çok geçmiş olsun güzelim herşeyi unutup yeni bi sayfa açmalıın kendine
elbetter lolay değil hemen unutulmaz ama zamana bırak eskiyi düşünerek kendine dahada zarar verme senin 3 evladın var Allah korusun tekrar hastanede yatman gerekirse çocuklarında pisikolojisi bozulur
onlara belli etme
anene kardşine sevgini belli edemiyorsan eşine ve çocuklarına bellli et ve onlara sımsıkı sarıl
çocuklarınada yazık onlar daha çok küçükler anneni sevemiyorsan seviyor gibi yap bidaha da içine atma haklısın hakkını savun
tekrar geçmiş olsun bi daha yaşşamaman dileğiyle...
tşk ederim zaten tedavi olmak istememin en büyük sebebi çocuklarım açıkçası ben acı çektim onlar çekmesin zaten son 1 yıldır biraz iyi olmamın dışında 3 yıl çok çektiler düşünün aylarca evde yemek pişmedi ben dört duvar arasında kapalı bir şekildeyim intihar girişimlerim oldu hemde çok bileklerimi kestiğimde çocuklarım gördü balkondan atlayacağımda çocuklarım gördü ilaç defalarca aldım midem yıkandı çocuklarım şahit oldu zaten çok yıprandılar onları yıpratmaya daha fazla hakkım yok(ama bunları yaparken aklımı tamamen yitirmiştim resmen bu rahatsızlıktan sonra şunu anladım en büyük sağlık akıl sağlığıymış arkadaşlar)ve çocuklarım buna şahit oldukları zamanlar yaşları en büyük oğlum 9.5 ortanca 5.5 küçüğü 2.5 yaşındaydı inanki küçük oğlumla yaşanan bir olayı hiç unutamıyorum ben birinde kiriz geçiriyorum konuşamıyorum ama herşeyi duyuyorum küçük oğlum henüz 3 yaşındaydı ellerini açmış Allaha yalvarıyor Allahım ne olur annemi öldürme o yaşasın diyor ve akabinde teyzesinin kızına dönüp sende elini aç böyle Allaha yalvar dedi Allahım ne olur teyzemi öldürme ben annesiz kalmiyim senağlama senağlama bunların hepsinin çok sonra farkına vardım ve ben geçen yıl evde yemek yapmaya başladığımda çocuklarım resmen halay çekercesine oynadılar oley annemiz artık yemek pişirebiliyor dedi hastalıktan sonra son bir yıldır küçük oğlum altını ıslatıyor bunların tek sebebi o 3 kişi kinli değilim asla affettim ama çok derin izler taşıyorum senağlama