beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonunda geldi herhalde..
Bu kadar insan yorum yaparken pek bir tepkisiz kaldığınıza göre..
En azından size sunmuş olacagi bahaneyi bizimle de paylaşın.
Gerçi karşıdaki kadının kaprisi birden bire ağır gelmiş olacak ki sizinle olan planını ertelemeyi bile teklif etmiş.
Zaten yetisemeyeceginden korktugundan eli ayağı birbirine dolaniyormus.
Adam yılbaşı gecesi planımızı iptal edersem karım suphelenir mi hiç düşünmüyor bile..
Aklında "o" yere/kisiye gitmek var.

hanımefendi, adam ofise gidiyorum diyebilen bir adam, ofis de kapalı olsa güvenlik olmaz demek ki güvenliği 7/24 bulunan yerlerden, demek ki işi buna uygun bir iş
benim tek dediğim şey "evet böyle işler var herkes memur değil ben de yılbaşına iş teslim ediyorum" bu.

ben olsam dün geceden atlar giderdim işyerine evde oturup burada konu açana kadar
Pek çok ofis kapalı da olsa güvenlik olur. Yani çalışan olmaz ama ofiste güvenlik olur. Hatta bakanlık memurları da çalışmaz ama güvenlik ve nöbetçi memur vardır. Ama burada böyle bir şey yok. Bu konuya bu kadar takılmanızı asla anlamadım. Adamın yalan söylediği bariz belli hala öyle işler de var diyorsunuz.

yorumlarınızı okuyabiliyorum ancak herhalde benim duygu durumumdan dolayı kızım inanılmaz huysuzlandı. uyuduğu zaman dönüş yapacağım inşallah.

kendisi daha gelmedi, on kereden fazla aramıştır ama açmadım onu da söyleyeyim.

Sevgilisi bilmiyor olabilir evli olduğunu bu ihtimali düşünmemiştim. Ama adam akşamlarını hep işte mi geçiriyor acaba? Karısından habersizse sevgilisi, kendisine daha fazla vakit ayırsın isterdi herhalde. sudem34 sudem34 aldatmamıştır demiyorum ama salaklığına şaşırıyorum
Evdeki kadın 7 aydır dışarı çıkmak için sabırsızlıkla bekliyor.

Adam zaten iş bahanesiyle bara gitmiş yalanı ortaya çıkmış sıkıntı olmamış.

İş yetişmezse orda uyurum diyor sıkıntı yok.
Yani önceden yolunu yapmış bir çok şeyin.
Az çok adamda sınırlarını biliyor. Ne yaparsa ne karşılık verilir. Kim nasıl karşılar.

Hatta başta bence direk iş yetişmedi diye karısını ekmeye çalışmış da sanki başaramamış gibi.

Pek çok ofis kapalı da olsa güvenlik olur. Yani çalışan olmaz ama ofiste güvenlik olur. Hatta bakanlık memurları da çalışmaz ama güvenlik ve nöbetçi memur vardır. Ama burada böyle bir şey yok. Bu konuya bu kadar takılmanızı asla anlamadım. Adamın yalan söylediği bariz belli hala öyle işler de var diyorsunuz.
hanımefendi

" Bu adam doktor yada hemşire değil, acil servis elemanı değil." diyen bizzat kendinizsiniz ve e ben de değilim ama bazı işlerde çalışılır, ben de çalıştım dediğim için ben mi takılmış oluyorum?

ay gerçekten uzatmayın artık daha fazla.

Pek çok ofis kapalı da olsa güvenlik olur. Yani çalışan olmaz ama ofiste güvenlik olur.
Hepsinde var, hakedişlerini ben yazıyorum.
Özellikle böyle yüksek profilli bir yerse konu sahibinin anlattığı gibi ; onlar 3*8 çalışırlar.
Yani güvenlik ; polislik gibi askerlik gibi süreklilik arz eder.
Nöbeti zaruridir.

hanımefendi

" Bu adam doktor yada hemşire değil, acil servis elemanı değil." diyen bizzat kendinizsiniz ve e ben de değilim ama bazı işlerde çalışılır, ben de çalıştım dediğim için ben mi takılmış oluyorum?

ay gerçekten uzatmayın artık daha fazla.

Hepsinde var, hakedişlerini ben yazıyorum.
Özellikle böyle yüksek profilli bir yerse konu sahibinin anlattığı gibi ; onlar 3*8 çalışırlar.
Yani güvenlik ; polislik gibi askerlik gibi süreklilik arz eder.
Nöbeti zaruridir.

Ay buna neden bu kadar takıldınız cidden anlamadım.
Yahu ben herkes evde mi diyorum?
Adam kendisi çıkalım diyor. Sonra iş yetişmedi diyor. Çalışan arkadaşları arıyor hepsi evde. Adam dokuzdan beri ofise gitmemiş. demek ki o ofis kapalı yılbaşında yani. Allah Allah. Adam bariz yalan söylemiş kimbilir nerede inatla çalışan var çalışan var diyorsunuz. Bu konuda böyle bir zaruriyeti olan çalışan yok. Yok.

