beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fidye için kaçırıldı sonra da bırakıldı evet bu ihanetten daha olası bir ihtimal 👍🏻
Kocasına güvenmek için sebepleri varmış. Daha önce ise diye çıkıp bara giden ve arasıra yoğunluktan iş yerinde "uyuyan" kocasına.
İnşallah konu sahibi adamın kendini aptal yerine koymasına izin vermez, kanıtlarla gelmeyen kocasını doğduğuna pişman eder

Kocasına güvenmek için sebepleri varmış. Daha önce ise diye çıkıp bara giden ve arasıra yoğunluktan iş yerinde "uyuyan" kocasına.
İnşallah konu sahibi adamın kendini aptal yerine koymasına izin vermez, kanıtlarla gelmeyen kocasını doğduğuna pişman eder
Konu sahibinin öyle bir niyeti yok, eşinin söylediklerine inanmayı tercih edecek, çok belli son mesajından. Milleti aramasaymiş bari yok yere.

Ya ben size üzüldüm siz evde bebekle uğraşırken adam başka planlar yaomis. Ama siz asla aldatmadi diyrosunuz, madem başına bir is geldiğini düşünüyordunuz, siz gidemezsiniz bebekle belki ama bir akrabanizi yani babanizi, babasıni varsa kayın ya da erkek kardeşinizi is yerine gönderseydniz.

Benim esim biz Trakya da bir ilde yaşarken, Ankara'ya çalıştıkları kurumun başkan seçimleri için gittiler otobüsle biz otobüsle 8 saatte gidiyorduk..ben Sabah hesapladim yazdım cevap yok, aradım açmadı.baya aradim ben kaza yaptılar sandim. Kuzenim var onu aradım sabah erkendi abi dedim ulaşamıyorum dedim. O da gideyim dedi o ara esim aradi henüz varmamislar uyuyormus. Canından.endise etsem herkesi gonderirdim

Böyle genellemeler yapmam normalde ama hani yeni evli olsa ihtiyacı yok demesi bir nebze anlaşılır. 4-5 yıllık evlilik, 7 aylık bebek. Kadının tüm ilgi odağı o. Adamın karakteri bozuksa tam da heyecan arayacağı dönemler oysaki. 🤷🏻‍♀️
Ustelik belli bir sure evde kaos oluyor. Bebek agliyor, yemegini yemiyor, gazi bitiyor dişi başlıyor. Ben bile 1 saat birisi baksa kendime vakit ayirsam diye icerleniyordum. Evdeki karmasadan uzaklaştırmak istiyor insan.

az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.

ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.

bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.

sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.

konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.
Eee ne bekliyorsunuz, sorun ne halt yemiş gece ?

Kesinlikle yalan söylüyor.
Bence konuyu bu kadar dallandırıp budaklandırdıysan onu bunu aramalara gittiysen sonunu getir. Ne bok yediyse ispatla.
Son ihtimal neden ihanet. Benim aklıma ilk gelen ihanettir her zaman. Bu kötü niyet değil. Telefonunu açmıyorsa gecenin köründe vardır bir bok. Ayrıca yılbaşı gecesi herkes işini gücünü bıraktı artık yani.
7 aydır evden çıkmayı beklerken, buna engel olacak işin bile canına okurum, ay düşündükçe geriliyorum. Kimse tutamaz beni, o evi yakarım ben. Kaldı ki aldatılma şüphesi.

Malesef çok büyük ihtimalle sizi aldatıyor. Güvenlik dahi söylemiş gelmedi diye.
Kaldı ki adam önce gece yarısına kadar iş bitmeli diyor ama sonra sizinle eğlenip gece yarısından sonra tekrar çalışmaya gidiyor?? Hani gece yarısına kadar bitmeliydi? Madem biraz daha zamanı vardı neden pazar günü gitmedi?
Ayrıca nasıl bir iş ki o yılbaşı günü ve pazar gününe kadar bitmesi gerekiyor? Resmi tatil yahu! Mail atsa kim ilgilenecek, bir projeyse neden pazar günü yapamıyor? Bu bile çelişkili.
Adamın falsosu çok. Geçmişte de yalan söyleyip barlara gitmiş. Muhtemelen devamında da aynı şeyi defalarca yaptı. Kanmayın bu adamlara. Boşanma aklınız varsa da delil toplayıp boşanın. Yoksa da kurcalamadan devam edin kendinizi kandırmaya.

