az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.
bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.
sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.
konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.