• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyoncenin salar ve hayal krklm...

3724134286_162fdb8b3a_o.jpg

ay kıs youthanasia7 sen ölme emi nerden buldun bu fotoları... ay çok şekerler... hele ilk fotodaki saçlar süpermiş bayıldım. bakımı zor olmasa keşke benim de ööle olsa diycem ama ben dalgalı saçlarla başa çıkamıyom o saçlarla hiç başa çıkamazdım herhalde:)

bacak arası tamamen photoshop hiç bi bacak ole ayrık durmaz şeine kadar kaydirigubbakcemile3

artı belli kalınlı inceli kalmış bacak kaydirigubbakcemile3

evet kesin photoshop! bi kere bu hatunun bacakları kalın ve yamuk. ayrıca gerçek olcak olsa hatunun 7cm genişliinde kukusunun olması gerekirdi ki saçıyla sesiyle felan diil de kukusuyla nam salardı. ayyyy yönetim kısçak şimdi. kısma yönetim kıs kısayıs şurda bişii olmas:) hihoyyyta.s.

küçüklük resminde birisinde şimdiki gibi düz saçları.
ozaman da peruk değildir ya:bbo:
bir de o saçları peruğun altına nasıl sıkıştırdılar acaba, mantıklı bi cevap bulamadımsırnaşık şey

peruk sadece kafaya şapka gibi takılan türden değil canım birçok çeşidi var -ki diğer ülkelerde bu yöntemler daha çok gelişmiştir paraya bakar her şey çok gerçekçi durabilir tamam ama bahsettiğimiz saç komşu ayşe'nin saçı değil beyonce'nin saçı kaydirigubbakcemile3

ay kıs youthanasia7 sen ölme emi nerden buldun bu fotoları... ay çok şekerler... hele ilk fotodaki saçlar süpermiş bayıldım. bakımı zor olmasa keşke benim de ööle olsa diycem ama ben dalgalı saçlarla başa çıkamıyom o saçlarla hiç başa çıkamazdım herhalde:)

bacaklarının photoshop ile düzeltiği fotoğraftaki saçı çok güzel gerçekten ben de öyle isterdim ama dediğin gibi baş etmek çok zor olurdu :bbo:

evet belli burdaki yapıştırmışlar gibi ama yine de zor o saçların üstüne kel falan olması lazım :)

yalnız kadının saçı üzerine topik açılmış bıyığı bacakları ve hattta ....su bile konuşulmuş..inanılmazsınız vallahi.. ne derseniz diyin kadın güzel işte tanrıça gibi hele o ilk küçüklük fotosu muhteşem bi güzellik ..hem bana pek peruk gibi gelmedi ama tabi onların koşulları bizi aşar ola da bilir belki...ilk 4 lü fotolarındaki 3. ve 4. nün saç rengine de bayıldım...küllü kumral gibi bi renkti bi aralar saçları resmen ihtiyar rengiydi bu renkler çok yakışmış...bilen varsa veya bu renkleri kendi elde eden yazarsa sevinirim

Back