Beynim annemin kardeşimin ve eşimin bana karşı sevgisini kabul etmiyor:(

tşk ederim zaten tedavi olmak istememin en büyük sebebi çocuklarım açıkçası ben acı çektim onlar çekmesin zaten son 1 yıldır biraz iyi olmamın dışında 3 yıl çok çektiler düşünün aylarca evde yemek pişmedi ben dört duvar arasında kapalı bir şekildeyim intihar girişimlerim oldu hemde çok bileklerimi kestiğimde çocuklarım gördü balkondan atlayacağımda çocuklarım gördü ilaç defalarca aldım midem yıkandı çocuklarım şahit oldu zaten çok yıprandılar onları yıpratmaya daha fazla hakkım yok(ama bunları yaparken aklımı tamamen yitirmiştim resmen bu rahatsızlıktan sonra şunu anladım en büyük sağlık akıl sağlığıymış arkadaşlar)ve çocuklarım buna şahit oldukları zamanlar yaşları en büyük oğlum 9.5 ortanca 5.5 küçüğü 2.5 yaşındaydı inanki küçük oğlumla yaşanan bir olayı hiç unutamıyorum ben birinde kiriz geçiriyorum konuşamıyorum ama herşeyi duyuyorum küçük oğlum henüz 3 yaşındaydı ellerini açmış Allaha yalvarıyor Allahım ne olur annemi öldürme o yaşasın diyor ve akabinde teyzesinin kızına dönüp sende elini aç böyle Allaha yalvar dedi Allahım ne olur teyzemi öldürme ben annesiz kalmiyim senağlama senağlama bunların hepsinin çok sonra farkına vardım ve ben geçen yıl evde yemek yapmaya başladığımda çocuklarım resmen halay çekercesine oynadılar oley annemiz artık yemek pişirebiliyor dedi hastalıktan sonra son bir yıldır küçük oğlum altını ıslatıyor bunların tek sebebi o 3 kişi kinli değilim asla affettim ama çok derin izler taşıyorum senağlama

tşk ederim cnm eskileri düşünmemeye çalışıyorum zaten Allaha sığın demişsin 3 yıl boyunca Allah ismini anamıyordum çok şükür son bir yıla yakındır yapmaya çalışıyorum inaçsız olduğumdan değil çok rahatsız olduğumdan anamıyordum

Canım geçmiş olsun. Bir daha o kötü günlere dönmeyeceğine eminim! Şu an ki haline de çok sevindim. Ne güzel kurtulmuşsun bir çok rahatsızlığından. Şimdi sadece yaşadıklarının izleri kalmış. Bence onlar içinde bir psikologa git. Bu süreci de öyle geçirip artık bunları düşünmeyeceğin bir döneme geç. Bu konuyu çok iyi biliyorum. Bilinçaltı bazı yaşananlardan olumsuz sonuçlar çıkarıyor ve bunlar senin inanışların kalıplaşmış düşüncelerin olarak her yeni adımda hatta her yeni konuda bile gizliden seni engelliyor. Bilinçaltın temizlendiği zaman bu inanışlardan kurtulup hayatını saçma düşüncelerle sürdürmek yerine pozitip bir insan olarak geçiriyorsun. Tedavilerden de sıkılmış olabilirsin ama okuduğum kadarıyla hep psikiyatristlerden yardım almışsın. Bence(yine de uzmanlara danış istersen) bu saatten sonra bir psikologla devam edip artık daha net bir zihinle bakabilirsin hayata....

evt gerçekten hasta evlilik diyince o yaramı hiç açmayın bir tarlaya kurban gittim nasıl derseniz eşim beni hiç istemedi hiçte sevmedi öncesinde sırf ben onu çok sevmişim diye ve akraba olduğumuz için nişanı atmamışneyse en büyük amcam (kayınbabam oluyo kendisi)bir zamanlar babama ve 2 amcama bir tarla satıyor 1 yıl aradan sonra onu tekrar istiyor ben 10 yaşlarındaymışım sanırım babamda alırken bir daha geri vermem diyor neyse kayınbabamda aklınca ben onun kızını alırsam belki tarlamıda verir diyor bizdede eskiden bir kızı amcaoğlu istiyorsa başkası isteyemez ne zamanki amcaoğluna vermezlerse belki diğerleri isteyebilir ama genelde vermek zorundalar amcaoğluna o şekilde eşim istemediği halde beni istiyorlar istemessede sonrada boşasın ne olcak oğlumuz biz iş işten geçtikten çok sonraları duyuyoruz tabi ondan dolayı eşimde az çektirmedi bana hep beni aşağlardı off off neysee günler çok zaman uzun anlatırım sonra

