beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz belli bir haltlar karıştırıyor er ya da geç çıkar kokusu. Gözünüz üzerinde olsun illaki size daha net bir açık verecektir .küçücük bebeğiniz var hangi akıl hangi merhamet ve vicdanla sizi ayakta uyutmaya çalışıyor anlamış değilim.inşallah gerçekler bir an önce ortaya çıkar ama aldatma ihtimaline karşı bosanmayacaksanız hiç deşelemeyin derim

cıks adamdaki özgüven bence benim dediğim seviyede olacak.
bu yazdığın açıklamaya bile tenezzül etmeyecek.

Size işteyim deyip eğlenmeye giden eşe bu kadar güveniyorsanız var demek ki gerçekten bir bildiğiniz,haklısınız.

Çelişkiler yumağı bir konu daha. Kocama güvenirim dediğiniz halde adamın iş arkadaşlarından tut güvenliğe kadar didik didik aramışsınız. Uyuyabileceğini düşündüyseniz kendisi de söylediyse neden bu ihtimali hesaba katmadan direkt işkillendiniz.

Adam geceyi malesef başkası ile geçirmiş. O tedirginlik yetişememe endişesi ve belki de karşı tarafın baskısı. Ne kadar yoğun olursa olsun yılbaşı gününü mü bulmuş acil iş? Malesef kötü kokular aldım, hayırlısı olsun siz ve bebeğiniz için.

Konu sahibi öğretmen, eşi de esnafmış.

Tanınmamak adına konuyu fazla eğip bükünce; işin içine güvenlik, ofis vb eklenmiş olabilir.

Benmi hiç paranoyak şüpheci değilim sizmi çok pinpirikli davrandınız orayı anlamadım benim eşim yılın 8 ayı görevde birgün olsun merak etmedim de araştırmadım bilemiyorum . Umarım Allah korktuğunuza ugratmaz

Kocaniz 10 kere aramis ama siz acmamissiniz. O caresizlikte konu acmissiniz konunuz o kadar cok bilinmeyenli denklem. Kocamin huyudur hep boyle beni dener minvalinde seyleri yazan ve aldatmaya ihtiyaci yok ama kocam yapmaz diyenlerden degilin diyen de biziz cunku. Neyse iyi tarafindan bakin konu acildigi gibi esiniz evine gelmis. Gecmis olsun.

Kusura bakmayın ama son ihtimal bile değil diyorsanız neden buradaki kadınlara öfke duyuyorsunuz?
Eşinizin iktidarsızlık gibi sorunu mu var bu kadar eminsiniz? Bana düzenli cinsel hayatımız var ondan yapmaz diyorsunuz gibi geldi ama bu da bir şeyin ispatı olamaz.
Umarım kararınızdan pişman olmazsınız

Siz olayları yönetmeyi bilmiyorsunuz diye yol gösterdik ona da ego,kurt murt dediniz.
Sizin koca bize yalan söylemedi size yaptığı muamelede bize şu an itibariyle fazla dert olmaz.

Şaka gibisiniz yeminle. İnsanlar gözünüzü açın diye yazıyor, sizde bıraktıkları izlenim “gaza getirme çalışmaları”

Bakın ben de eşimden beklemem normalde. Telefonu hep ortada, sosyal medya hesapları hep açık ve erkek, dışarı pek çıkmaz ve adam üşengeç. Ama hepsinden daha da önemlisi hiçbir vukuatı yok, yalanını yakalamadım şimdiye kadar. Sizinse düşüneceğiniz son değil “İLK” ihtimal bu olmalı. Saydığınız şeyler akıl mantık çerçevesinde düşünüldüğünde tek bir sonuca varılıyor çünkü. Tüm anlattıklarınıza rağmen hala aklınıza aldatma ihtimali gelmiyorsa net bir benim kocam yapmazcısınız. Bunun başka bir izahı yok.

Bende anlamadım bu neyin eminliği?
Yalan dolan güven sarsmıyor demek ki konu sahibinde.
Eşininin işi de gece gidip etsesi gün öğlen 2 buçukta gelmeyi kaldıracak bir iş demek ki.
Hayır madem bu kadar güveniyorsun gecenin bir vakti, arkadaşlarını,onların eşlerini, güvenliği neden arıyorsun? Güvenlik yok demiş, telefonunu kapatmis ondan sonra konu sahibi. Kocasının güvenliğinden endişe falan etmiyor, basbayağı bir yerlerde diyor içinden.
Biz burda olabilecek şeyleri yazınca suçlu olduk resmen.
Konuya cidden üzülmüştüm sabah. Neyimeyse.

İhanet ihtimalini en sona birakmayin lütfen. Konunuzda ihanet edecegini dusunmuyorum, ihtiyaci yok demissiniz ama ihanetin ihtiyacla ilgisi yok. Karakter meselesi, heyecan arayisiyla iliskili.

İhanet ihtimalini en sona birakmayin lütfen. Konunuzda ihanet edecegini dusunmuyorum, ihtiyaci yok demissiniz ama ihanetin ihtiyacla ilgisi yok. Karakter meselesi, heyecan arayisiyla iliskili.
Böyle genellemeler yapmam normalde ama hani yeni evli olsa ihtiyacı yok demesi bir nebze anlaşılır. 4-5 yıllık evlilik, 7 aylık bebek. Kadının tüm ilgi odağı o. Adamın karakteri bozuksa tam da heyecan arayacağı dönemler oysaki.

Gerçekten kurt olsaydık amaan sen de ne fena kadınsın adam çalışıp eve para getiriyor işte deyip kandırıldığınız bir evlilikte mutsuz bir şekilde yaşamanıza ön ayak olmaz mıydık :d

Sizin muamele dediğiniz, bizim benzer bir durumda şüpheleneceğimiz şeyler. Kimse burada bir tarafından element uydurup da sinsilik hinlik peşinde koşmuyor.

O zaman bundan sonra kocanizdan haber alamayınca gecenin kör vakti herkesi aramayın da insanlarla konuşacak yüzünüz olsun.

Kesinlikle yalan söylüyor.
Bence konuyu bu kadar dallandırıp budaklandırdıysan onu bunu aramalara gittiysen sonunu getir. Ne bok yediyse ispatla.
Son ihtimal neden ihanet. Benim aklıma ilk gelen ihanettir her zaman. Bu kötü niyet değil. Telefonunu açmıyorsa gecenin köründe vardır bir bok. Ayrıca yılbaşı gecesi herkes işini gücünü bıraktı artık yani.

Gerek yok ki. Güvenlik saat 9'da çıktı daha da gelmedi demiş zaten.

Konu sahibi eşinizin iş yerine gitmediği belli değil mi? 9'da çıkmış daha da gitmemiş işe. Gelince kendisine aynen bunu diyin. Neyini inkar ediyor ki gitmemiş işte. Bir de öğlene kadar gelmemek ne? Nasıl bir işmiş bu böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…