beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi ariyorsunuz ama açmıyor..
Mesaj atıyorsunuz ama dönmüyor.
Son mesaja ise bir buçuk saat sonra dönüyor ve yanıtı : Saçmalama..
Güvenlik zaten 9'dan sonra kartını okutmadigini söylüyor
İş yerindeki arkadaşının eşini arıyorsunuz : "Kocam eve 9 sularında geldi" diyor.
Surekli bir tedirginlik,sürekli bir acelecilik.
Adam karısının yahut çocuğunun sağlığından endişe etse ; sırf merakından bakar o mesajlara,çağrılara.
Bence başka bir kadına gitmek için bu kadar tedirgindi. 🤷
Genelde erkekler başka konularda bu kadar umursamaz olmuyorlar.
Güven problemi var,esiniz yalan söylüyor.
Ben olsam nerede olduğunu ve benden neden sakladığını sorardım.Ayrica yalan ortada zaten,bir aciklama borçlu.

Ise gittim dedigi halde ise gitmemis, telefonu kapali, ulasamamissiniz, neredeyse oglen olmus gelmemis, ustune ustluk nasil bir is yeriyse arada is yerinde de uyuyormus zaten...

Ben aldatma konularinda her seyden anlam cikarmam ama butun parcalari birlestirince esiniz aldatmanin el kitabini yazmis gibi duruyor.

Bu adam gelmiyorsa, sık sık bahane bulup. İş yerinde yatacak kadar.

Bu işte bir iş var. Ama şuanda boşanma konusunda delil yok elinizde. Adam nerede kiminle belli değil.

o rahatlık değil bence.
konu sahibesi arayıp durunca telefonu kapatmış ya diğer arkadaşları da ulaşamamıştır eşin bizi aradı vs demek için. sabah kalktığında gördü bütün mesajları şimdi ne yalan uyduracağını düşünüyor ondan gelmemiştir. bu kadar herkesi arayacağını hesap edememiş eşinin.
kallavi bir yalan bulana kadar sesi soluğu çıkmayacaktır.
O da olabilir evet.
Daha öncelikler gibi, is yerindeydim deyip sıyrılacakti, hazırlıksız yakalanmış.

Son düzenleme:
Ben de başka biri olduğu kanısındayım çünkü gösterdiği tedirginlik ortada. İş için olsa bile bugün yani 1 Ocak her yerde resmi tatil olduğu için direkt olarak 2 ocağa kadar vakti oluyor.

Sizin yerinizde olsam konuşturmazdım çünkü yalan söyleyecek. Bu saate kadar ortada olmamasının nedeni de zaten yalan arıyor olması. Muhtemelen iş yerinin güvenliğini aradığınızı bilmiyordur siz söylemediyseniz. Bunu kullanın.

Aldatılıyorsunuz. Elinizde kanıt yok. Kullandığı operatörden arama kayıtlarını isteyin. Sonuçta kimse kimseyi aramadan etmeden haber vermeden şurdan şuraya buluşamıyor. Kimin yanına gittiğini naptığı ancak o şekilde belli olacak ama çok çirkin durumlarla yüzleşeceksiniz gibi geliyor. umarım bebeğiniz bunlardan etkilenmeden atlatırsınız bu olayı..

Yılbaşında neden çalışsın? Hem de o saatte. Burası saçma en başta. İşyerinde değil, söylediği hiç bir arkadaşıyla değil. Belli ki başka biri var onunlaydı.
çalışılan işler var, herkes yatmıyor yılbaşı gecesi.

ama güvenlik gelmedi demiş.

Karısını aldatacak adam yılbaşını seçecek kadar salak olamaz. Bir ihtimal karşı taraf çirkefe bağladı evine gelirim falan dedi. Yoksa hem karınla plan yap hem sevgilinle… bu kadar salak herifle ömür geçmez
ben de buna takıldım
bu adam aldatmış olabilir yok demiyorum ama hakikaten bu ne aymazlık

otobüsle git gel telaş içinde 2 saat kal karınla, sonra öğlene kadar ortada yok...aldatacaksa misal bugün sabah çıksa gitseydi işi tüm pazar için bahane etseydi (hem p.tesiye yetişmesi daha mantıklı duruyor) bu kadın kıllanmazdı bile.

Yapacağınız tek şey kimseye seslenmeden taksiye binip iş yerine gitmek, sonrasında aramak neredesin diye sorunca işte uyuyakalmışım cevabından sonra seni almaya geldik demek.
Sonrasında ne yapacaksınız ama boşanmaya hazırlıklı mısınız? Ona göre yüzüne vurun. Yoksa susun bekleyin.

Konu sahibi siz şaka misiniz?
Daha önce de sizi aynı arkadaşla ise diye kandırmış bara gitmiş. Yılbaşı gecesi de sizi aynı atkadasla kandırmış,ise gitmediğini biliyorsunuz.
Ayrıca mantıklı mı gece 1de arkadaşı gitsin Mehmet beni ise bırak deisn..hangi dünyada var böyle bir sey?
Ayrıca siz gecenin 3unde 4unde onca insanı aramaya hiç mi cekinmediniz, rahatsızlık veririm diye. Bu ne bencillik. Guvenlikcinin numaraisni biliyormussun- onu ara yeter yani gece gece bu ne rezalet.
O kadar insani rahatsiz ettin,artık herkes kocanın seni kandırıp ise diye çıktığını bildiğini de biliyor. Yine koluna takıp kocam diye gezdirecek misin?
Adam eve bile gelmemis, yılbaşı eğlencesinden dönüşte karısına taksi tutmak aklına bile gelmeyip sıkış tepis otobüse bindiren adam(!) Yılbaşı gecesi size kızdı diye otel mi tutmuş,aklı sıra? Allah bilir hangi kızla ne yaptı sabaha kadar şerefsiz kocam diyeceginize beni aldatmaz diyorsunuz.
Üzüldüm konuya. Adam koca değil ki fırıldak

Yetistirilmesi gereken is icin telaslanikir ama esinizinki gibi eglencenin ortasinda bir ise yetisme telasi bu denli aceke, sanki işe eglenceden daha hevesli olma durumu normal olamaz. İşe degil baska seye gidecekti belli ki, birine daha doğrusu kiramayacagi bekletemeyecegi birine sözü varmış sanki. Hareketleri bunu gösteriyor. Arkadaşının meseleden haberi olmayabilir, isyerine birakip donmus esiniz ne halt yediyse ondan sonra yapmis olabilir. Bilemiyorum. Ama kesinlikle supheli. Hicbir sey belli etmeyin takipte kalin. Yüzleşmeyin. Gece gelmedigi icin tripli gibi davranın tabi ama suphelendihinizi anlamasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X