beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahtan boğmuyorsunuz hiç Bu arada kocanız bir işler çeviriyor gibi...

Yorumu tekrar okursanız yorum sahibesi iş yerini bas cıngar kopar diyor burada adam kendini mağdur durumuna koyar yalanı gizlediği bişey varsa üstünü örter. Konu sahibesi haklıyken haksız duruma düşer. Özel sektör çalışanıyım ve iş yetiştirme dönemlerim oluyor ancak kimse yeni yılı kutlayıp ordan da işe gidicem demez ya ben işçiden mühendise kimseyi görmedim o şekilde çalışan. Yeni yıl kutlanır sabah erken gelinir telafisi yapılır. Konu sahibesi elinde bebekle nereye gidip ne yapsaydı tenha bir yere bebekle gitmesi sizce mantıklı mı gecenin bir saatinde? Güvenliği araması mantıklı ki güvenlik gelmedi demiş. Demek ki adamın başına tenha yerde bişey gelme durumu söz konusu değil

Ya iş yerini basmak gibi bir cıngar bana kişinin kendini haklıyken haksız duruma düşürmesi gibi geliyor elbette gider güvenlik kaydına vs sakince bakar delillerini toplar ve akşam eve geldiğinde ev içinde hesabını sorar.

Çok üzücü.
Bütün hareketleri şüphelendirici. Öncesinde de güven kırmış. Bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum maalesef.
Sunacağı hiç bir bahane içinizi rahatlatmaz. Çalışıyor olsaydı, telefonu da kapatmazdı, telefonu bozulsa-şarjı bitse bir şekilde haber verirdi.

Gece sizinle ayrıldıktan sonra kaza geçirip, bir hastaneye kaldırılmış olması lazım kendisini aklaması için. Herhalde böyle bir durumda kadın bunu ister Üzüldüm gerçekten ya. Ne oluyor bu erkeklere..

Yahu kocanız Ebu Cehil’in 21. yüzyıl versiyonu resmen. Siz de avel avel aldatmaya ihtiyacı yok, yapı olarak aldatmaz diyorsunuz. Allah’tan kocam yapmazcılardan değilmişsiniz. Adamın bir sürü falsosu var zaten.

Bir de gecenin köründe milleti arayarak iyice sıvamışsınız. Keşke sadece en baştan güvenliği arasaydınız. Küçük çocuğum var deyip kocanızın yalanlarına inanmayı seçerseniz kendi kendinizi boş yere rezil etmiş olacaksınız.

sudem34 Tahin Helva R Rosalind Franklin evet konu sahibi ilk seferde defterini dürmediği için bu rahatlık, salaklıktan değil yani. Gelişmeleri merakla bekliyorum

Sıkıntılı bir durum, dün gece bir kaçamak yaptığı aşikar. Sakin ve akıllı davranıp bunun detaylarını öğrenmeniz lazım. Sizi kandırmasına izin vermeyin, adam resmen profesyonel yalancı, işin içine arkadaşları falan dahil etmeler anladığım o ki sistemli bir yalan var ortada, geri adım atmayın

Ne aramasi ya oyle bir sey yok konu sahibi yeni yil dileklerini yazmis bize. Cunku adam bir daha eve gelirse sukredecek, kendisi de bilidigi icin simdiden konunun finalini hazirliyor.
Adam O kadar saçma bir açıklama yapacak ki konu sahibi çook normalmiş gibi kabul edip devam edecek hayatına.

Adam size daha önce yalan söyleyip bara gitmiş, hala öyle biri olmadığına inanıyorum diyorsunuz ya pes. neye dayanarak böyle dusunuyorsunuz acaba neyi güven verici mesela?

Adam O kadar saçma bir açıklama yapacak ki konu sahibi çook normalmiş gibi kabul edip devam edecek hayatına.

Aynen oyle konuda yazdigi hangi aytintiyi nereden tutacagini sasiriyor insan. Konunun kapanmasi an meselesi adamdan gelecek en ufak bir isaretle konu final yapacak. Bebegi huzursuzlanan konu sahibi ne hikmetse hep burada ama konuya yazacak bir seyi yok. Cunku adam ne derse inanilacak.

az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.

ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.

bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.

sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.

konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.

Ve de konu sahibini zerre umursamayan bir eş var ortada. Açıklama yapmasa bile dediğin gibi olacak ve konu kapanacak

Fidye için kaçırıldı sonra da bırakıldı evet bu ihanetten daha olası bir ihtimal

G gunces dediklerini doğrulayan bir açıklama yapmış konu sahibi.
Bebek huzursuz sürekli ağlıyor ama konu sahibi burada laf sokmaktan geri kalmıyor.

İhanet olabileceği niye son ihtimal geliyor onu anlamadım.
Sana evden çık git demiyorum tabi de.
Yani olay çok açık net yani.
Güvenlik söylemiş daha ne .
Güvenlik kocanı görmemiş heralde içeri girerken kocan hayalet gibi girmiş iş yerine.
Kapıyı kim açmış kocana o saatte.
Anahtarla girilecek bir yer değil belli.

açıklamayı ben yapayım size.
güvenlik içeri girerken görmedi yerinde değildi çişe gitmişti yemeğe gitmişti vs vs..
arkadaşının işi erken bitti o eve gitti.
eşinizin işi uzun sürdü siz aradığınızda duymamış sonra şarjı bitmiş uyuyakalmış.
sabahta geç uyanmış çok yorgunmuş çünkü..

Hayatım arada arkadaşlarla bir iki kadeh içmeye çıkıyorduk. Sen çıkamıyorsun üzülme diye senden gizledim. Bu gece de ısrar ettiler, yılbaşı gecesi sonuçta alkol almak istedim ve yalan söyledim sana. Seninle beraber olmak istemesem gelip dün beraber yemeğe gider miydik hiç. Söz bebeğimizi daha sık annenlere bırakır beraber de çıkarız gecelere. Zaten yoğun çalışıyorum, böyle stres atmaya çalışıyordum. Seni üzeceği için gizledim birtanem…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…