biraz cahillik biraz da yağmurdan kaçarken doluya yakalanma gibi oldu benim evliliğim...eşim ikna olmuyor ki ah bi olsaçok üzüldüm gerçekten ama baştan neden herşeye he dediniz ki??
Bunların olacağını biraz kestirmeniz gerekirdi...
Hiç çözüm yolu yokmu?? Eşin ikna olmazmı??
evde kv dede ve babaanne....................................eşim ben ve oğlum var 2 yıllık evliyimcanım kimler var evde kv kp mi?ne gibi sorunlar yaşiyosn merak ettim.eski konularını bilmiyorum ne kadarlık evlisin
evde kv dede ve babaanne....................................eşim ben ve oğlum var 2 yıllık evliyim
evde kv dede ve babaanne....................................eşim ben ve oğlum var 2 yıllık evliyim
aminnnnnnnnnnnnnnCok cok cok zor bır evlılık sızın yerınızde olsam 6 ayda iflas demıstım herhalde.....Allah yardımcınız olsun...
onu denedim olmadı kv yapıyor işleri ben yapmayınca hiç bişey demedenmadem güzellikle anlatamıyorsunuz o zaman sizi kovmalarını sağlayın. evde canım hiç iş yapmak istemiyo bu aralar sonuçta benim evim deyin, banyoya gece 4 gibi fln girin rahat edemedim deyin onların ekmeğine bal sürmektense rahatsız edin. eşiniz neden böylesin derse sen çok rahatsın bende artık rahatlamak istiyorum kendi evim olsa 3 kişi ne dağıtcaz ki bu kadar dersiniz. tatil ilan ettim kendime modunda olunca kv bir süre sonra siz gidin der belki?
seninde Allah yardımcın olsun canım benim eşimde tek erkek 2tane de kız kardeşi var evli onlarda sen kaç yıllık evlisinCanım bende beraber yaşıyorum kv kp var sadece eşim tek çocuk başka kardeşi yok
aynen canım baştan kimse uyarmadı ki uyarsa belki böyle olmazdıbende senle aynı durumdayım canım ne diyim allah yardımcımız olsun keşke başından düşünseydik bunları ama son pişmanlık fada etmiyor çıktık bikere bi yola geri dönüşü yok....var da eşlerimiz yüzünden yok işte...
seninde Allah yardımcın olsun canım benim eşimde tek erkek 2tane de kız kardeşi var evli onlarda sen kaç yıllık evlisin
çok şanslısın ne güzel allah daim etsin mutluluğunuzu herkese nasip olmaz öyle kv kp... hiç niyeti yok evim varken kiraya çıkmam diyor8yılik evliyim 6 yaşında kızım var ikiz oğluslarım var.ama ben çok şikayetçi değilim çok anlayisli kv kp var.çok rahatım yani hiç birşeye karismazlar .kv cocuklarina bakar.çok iyi anlaşırız.evimizde çok musait.eltı górümce olmadigi için evin hem kızı hem gelini yim .ama dede babaanne olsaydı ne düşünür dun bilemem.eşinin hiç niyeti yok mu ayrı eve yoksa zamanı mi var diyor
ah ah keşke kabul etmeseydim ama son pişmanlık fayda etmiyor....ne dediysem ikna olmuyor eşimKeşke başından kabul etmeseydin..Yazik ki eşini ikna etmekten başka çaren yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?