7 aydır evden çıkmayı beklerken, buna engel olacak işin bile canına okurum, ay düşündükçe geriliyorum. Kimse tutamaz beni, o evi yakarım ben. Kaldı ki aldatılma şüphesi.

Evet patronuna söylesen adam bırakır ya üzülüp. Kendi işin olsa eee mikerler böyle işi der dükkanı kapatırsın. Hangi iş bu kadar planlanmış bir özel günden daha kıymetli olur. Yeni doğum yapmış eşini şu hallere sokmayı gerektirir.

Evet patronuna söylesen adam bırakır ya üzülüp. Kendi işin olsa eee mikerler böyle işi der dükkanı kapatırsın. Hangi iş bu kadar planlanmış bir özel günden daha kıymetli olur. Yeni doğum yapmış eşini şu hallere sokmayı gerektirir.
Kadıncaz 7 ay kalmış elinde çocukla 4 duvar arasında. ...kerler öyle işi. Çıldırdım oturduğum yerde, ama konu sahibini bekle ki sorsun kocasına ne yaptın gece diye.

Gerek yok ki. Güvenlik saat 9'da çıktı daha da gelmedi demiş zaten.

Konu sahibi eşinizin iş yerine gitmediği belli değil mi? 9'da çıkmış daha da gitmemiş işe. Gelince kendisine aynen bunu diyin. Neyini inkar ediyor ki gitmemiş işte. Bir de öğlene kadar gelmemek ne? Nasıl bir işmiş bu böyle?
hocam,(bizim sektörde çok kullanılan bir kelime , hanımefendi sert kaçar diye bunu kullandım.)
iş yerlerini vs bilmiyoruz belki güvenlik bı an tuvalete gitti yemek yedi vs görmedi olabilitesi var.
Direkt asip kesmek doğru gelmedi bana

Kadıncaz 7 ay kalmış elinde çocukla 4 duvar arasında. ...kerler öyle işi. Çıldırdım oturduğum yerde, ama konu sahibini bekle ki sorsun kocasına ne yaptın gece diye.

Bu konunun gidisati sana da bir konuyu animsatiyor mu? O konuda da konu sahibi en son ozelden arkadaslarina bilgi vermek icin giriyordu ve hepimiz oylece kalmistik. :)

az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.

ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.

bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.

sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.

konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.
Valahi kabalasmak istemiyorum ama konuyu açıp buradaki insanlara giydirmenin mantığı nedir ?
Böyle kabalık yapacaksaniz keşke konu acmasaydiniz, Allah sizi hiçbir şeye muhtaç etmedi siz kendi keyfinize konu açtınız .
cidden bazen insanları anlamlandırmak çok zor oluyor

hocam,(bizim sektörde çok kullanılan bir kelime , hanımefendi sert kaçar diye bunu kullandım.)
iş yerlerini vs bilmiyoruz belki güvenlik bı an tuvalete gitti yemek yedi vs görmedi olabilitesi var.
Direkt asip kesmek doğru gelmedi bana
Girerken görmedi diyelim. Çıkarken de mi görmez. Bilmiyorum çok tesadüf olmaz mı?

Bu konunun gidisati sana da bir konuyu animsatiyor mu? O konuda da konu sahibi en son ozelden arkadaslarina bilgi vermek icin giriyordu ve hepimiz oylece kalmistik. :)
En son birkaç ay önce girmiş, baktım da şimdi. Evindedir şimdi, her şey unutulmuş gitmiştir.

Beyniniz durduğu için insani olan ihtimalleri söyledik. Ki hareketlerinin hepsi falso. Son ihtimal diye düşündüğünüzü ilk ihtimale alın. Ama boşanmam diyorsanız da keşke milleti bu kadar ayaklandırmasaydınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X