- 19 Temmuz 2011
- 1.160
- 699
-
- Konu Sahibi sonistasyonasti
Hayatım arada arkadaşlarla bir iki kadeh içmeye çıkıyorduk. Sen çıkamıyorsun üzülme diye senden gizledim. Bu gece de ısrar ettiler, yılbaşı gecesi sonuçta alkol almak istedim ve yalan söyledim sana. Seninle beraber olmak istemesem gelip dün beraber yemeğe gider miydik hiç. Söz bebeğimizi daha sık annenlere bırakır beraber de çıkarız gecelere. Zaten yoğun çalışıyorum, böyle stres atmaya çalışıyordum. Seni üzeceği için gizledim birtanem…
Size işteyim deyip eğlenmeye giden eşe bu kadar güveniyorsanız var demek ki gerçekten bir bildiğiniz,haklısınız.az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.
bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.
sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.
konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.
Size işteyim deyip eğlenmeye giden eşe bu kadar güveniyorsanız var demek ki gerçekten bir bildiğiniz,haklısınız.
merhabalar, birebir aynı olmasa da eşimle benzer sorunları yaşadım ve yaşamaktayım malesef. yedi aylık bir kızım var benim de. sadece ev düzeni ve bebekten sonraki kopukluklar dışında da sorunlarımız var ve bu nedenle aile danışmanlığı alıyordum dönem dönem. doğumdan sonra anca geçen hafta görüşebildim danışmanla. ve söyledikleri beni aydırdı, bebeğin her şeyine dört dörtlük yetebilmemiz, ağlamasından bile hangi derdi olduğunu çözebilmemiz, babada ağlarken bizde şak diye susması, yüzümüze bir bakış atar atmaz gülücükler saçması zaten içgüdüsel bir hissiyata sahip olmadıklarından dolayı eşlerimizdeki yetersizlik hissini körüklüyormuş ve bu yüzden daha da evin dışına kaçmalarına veya bu yetersizlik hislerini öfkeye inada vs. dönüştürerek dışavurmalarına neden olabiliyormuş. ben öğretmenim, eşim esnaf mesela, taaa buradan gelen bir aşağılık hissi de bu yetersizlik hissiyle çarpışıyor olabilirmiş. bilmiyorum ben açık görüşlü biriyim, bir konuda eksik veya hatalı olursam bunu dile getirmekten ve düzeltmekten hatta bunun için yardım talep etmekten de gocunmam. erkeksel bir şey de olabilir bu durumlar. yani danışmanımın söyledikleri doğru ve gerçek olsa da bana anlamsız geldi. belki size de bir ışık tutar diye paylaşmak istedim.
işte mesela canlıya alma gibi spesik işler özellikle öyle tatil gecelerinde yapılıyor
ya da mali bazı raporlar özellikle teslim tarihi oluyor
benim sektörüm de teslim tarihli bir sektör benim dün 2 ayrı teslimatım vardı, küçük işlerdi ama vardı
tek çalışan sağlıkçılar itfaiyeler nöbetçi çalışanlar değil
hanımefendi, adam ofise gidiyorum diyebilen bir adam, ofis de kapalı olsa güvenlik olmaz demek ki güvenliği 7/24 bulunan yerlerden, demek ki işi buna uygun bir iş
benim tek dediğim şey "evet böyle işler var herkes memur değil ben de yılbaşına iş teslim ediyorum" bu.
ben olsam dün geceden atlar giderdim işyerine evde oturup burada konu açana kadar
Benmi hiç paranoyak şüpheci değilim sizmi çok pinpirikli davrandınız orayı anlamadım benim eşim yılın 8 ayı görevde birgün olsun merak etmedim de araştırmadım bilemiyorum . Umarım Allah korktuğunuza ugratmazmerhabalar herkese, bu sefer eş aileai değil de eşin ta kendisiyle ilgili bir konuyla geldim. elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum. ciddi şekilde akıl verilmeye ihtiyacım var.