Ah bu töreler. Ama artık sen onca acıdan sonra bambaşka bir noktadasın. Bütün bu olanları, sebeplerini ve sonuçlarını görebilecek kadar büyük bir içgörü kazanmışsın.
Artık mutlu günlerin zamanı.
Yaşadıklarını bastırma, onlardan kaçma. Onları yok sayma. Ama onların seni alt etmesine izin de verme. Burada anlat, terapiye de git. İlaç tedavisi çok yayrarlıdır ama bazı şeylerin izlerinin silinmesinde terapi çok daha etkili bir yol.
Kuzularını da benim için öp.

ınanın o kadar üzüldüm ki hikayenizi okuyunca. Hayatın hiçbir döneminde yüzünüz gülmemiş. En sonunda yaşadıklarınız patlamış. Artık arkanıza bakmayın, bu zamana kadar çok şanssızlık yaşamışsınız. Umarım bundan sonra hayatınız hep güzelliklerle dolu olur. Ama ben derim ki bu hastalık durumundan faydalanın, ailenizin ve eşinizin gözünü iyice korkutun. Bir daha dikkat etsinler size. Hakaret etmeye, ezmeye kalkışamasınlar. Güçlü olun ezdirmeyin kendinizi, bakın başkası yüzünden hasta olmuşsunuz kimse için değmez. Bu arada bir sorum olacak demişsiniz ki evimde 3 sene yemek pişmedi. Bu süre zarfında siz hastayken çocuklarınızla kim ilgilendi?

Ayrıca nedir bu insanımızdaki erkek çocuk sevdası anlamıyorum. Kız evlat bir anne için lütuftur ya. Hangi anneye istisnalar dışında kim kız evladından daha yakın olabilir ki?

bence annenizle görüşmeyin. size en başından beri zarar veren o. ve hala siz sevmeye çalışıyorsunuz annenizi. ben olsam uzak olurdum.

hiç kimse aile kadar yaralıyamıyor ama sen çok iyi bir insansın ben bana çocukluğumu zehir eden 16 yaşında e senin masrafında çok seni everelim diyerek şaka yapan şiddet uygulayınca kendini adam sanan bir babayla büyüdüm şimdiyse yüzüne bile bakmıyorum konuşmuyorum aslında psikologa gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum mafoldumbenmafoldumben

off çok zor çok...

almayın evinize annenizi uzak durun ya...özür dilerim ama anneniz gibi bir manyak yüzünden canınızdan oluyordunuz,çocuklarınızdada hiç iyileşmeyecek yaralar bırakmışsınız,

kendi dünyanızı yaratın ve o dünyada sizi sevenlerden değer verenlerden başka kimse olmasın..

aynen dediğiniz gibi bazen ölüm bazen terkedilerek bazende böyle hikayeler ayırıyor bizleri annelerimizden maalesef yada mesafe koyuyor ilişkilere ama benim bir çok insandan tek farkım ona karşı ne hissedersem hissedeyim bana ne yaşatırsa yaşatsın ben yaptıklarım konusunda vicdanen rahat olmalıyım çünkü bende bir anneyim dinimizdeki anne hakkını çok iyi bilen biriyim ben Allah katında elimden geldiğince haksız olmamak için çalışıyorum hani derlerya ne ekersen onu biçersin ektiğimi biçmek istiyorum açıkçası bilmem anlatabildimmi kardeşime gelince mesafeliyim zaten benden çok özür diledi çok pişmanım dedi sen benim için çok fedakarlık ettin ben nankörlük ettim gibi bir ifadeyle yaklaştı ama yinede çok kırgınım

