Beynim durdu bu evde

sonmuralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
138
3
46
Ordu
şuan o kadar kırılmış bir haldeyim ki beni anlamayan bir eşim hiç susmayan kaynanam ve iki tane yaşlı insanla evliliğimi sürdürme çabasındayım eşime ne dediysem ayrı eve çıkmıyor evim varken kiraya çıkmam diyor zaten onlara göre hiç de sorun yok ama çok bunaldım artık kime inanacağımı kime güveneceğimi bilmiyorum arkamda bana destek olacak birileri de yok çıkmazdayım sanki hiç yolumu bulamayacağım çıkmaz... Ben ne yapsam da ne etsem de artık bu evden gitsem,, kaçıp gitsem mi kavga çıkartıp gitsem mi ya gidersem oğlum ne olur ....beynim durdu sanki hiç bir şey düşünemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var....

eski konularını hatırlıyorum sen baştan aynı evi kabul etmişsin çalıştırmamasını kabul etmişsin baştan herşeye evet dediğin için şimdi ki düşüncene kimse kulak asmaz

zaten eşin aynı evde bi sürü kişi yaşamaktan rahatsız olsaydı senin olay çıkarmana bile gerek kalmazdı kendi isteğiyle çıkardı o bu hayattan memnun gözüküyor

Canım kimler var evde kv kp mi?ne gibi sorunlar yaşiyosn merak ettim.eski konularını bilmiyorum ne kadarlık evlisin

çok üzüldüm gerçekten ama baştan neden herşeye he dediniz ki??
Bunların olacağını biraz kestirmeniz gerekirdi...
Hiç çözüm yolu yokmu?? Eşin ikna olmazmı??
biraz cahillik biraz da yağmurdan kaçarken doluya yakalanma gibi oldu benim evliliğim...eşim ikna olmuyor ki ah bi olsa

evde kv dede ve babaanne....................................eşim ben ve oğlum var 2 yıllık evliyim

Ya tamam şimdi çaresi yok da...
Çok merak ediyorum böyle bir evliliğin içine neden bebe yapıyorsunuz?
Yazık değil mi ona da?
Hiç mi acımıyorsunuz?

Cok cok cok zor bır evlılık sızın yerınızde olsam 6 ayda iflas demıstım herhalde.....Allah yardımcınız olsun...

madem güzellikle anlatamıyorsunuz o zaman sizi kovmalarını sağlayın. evde canım hiç iş yapmak istemiyo bu aralar sonuçta benim evim deyin, banyoya gece 4 gibi fln girin rahat edemedim deyin onların ekmeğine bal sürmektense rahatsız edin. eşiniz neden böylesin derse sen çok rahatsın bende artık rahatlamak istiyorum kendi evim olsa 3 kişi ne dağıtcaz ki bu kadar dersiniz. tatil ilan ettim kendime modunda olunca kv bir süre sonra siz gidin der belki?

bende senle aynı durumdayım canım ne diyim allah yardımcımız olsun keşke başından düşünseydik bunları ama son pişmanlık fada etmiyor çıktık bikere bi yola geri dönüşü yok....var da eşlerimiz yüzünden yok işte...

onu denedim olmadı kv yapıyor işleri ben yapmayınca hiç bişey demeden

aynen canım baştan kimse uyarmadı ki uyarsa belki böyle olmazdı

seninde Allah yardımcın olsun canım benim eşimde tek erkek 2tane de kız kardeşi var evli onlarda sen kaç yıllık evlisin

8yılik evliyim 6 yaşında kızım var ikiz oğluslarım var.ama ben çok şikayetçi değilim çok anlayisli kv kp var.çok rahatım yani hiç birşeye karismazlar .kv cocuklarina bakar.çok iyi anlaşırız.evimizde çok musait.eltı górümce olmadigi için evin hem kızı hem gelini yim .ama dede babaanne olsaydı ne düşünür dun bilemem.eşinin hiç niyeti yok mu ayrı eve yoksa zamanı mi var diyor

çok şanslısın ne güzel allah daim etsin mutluluğunuzu herkese nasip olmaz öyle kv kp... hiç niyeti yok evim varken kiraya çıkmam diyor

baştan bu durumu kabul etmekle, şuanda bu durumu yaşamak aynı şey değil kesinlikle..
kimse mutsuz,huzursuz olmak için evlenmez çok iyi anlıyorum seni....
iş kocanda bitiyo ne yazıkki..
allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…