yedi aylık bir kızım var, çok uzun süredir sıfır sosyallikle yaşantımı sürdürdüğümden dün akşam için eşimle dışarı çıkmaya karar verdik, tee 20 gün öncesinden beri bunu tasarlıyorduk. annem babam ve kardeşim kızımla ilgilenmek için bizde kalacaklardı. zaten en fazla üç dört saat geçirecektim dışarıda. sütümü filan sağıp bıraktım. her şey hazırdı. biz de yeni yıl bahane hem biraz vakit geçirecektik hem kafa dağıtacaktık. eşim çok fazla yoğun çalışan biri. dün akşama kadar hiçbir sorun yoktu.
akşam altı gibi eşim aradı yetişmesi gereken bir işi olduğunu, aslında gündüzden bitebilecekken aksilik çıktığını ve en kötü geceyarısı teslim etmek zorunda olduğunu söyledi. eğlenmeye gidemezsek üzülür müyüm diye sordu vs, onun da huyudur bazen ne tepki vereceğim diye bakar böyle durumlarda. yine öyle yapıyor sandım kendimi tuttum ve sakinlikle karşıladım, sorun olmadığını söyledim ama içim rahat etmeyecek o zaman gidip gelelim ben işe öyle döneyim vs dedi olur neden olmasın dedim neyse buraları uzatmayayım netice olarak çıktık.
toplu taşımayla gidiyoruz benim isteğim üzerine, zırt pırt saatine bakıyor aşırı gergin dizini mizini sallıyor filan. neden gerginsin diye soruyorum aklının işte olduğunu söylüyor. gideceğimiz yere vardık güldük eğlendik kötü geçti diyemem hatta bana gül bile aldı, tam 12de tekrar aynı yolla dönüşe geçtik. bindiğimiz araçta kavga çıktı hareket etmedi orada da acayip gergindi. aceleden ölecek yani. yolda benim de tanıdığım bir arkadaşını aradı beni eve bırakınca onu işyerine götürmesi için. arkadaşı bizimle aynı semtte oturuyor üç aylık filan evli eşini de tanıyorum. (daha önce bu kişiyle iş bahanesiyle yalan söyleyip bara gittikleri oldu, telefonunda kayıtlı konumlardan bulup yüzüne vurmuşluğum var, bir şekilde konuyu kapatmıştım inanın ki açık görüşlü biriyim ve böyle bir yere gideceğim dese dürüstçe karşı çıkmam hatta desteklerim değişiklik iyi gelir gibisinden)
velhasılı ben eve geldim annem ve babam da kendi evlerine gittiler. onlar gidince içim bi huzursuz oldu kendimi yalnız hissettim kızımı emzirip uyuttum saat 2 filandı eşimi aradım biraz konuşmak istedim. baştan çaldı açmadı, sonra bir ara meşgul çaldı, sonra ulaşılamıyor dedi ben de içime düşen huzursuzluğun bir nedeni olabileceğini düşünüp iyice buruldum. başına bir şey gelmiş olma ihtimalini düşündüm tüm temiz niyetimle. baktım tamamen ulaşamaz oldum. onu götüren arkadaşı aradım yok açmıyor. mesaj attım görüyor ama ses yok. en son bir daha aradım, yenge ben eve geldim onu da işyerine bıraktım dedi. eşimin birlikte çalıştığı abi ve eşiyle de ailece görüşüyoruz. eşi çok yakın arkadaşım hemen onu aradım saat filan umrumda değil. o da eşinin evde olduğunu söyledi. bu eşimi işyerine bırakan arkadaşın eşini aradım, daha eve şimdi geldi dedi ama ben onunla en az 20 dk konuşmuştum ve evdeyim demişti. artık en son işyerinin güvenliğini aradım. ama akşam dokuzda çıkıp sonra bir daha gelmedi dediler eşim için.
