beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bu nasıl adam ya.
Ne demek oluyor bu.
Nasıl bir iş yeri orası.
Yılbaşı gecesi sabahlıyor falan.
Bu ne lakayitlik.
O arkadası da terbiyesiz çanak tutuyor
Alma eve gelince sakın .
İspat etsin nerde olduğunu önce.
Utanmadan eve gelir birazdan

Şimdi ariyorsunuz ama açmıyor..
Mesaj atıyorsunuz ama dönmüyor.
Son mesaja ise bir buçuk saat sonra dönüyor ve yanıtı : Saçmalama..
Güvenlik zaten 9'dan sonra kartını okutmadigini söylüyor
İş yerindeki arkadaşının eşini arıyorsunuz : "Kocam eve 9 sularında geldi" diyor.
Surekli bir tedirginlik,sürekli bir acelecilik.
Adam karısının yahut çocuğunun sağlığından endişe etse ; sırf merakından bakar o mesajlara,çağrılara.
Bence başka bir kadına gitmek için bu kadar tedirgindi. 🤷
Genelde erkekler başka konularda bu kadar umursamaz olmuyorlar.
Güven problemi var,esiniz yalan söylüyor.
Ben olsam nerede olduğunu ve benden neden sakladığını sorardım.Ayrica yalan ortada zaten,bir aciklama borçlu.
Özeti çıkarmışsınız konunun. 👏Kesinlikle birşeyler çeviriyor konu sahibi kesinlikle. Hala ortada yoksa öldü biryerlerde benim için. Başka mantıklı bir açıklama olamaz bence.

çalışılan işler var, herkes yatmıyor yılbaşı gecesi.

ama güvenlik gelmedi demiş.

ben de buna takıldım
bu adam aldatmış olabilir yok demiyorum ama hakikaten bu ne aymazlık

otobüsle git gel telaş içinde 2 saat kal karınla, sonra öğlene kadar ortada yok...aldatacaksa misal bugün sabah çıksa gitseydi işi tüm pazar için bahane etseydi (hem p.tesiye yetişmesi daha mantıklı duruyor) bu kadın kıllanmazdı bile.
Elbette öyle işler var. Ama kadının bahsettiği iş öyle bir iş değil. Yetişmedi gideceğim diyor. Bir Ocak resmî tatil evrak işi olmaz o gün. Yalan olduğu bariz belli. Bu adam doktor yada hemşire değil, acil servis elemanı değil. Ofiste çalışıyor

Karısını aldatacak adam yılbaşını seçecek kadar salak olamaz. Bir ihtimal karşı taraf çirkefe bağladı evine gelirim falan dedi. Yoksa hem karınla plan yap hem sevgilinle… bu kadar salak herifle ömür geçmez
Karşı taraf sevgilisi ise yeniyila beraber girmek için ısrar etmiş olabilir. Çocuk da 'kardeslerim geldi, bizdr yeniyil beraber kutlanır, bırakırsam annem çok üzülür. Ama söz, 12 olup esnedikleri anda geleceğim,bu sene böyle olsun bebeğim, seneye bakarsın sen de gelirsin yılbaşı aile yemegine' falan demiştir belki de.
Yoksa sırf ortam sırf parti için böyle riskli gün secilmez

Karşı taraf sevgilisi ise yeniyila beraber girmek için ısrar etmiş olabilir. Çocuk da 'kardeslerim geldi, bizdr yeniyil beraber kutlanır, bırakırsam annem çok üzülür. Ama söz, 12 olup esnedikleri anda geleceğim,bu sene böyle olsun bebeğim, seneye bakarsın sen de gelirsin yılbaşı aile yemegine' falan demiştir belki de.
sevgilisi evli olduğunu bilmiyorsa yılbaşı günü gibi özel günlerde asıl uğraması gerekir şüphelenmesin diye.

Adam daha oncede yapmis nekadar sacma yilbasi gecesi 12de gidip calisacak kadar ne is olabilir ve buna nasil inaniyorsunuz? Uzgunum ama daha oncede orda uyuyor falan demissiniz bariz bir sekilde sik sik sizi kandirdigi ortada aldatiyormu bilmiyorum ama ya gezip egleniyor bar va tarzi yada sevgilisi var onunla gorusuyor cok uzgunum ama sizin telefnlarinizi acmamasi bar gibi bir yerde yada bir kadinla birlikte oldugunun ispati baska bir aciklamasi olamaz

aldatma filan gibi bir şey hiç aklıma gelmedi çünkü hem öyle bir ihtiyacı olmadığını düşünüyorum açıkçası
Bir de bu ne alaka?
Aldatan erkekler ihtiyaç olduğu için mi aldatıyor?
O halde pek çok kadın hakediyor aldatılmayı.
Çok saçmalamışsınız

Daha önce de sık sık ofiste yattığından, yalan söyleyip bara gittiğinden bahsetmişsiniz. Bu devam eden bir ilişki. Siz araştırmayınca peşine düşmeyince iyice rahata bağlamış.
Siz eskiden ofiste yattım diyince aramayınca yine aramaz demiş. Güvenlik ve arkadaşlarını aramanızı h beklememiş belli ki

Sanırım içinizi rahatlatacak şeyler yazmamizi bekliyordunuz, üzgünüm ama ben de arkadaşlar gibi bu durumun devam eden bir ilişki olduğunu düşünüyorum.