Koy bebegi pusete atla taksiye bas is yerini bi cingar kopar guvenlik kaydina bak. Kocanin hikayesi bana asiri yalan geldi.
Hayır cıngar çıkararak çözülmez ki bu işler beyefendi konuyu karısının yaptığı davranışa getirir kendini masum gösterir suçu olsa bile. Sakin bir şekilde çözülmesi gerekli yalan varsa ortada zaten bu aşikar bi durum lafı evirip çeviremez ama fevri hareketler insana her zaman pişmanlık verir

Ay buna neden bu kadar takıldınız cidden anlamadım.
Yahu ben herkes evde mi diyorum?
Adam kendisi çıkalım diyor. Sonra iş yetişmedi diyor. Çalışan arkadaşları arıyor hepsi evde. Adam dokuzdan beri ofise gitmemiş. demek ki o ofis kapalı yılbaşında yani. Allah Allah. Adam bariz yalan söylemiş kimbilir nerede inatla çalışan var çalışan var diyorsunuz. Bu konuda böyle bir zaruriyeti olan çalışan yok. Yok.
E kadın zaten güvenliğe sordum diyor,olmayan güvenliğe nasıl sorsun..
Bir şeye takilmadik ki bacım.
Ofiste çalışan olmasa bile taşınır taşınmaz kıymetlinin korunmasına ve gözetilmesine istinaden güvenlik olur.
Yani benimkisi takılmak değil +1 gibi bir seydi.Katildim,hak verdim sana.

E kadın zaten güvenliğe sordum diyor,olmayan güvenliğe nasıl sorsun..
Bir şeye takilmadik ki bacım.
Ofiste çalışan olmasa bile taşınır taşınmaz kıymetlinin korunmasına ve gözetilmesine istinaden güvenlik olur.
Yani benimkisi takılmak değil +1 gibi gir seydi.Katildim,hak verdim
Sizden ziyade M migrenimsi için dedim. Zira konuyu bağlamından çıkarıp 31 aralıkta çalışanların tam listesini yazmaya vardırdı işi. Bu konu özelinde yazdığım bir mesajı ilk alıntılayıp e ben çalışıyorum diyor da konu siz değilsiniz. Adamın ofis arkadaşlarını aramış hepsi evde, ofiste güvenlik var evet adam dokuzda çıktı gelmedi diyor. Konudaki koca da zaruri çalışmadan değil yetişmemeden bahşediyor. Kalkıp acil servis dediniz biz de çalışıyoruz diye ısrarla yazmayı anlamadım. Güzel de konu siz değilsiniz. Burada yeniyılda çalışanların tam listesini yazmak gerekmiyor konu özelinde yazıyoruz

Karısını aldatacak adam yılbaşını seçecek kadar salak olamaz. Bir ihtimal karşı taraf çirkefe bağladı evine gelirim falan dedi. Yoksa hem karınla plan yap hem sevgilinle… bu kadar salak herifle ömür geçmez

Ya sevgilinin evdeki kadindan haberi yoksa? Ona yalan soylemenin huzursuzlugu da olabilir.

Konu sahibi siz şaka misiniz?
Daha önce de sizi aynı arkadaşla ise diye kandırmış bara gitmiş. Yılbaşı gecesi de sizi aynı atkadasla kandırmış,ise gitmediğini biliyorsunuz.
Ayrıca mantıklı mı gece 1de arkadaşı gitsin Mehmet beni ise bırak deisn..hangi dünyada var böyle bir sey?
Ayrıca siz gecenin 3unde 4unde onca insanı aramaya hiç mi cekinmediniz, rahatsızlık veririm diye. Bu ne bencillik. Guvenlikcinin numaraisni biliyormussun- onu ara yeter yani gece gece bu ne rezalet.
O kadar insani rahatsiz ettin,artık herkes kocanın seni kandırıp ise diye çıktığını bildiğini de biliyor. Yine koluna takıp kocam diye gezdirecek misin?
Adam eve bile gelmemis, yılbaşı eğlencesinden dönüşte karısına taksi tutmak aklına bile gelmeyip sıkış tepis otobüse bindiren adam(!) Yılbaşı gecesi size kızdı diye otel mi tutmuş,aklı sıra? Allah bilir hangi kızla ne yaptı sabaha kadar şerefsiz kocam diyeceginize beni aldatmaz diyorsunuz.
Üzüldüm konuya. Adam koca değil ki fırıldak

Buna ben de katildim yengenc, ben gecenin bir yarisi kocam nerede biliyor musun diye aramak zorunda kalsam birini, bir daha yuzune bakamam. Iyi yine cevap vermisler, ben gecenin 3'unde calan telefonu acmazdim bile.

yorumlarınızı okuyabiliyorum ancak herhalde benim duygu durumumdan dolayı kızım inanılmaz huysuzlandı. uyuduğu zaman dönüş yapacağım inşallah.

kendisi daha gelmedi, on kereden fazla aramıştır ama açmadım onu da söyleyeyim.