evt dediğim gibi korktu ama benim için bişey ifade etmedi birinde bursadan geliyorum o zamanlar bursada oturuyoruz hastalıktan dolayı özür gurubundan tayin istemek zorunda kaldık neyse annemi o kadar çok özlemişimki anlatamam burnumda tütüyor resmen eşimde izin vermiyordu yalvar yakar izin kopardım tek şartla tabi izin verdi eşim 1 yada 2 ay kalıcam orda para olarak sadece 30 lira veririm dedi bende ok dedim yeterki anneme kavuşayım dedim sanki annem beni çok biliyor ve özlüyormuş gibi senağlama birde kredi kartı bıraktı yanıma eşim(tabi eve geldiğimde kartın eksresi çıkartılıp önüme sürülüyor çok harcamışsam hesap vereyim diye)neyse 3 çocukla bindim geliyorum 18 saatlik yolu ağlayarak geliyorum gözlerimi kapatıyorum annem gözlerimin önünde ve ben ona sıkıca sarılmışım o kadarki özlemişim onu anlatırmaz bir duygu ancak yaşanır geldik annemlere annem dış kapıda karşıladı ben şöyle hayalimdeki gibi sıkıca sarılıp kokusunu içime çekmek istedim ama onun yaptığı hareket geri çekilip benide hafiften itmek oldu o an dünyam başıma yıkıldı ne zorluklarla gelmişim oraya eşimle problemlerim var onun bu tavrı beni mahfetti doktoruma danışıyorum bunları bana unutturcak bişey yokmu bunun gibi derin izler bırakan olaylar var oda yok diyor çok uzun tedavi sadece

çok tşk ederim ellerinden öpsünler bu son gittiğim doktorum da söylüyor en büyük ilacın terapi diyor inanın şuanda 30 yaşındayım bedenimden çok beynim o kadar yorgunki benim yaşımdaki bir çok insan daha yeni evlilik yapıyor kusura bakmayın çok doluyum çooookkk bir dokunsanız bin ah işitiyorsunuz

bu arada hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum destekleriniz ve fikirleriniz için opuyorumnanaktan

gecmis olsun canim
neler atlatmissin sen
annen senin bu kadar yipranicagini dusunememis yazik
bende annemi cok seviyorum ama
annemi bi konuda hic affedemiyorum en kucuk seylerde bile babamla kavga ederdi
hep bagrismalar olurdu ve de basi agrisa evi basimiza yikardi hastayim diye
hep aglamakla gecti diger kardeslerime gore cok duygusaldim
anneme bisey olucak diye oyle cok korkardimki ama bizim etkilenecegimizi hic dusunemedi
kina gunumde bile beni aglatti rezil etti arkadasimin yaninda benimde hic unutamadigi seyler var
ama ona birsey olacak diye odum patliyor
canim cocuklarinin yaninda guclu olmaya calis tedavilerin cok sukur cevap vermis
Allah yardimcin olsun
annen ve kardesin gecte olsa hatalarini anlamislar buna da sukur

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım..
geçirdiğin şeyler az buz şeyler degil ..
sana nasıl yorum yapacağımı bilmiyorum gerçekten
ama insanlar hatalarını anlayabilirlerse ders alırlarsa iyi ama senin annen rahatsızmış bence sadece sana birşey olur diye korktu ondan değişti tavırları.sen biraz iyileşince yine aynı olabilir dikkat et buna izin verme..artık tedavini ol çoçuklarına eşine sarıl ..aileni kendi hayatına fazla sokma artık ..özleyince git gör o kadar canım....şimdiden sonraki hayatında mutlu olursun inşallh.....:teselli:

canım neler yapmışsın öyle ne çok intihar vdeneyimin olmuş
çok üzüldüm bunları okuyunca tabi herşeyden önemlisi akıl sağlığımız geçmişi bi tarafa bırak daha fazla üzme tatlım kendini...opuyorumnanaktan

evt çok şey yapmışım ama hiç biri doğru şeyler değil heleki o intihar girişimleri keşke yaşanmasaydı insan kendine gelince daha çok anlıyor bazı şeyleri
deneyim demişsin hatic22 gönül isterdiki öyle deneyimlerim hiç olmasaydı

canm durumuna gerçkten çok üzüldm bana annm böle şeyler söleseydi ben kesin mesafe koyardm çünkü okadr sabredemzdm sanrm.ama bi annenin evladını sevmeme ihtimali yok inkar etse bile yok o yüzden için rahat olsn

kıyamam sana ben.seni kimsenin üzmesine izin verme.bak ne güzel evlat sahibi olmuşsun.onları düşün , daha göreceğin çok güzel günler var.onların okumaları,evlenmeleri,torun sahibi olman..ve içindekileri sevgiye dönüştürüp onlara aktarmann ve boşalman canım.gerçek huzuru yuvanda bulacaksın.kardeşine ve annene mesafeyi koy.evine sokma hele iç işlerine aslaa canımmm.yaraların sarılacak , iyileşek sabırr..çok öpüyorummm senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…