Sık sık ofiste yatmak çünkü ne olursa olsun kulağa aptalca geliyor. Burayı güncel tutun çünkü adamın sizi kandırma potansiyeli çok yüksek. Bari yardımcı olalım.

Elbette öyle işler var. Ama kadının bahsettiği iş öyle bir iş değil. Yetişmedi gideceğim diyor. Bir Ocak resmî tatil evrak işi olmaz o gün. Yalan olduğu bariz belli. Bu adam doktor yada hemşire değil, acil servis elemanı değil. Ofiste çalışıyor
işte mesela canlıya alma gibi spesik işler özellikle öyle tatil gecelerinde yapılıyor

ya da mali bazı raporlar özellikle teslim tarihi oluyor
benim sektörüm de teslim tarihli bir sektör benim dün 2 ayrı teslimatım vardı, küçük işlerdi ama vardı

tek çalışan sağlıkçılar itfaiyeler nöbetçi çalışanlar değil

Karısını aldatacak adam yılbaşını seçecek kadar salak olamaz. Bir ihtimal karşı taraf çirkefe bağladı evine gelirim falan dedi. Yoksa hem karınla plan yap hem sevgilinle… bu kadar salak herifle ömür geçmez
Aldatıyorsa karşı tarafın evdeki karısından haberi var mı aceba onu da düşünmek lazım.

Bekarım diyip sevgili olmuş olabilir.
İlk yılbaşı birlikte geçirelim vs dediyse ne şiş yansın ne kebap iki tarafı birden idareye çalışmış olabilir.

Sevgilisi bilmiyor olabilir evli olduğunu bu ihtimali düşünmemiştim. Ama adam akşamlarını hep işte mi geçiriyor acaba? Karısından habersizse sevgilisi, kendisine daha fazla vakit ayırsın isterdi herhalde. sudem34 sudem34 aldatmamıştır demiyorum ama salaklığına şaşırıyorum

işte mesela canlıya alma gibi spesik işler özellikle öyle tatil gecelerinde yapılıyor

ya da mali bazı raporlar özellikle teslim tarihi oluyor
benim sektörüm de teslim tarihli bir sektör benim dün 2 ayrı teslimatım vardı, küçük işlerdi ama vardı

tek çalışan sağlıkçılar itfaiyeler nöbetçi çalışanlar değil
Burada böyle bir zorunluluk yok ofis kapalı. Adam en son dokuzda çıkmış. Ve keyfi yetişmedi orada yatayım diyen bir adam. Neyin ispatıma giriyorsunuz anlamadım. Zorunluluk yok konuda.

İş arkadaşlarını,güvenliği aramaz bir taksiye binip iş yerine ya giderdim yada babamdan rica eder iş yerinde olmadığını kanıtlardım.
Kocanız güveniyor olsaydınız ortalığı ayağa kaldırır başına birşey geldi derdiniz ama siz de biliyorsunuz sağlam pabuç olmadıgını

Sevgilisi bilmiyor olabilir evli olduğunu bu ihtimali düşünmemiştim. Ama adam akşamlarını hep işte mi geçiriyor acaba? Karısından habersizse sevgilisi, kendisine daha fazla vakit ayırsın isterdi herhalde. sudem34 sudem34 aldatmamıştır demiyorum ama salaklığına şaşırıyorum
"Çok yoğun çalışıyormuş" ya adam, sevgilisine istediği vakti ayırıyorlar belki de. Burada vakit ayirmadigi eşi ve çocuğu gibi duruyor.

Burada böyle bir zorunluluk yok ofis kapalı. Adam en son dokuzda çıkmış. Ve keyfi yetişmedi orada yatayım diyen bir adam. Neyin ispatıma giriyorsunuz anlamadım. Zorunluluk yok konuda.
hanımefendi, adam ofise gidiyorum diyebilen bir adam, ofis de kapalı olsa güvenlik olmaz demek ki güvenliği 7/24 bulunan yerlerden, demek ki işi buna uygun bir iş
benim tek dediğim şey "evet böyle işler var herkes memur değil ben de yılbaşına iş teslim ediyorum" bu.

ben olsam dün geceden atlar giderdim işyerine evde oturup burada konu açana kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X