son olarak şunu söyleyip konuyu bitireceğim. öncelikle evimiz ve işyerimiz pek tenha bir çevrede. gerçekten baştan başına bir şey gelmiş olabilir diye içim içimi yedi endişelendim. ardından önceden olan durumdan kısaca bahsetmiştim ya yukarıda, benim aklıma yine böyle bir ihtimal düştüğü için bu kadar sağı solu aradım. işimi bitirip teslim edip biraz uyuyup gelirim demişti ayrılırken. bu eşimin çoğu zaman yaptığı bir şey. hiçbir zaman da bu durumdan kötü bişeyler çıkarıp da sorgulamadım, arayıp durmadım boğmadım yani bununla ilgili onu. aldatma filan gibi bir şey hiç aklıma gelmedi çünkü hem öyle bir ihtiyacı olmadığını düşünüyorum açıkçası, hem de (şu ayy benim kocam yapmazcılardan değilim ama) gerçekten içten içe öyle biri olmadığına inanıyorum yapı olarak.
saat sabah 11.30 ve hala gelmedi. geceleyin biraz kötü sözler sarfettim mesajla ona 3 gibi. saat 4.30da saçmalama vs yazmış ama telefonumu kapatıp yatmıştım sabah gördüm cevap da vermedim. bu işin içinden çıkamıyorum. sizce ne olmuş olabilir, ben nasıl davranmalıyım, kafam allak bullak. şimdiden fikir veren/verecek herkese teşekkür ederim.
az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.
bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.
sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.
konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.
Kusura bakmayın ama son ihtimal bile değil diyorsanız neden buradaki kadınlara öfke duyuyorsunuz?az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
Siz olayları yönetmeyi bilmiyorsunuz diye yol gösterdik ona da ego,kurt murt dediniz.az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
Şaka gibisiniz yeminle. İnsanlar gözünüzü açın diye yazıyor, sizde bıraktıkları izlenim “gaza getirme çalışmaları”az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
Bende anlamadım bu neyin eminliği?Kusura bakmayın ama son ihtimal bile değil diyorsanız neden buradaki kadınlara öfke duyuyorsunuz?
Eşinizin iktidarsızlık gibi sorunu mu var bu kadar eminsiniz? Bana düzenli cinsel hayatımız var ondan yapmaz diyorsunuz gibi geldi ama bu da bir şeyin ispatı olamaz.
Umarım kararınızdan pişman olmazsınız
İhanet ihtimalini en sona birakmayin lütfen. Konunuzda ihanet edecegini dusunmuyorum, ihtiyaci yok demissiniz ama ihanetin ihtiyacla ilgisi yok. Karakter meselesi, heyecan arayisiyla iliskili.az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
Böyle genellemeler yapmam normalde ama hani yeni evli olsa ihtiyacı yok demesi bir nebze anlaşılır. 4-5 yıllık evlilik, 7 aylık bebek. Kadının tüm ilgi odağı o. Adamın karakteri bozuksa tam da heyecan arayacağı dönemler oysaki.İhanet ihtimalini en sona birakmayin lütfen. Konunuzda ihanet edecegini dusunmuyorum, ihtiyaci yok demissiniz ama ihanetin ihtiyacla ilgisi yok. Karakter meselesi, heyecan arayisiyla iliskili.
Gerçekten kurt olsaydık amaan sen de ne fena kadınsın adam çalışıp eve para getiriyor işte deyip kandırıldığınız bir evlilikte mutsuz bir şekilde yaşamanıza ön ayak olmaz mıydık :daz önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
Gerek yok ki. Güvenlik saat 9'da çıktı daha da gelmedi demiş zaten.iş yerinin güvenliği varsa güvenlik kayıtları da vardır kameralarda ,
adam onu bunu yapmış diye net konuşamam ama ben sizin yerinizde olsam o kamera kayıtlarında eşimi görmeden bu gece ile ilgili dediği hiçbir şeye inanmazdım.
Umarım incineceginiz bir şey yaşanmamıştır