraşmayın bı kadar böyle..hatun güzel mi güzel,harika şarkılara isim vermiş ve mükemmel dans ediyor.saçı da (anlam veremedim)peruk olabilir sonuçta zenci kökenli.

valla kadına helall.. hiç bu kadar doğal duran bi peruk görmemiştimm :)) peruk meruk yakıştırmış kadın kendine :)))

photoshop olabilir
ayrıca gerçek de olabilir yöntemi vardır parayla değil mi sonuçta...

photoshop olabilir
ayrıca gerçek de olabilir yöntemi vardır parayla değil mi sonuçta...

katılıyorum photoshop denen bir şey var her gördüğünüz fotoğrafa inanmayın derim.beyoncenin saçlarının peruk olma ihtimali yüksek zencide böyle bi saç olmaz ama hatun taş taaaşşşş (:bayanssulusmile

yani peruksa da illa bizim bildiğimiz şapka gibi geçirilen komik peruklardan olacak değil bunun değişik yolu gelişmiş yöntemi vardır zaten prensesin.uykusuyum nickli arkadaş bulmuş ben bilmiyordum bu tarz gelişmiş bir yolu olduğunu, ama gerçekten çok başarılı
beyonce_36.Jpg

Yaa perukmuymuş bence değil yaa evet saç eklemeleri oluyordur belki ama saçlarının diplerinin öyle durmasının nedeni saçlarının afro oluşundan dolayıdır diye düşündüm.. Bilemiycem tabi peruk kullanmadığım için..

Bence peruk değil. photoshopta olabilir ama tanıdığım birçok arkadasımda aynı uygulamayı yaptırıyordu 1hafta saçı düzse diğer haftaya daha farklı birsaçla geliyordu.çoğu zencinin yaptıgı birşey aslında. malum zencilerin kıvırcıkları kötüdurdugu için bu tarz değişiklikler yapıyorlar.

bunlar lace wig yanı dantel peruk...kafa derısıne tül gbı ınce bır dantelli peruğu saç derısıne kuvvetlı bır yapıştırıcı ıle kazınmış saçlı derıye yapıştırıyorlar..zencılerın çoğu bunu kullanıyor maalum zaten zencilerde böle düz saçlar olağan dışı..lace wig yazıp vıdeoları aratırsanız nasıl yapıldığnı ızleyebılırsınz

Son düzenleme:
heralde peruk olcak
zencilerde öle bi saç olurki taramak bile mümkün olmaz
kaldıki böle hoş ve düzgün durcak
ancak ördürüolar flnda rahat duruo saçları yada kısa kullanıolar fln
ama onlarda haklı peruk kullanmakta
o saçlar kimde olsa bi yolunu bulmaya çalışır yani

O kadar güzel yorum yapmışsın ki, çok hoşuma gitti, tebessüm ederek okudum.. Ağzına sağlık :)

ohaoldumsmile aa innamıyorum gerçektende perukmuş bilmiyorumkismile bende çok beğeniyodum bu kadının saçlarını :( meğerse perukmuş :oklava:

$sac-renk-katalogu.jpg

burdaki saç rengini nasıl elde edebilirim acaba..saçımda şuanda 3 hafta önce boyadıım küllü kumral var..yardımcı olur musun çnkü postiş alcam ve daha hangi renk isticeimi bile bilmiorum...

Back