Geçmiş olsun. Zor günler yaşamışsınız. İzlerinin kalması da çok normal.
Ama ben annenizin, eşinizin, kardeşinizin sevgilerinin yapmacık olduğunu düşünmüyorum.
Onlar mutlaka sizi hep çok seviyorlardı, hep de çok sevecekler. Ama bazen insanlar sevgilerini göstermek için kaybetme tehlikesi yaşamayı bekliyor. Sizi hep sevmelerine rağmen önceden bu sevginin değerini çok anlayamadılar herhalde. Ama sizi o halde görünce ne kadar çok sevdikleri kafalarına adeta balyoz gibi inmiştir. Şimdi değil önceki davranışları hatalıymış.
Şimdi herşey iyiye giderken kıymetini bilin siz de. Yavrularınızın da en az hasarla atlatması için onlara sevginizi sınırsızca hissettirin.
Herşey daha da güzel oalcak.
tşk ederim yorumun için arkadaşım peki şimdide aynı davranışlar sergiliyorsa ve sergiledikten sonra ben sinir kirizi geçirdikten sonra pişman oluyorsa neyse cnm konuyu yeni açtım zamanla ve ben anlattıkça beni çok daha iyi anlıycaksınız eminim buna bende zaten beynime kabul ettirmek için tedavi oluyorum inşlah olumlu sonuç alırım
beynim neden kabul etmiyor biliyormusunuz arkadaşlar sebebini söyliyim ben çocuklukta yaşadıklarım kısmına takılmıyorum kızlar en çok zoruma giden şey evlendikten sonra yaptıkları teyzemin bir lafı uğruna bana hayatı zindan etti halbuki kendisine isyan eden onu tersleyen bir evlat olmadığım halde bana bunları yapması beni çok üzüyor hiç beynimden silemediğim bir kaç olay var size ilkini anlatayım sonraki zamanlardada diğerlerini anlatırım
Bir gün annemlere gezmeye gelmişim büyük oğlum 2.5 yaşında annemle sonradan birlik olupta bana çektiren kızkardeşim ile birlikte çarşıya çıktık biraz geciktik eve geldiğimizde annemin ilk sözü şu oldu kızkardeşime ablan seni dışarı çıkarttı geç kaldın kalkta bir banyo et bu saate kadar dışarda kaldınız boy abdesti alman lazım dedi sanki ben kızkardeşimi dışarı kötü bişey için götürmüşüm o an başımdan kaynar sular döküldü sanki ne demek istediğini sordum sen anladın dedi sonrasında kız çocuklarından söz açıldı bende dedimki inşlah Allah banada bir kız nasip eder çok seviyorum kız çocuklarını diye senmisin bunu söyleyen neymiş efendim ben ona nisbet ediyormuşum onun kızı varmış benimde yokmuş oğlum olduğu için ona nisbet olsun diye söylemişim tartışma büyüdü ne kadar yok desemde nafile kapı eşiğinde oğlumun yakasından tuttu salladı inşlh Allah senden bunu alır yerinede 20 tanede kız verir dedi beynimden vurulmuşa döndüm daha sonrada inşlah erkek çocuğuna benim gibi hasret kalırsın dedi senin duanla ben hasret kaldım inşlah sende hasret kalırsın benimde dediğim kelime şu oldu sen bunun için bu kadar beddua ediyorsun bana bende senin duan kabul olsun istiyorum ya olmassa diye çocuk doğurmak istemiyorum babamı aradı eve çağırdı dediki kızın bana nisbet olsun diye oğluna beddua etti ve ardından bana dediki benim oğlum oluyor diye sen beni kıskanıyorsun kendi söylediği sözleri ben söylemişim gibi babama iletti orda ipler koptu tabi ne kadar yemin etsemde boş ben öyle demedim diye halada anneme karşı kinli değilim çok seviyorum kendisini ama beynime artık söz geçiremiyorum maalesef
akannehir
Bence senden önce annenin acilen tedavi olması lazım...
aynı fikirdeyim ama bir insan hasta olduğunu kabul ederse hastadır bence özelliklede psikolojik hastalıklarda mesela ben kabullendim ve tedavi oluyorum
Geçmiş olsun çok sorunlar yaşamışsınız ama tedavi cevap vermiş çok şükür.
Annenizin psikolojik sorunları varmış söylediğinize göre.
Mutlaka seviyorlardır ama davranışlarla bunu belli edemiyorlardır.
Çünkü tersi olsaydı şimdi de yine aynı davranırlardı.
Pişmanlık duymuşlardır yaptıkları için.
Beni sevmiyorlar diye düşünürseniz bilinç altına öyle yerleşir.
olumlu düşünün ki her şey olumlu olsun kendiniz ve çocuklarınız için.
Kabul ederse iyileşmeyi değişmeyi de kabul etmiş olur. Ama annen kabul etsin etmesin psikolojik rahatsızlığı var. Paranoyaları çok fazla ve erkek çocuğu saplantı haline getirmiş.
Sana ilk başta affetmelisin unutmalısın demiştim ama son yazdıklarından sonra neden sevgisine inanmadığını çok iyi anlıyorum. Sağlıklı düşünen bir insan minnacık torununa beddua etmez hele ki erkek çocuk saplantısı yüzünden hiç etmez. Sana Allah sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?