Konu tam bekledigim gibi ilerliyor es aramalara baslamis ve siz acmiyorsunuz. Hayilisi ya.

Sizden ziyade M migrenimsi için dedim. Zira konuyu bağlamından çıkarıp 31 aralıkta çalışanların tam listesini yazmaya vardırdı işi. Bu konu özelinde yazdığım bir mesajı ilk alıntılayıp e ben çalışıyorum diyor da konu siz değilsiniz. Adamın ofis arkadaşlarını aramış evde, ofiste güvenlik var evet adam dokuzda çıktı gelmedi diyor. Konudaki koca da zaruri çalışmadan değil yetişmemeden bahşediyor. Kalkıp acil servis dediniz biz de çalışıyoruz diye ısrarla yazmayı anlamadım. Güzel de konu siz değilsiniz. Burada yeniyılda çalışanların tam listesini yazmak gerekmiyor konu özelinde yazıyoruz
Aynı şeyi söylüyoruz aslında.
Takilmadik bir şeye..
Listedir,çalışandır umrunda değil ki benim..
Alıntı olunca yazdım ben.👍

Hayır cıngar çıkararak çözülmez ki bu işler beyefendi konuyu karısının yaptığı davranışa getirir kendini masum gösterir suçu olsa bile. Sakin bir şekilde çözülmesi gerekli yalan varsa ortada zaten bu aşikar bi durum lafı evirip çeviremez ama fevri hareketler insana her zaman pişmanlık verir
cıngar olmasına gerek yok ki
birlikte çalıştığı kişiyi aramış o evdeyim demiş

adama ulaşamıyor -geceden bahsediyoruz ulaşamadığı esnadan
tenha bir yerde çalışıyor, yılbaşı günü, tüm ekipler çalışmıyor zaten çoğu yerde
belki düştü kaldı, belki başına bir şey geldi
kadın endişelendi
illa cıngara baskına gidiyor gibi işyerine gitsin denilmiyor ki.

Sizden ziyade migrenimsiye dedim. Zira konuyu bağlamından çıkarıp 31 aralıkta çalışanlarım tam listesini yazmaya vardı iş. Bu konu özelinde yazdığım mesajı alıntılayıp e ben çalışıyorum diyor da konu siz değilsiniz. Adamın ofis arkadaşlarını aramış evde, ofiste güvenlik var evet adam dokuzda çıktı gelmedi diyor. Adam fa zaruri çalışmadan değil yetişmemeden bahşediyor. Kalkıp acil servis dediniz biz de çalışıyoruz diye ısrarla yazmayı anlamadım. Güzel de konu siz değilsiniz. Burada yeniyılda çalışanların tam listesini yazmak gerekmiyor konu özelinde yazıyoruz
size son kez yazıyorum

ben de ilk mesajımdan itibaren adamdaki aymazlığı anlamadığımı ve evde kendi kendimi yemektense kalkıp gideceğimi yazdım. işi gerçekten çalışılıyor olması gereken bir iş olabilir adam da güzelce bahane eder.

siz "sağlıkçı hariç yılbaşında çalışan olmaz" türevi yazdığınız için bu konu bu kadar uzadı
bunu 40 sefer anlattım daha da anlatmayacğaım artık.

Çok planlı hatta çok çok planlı ,arkadaşını da ortak etmiş işine. Belki başka zaman da arkadaşının suç ortağı kendisi oluyordur. Zaten her ne kadar dile getiremezseniz de sizinde içinize sinmeyen ,hoşunuza gitmeyen bazı durumlar ve aklınıza gelen ihtimaller olduğunu düşünüyorum. Eğer bu işin sonunda boşanmaya kadar gidecekseniz bir süre delil toplayın bence. Yok ben böyle devam edeceğim diyorsanız o zaman hiç suyu bulandırmayın göz yumuyormuş imajı çizmeyin. Bu konuda özellikle delil toplama noktasında ortağının eşinden ve suç ortağı arkadaşım eşinden destek alabilirsiniz. Hiçbir şey olmasa insan acaba çocuğuma bir şey mi oldu ısrarla arınıyorum diye ona dönüş yapar.

İyi de zaten yeterince sakin kalinmamis mi?
Adam is ara ara is yerinde yatiyorum der. “Peki hayatim”
Calisacagim der bara gider. “Olsun askim” Yilbasi planini bozar 12de ise donmem lazim der. “Tabi kocacigim.”
Adam zaten sakin sakin kafa kola almis, bu kadar bariz aldatma isareti de kesinlikle cingari hakediyor bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X