Beylikdüzü'nde veya Esenyurt'ta oturanlar arkadaş olalım mı?

merhaba bende varım beylikdüzüne yakınım.6 aylık bebişim var.buluşma ve bebiş aktiviteleri düzenlerseniz benide haberdar edin.

Arkadaslar yapalim bi bulusma havalar guzel giderse.sibel sen organize et canim. Gelecek olanlar yazsin.:16:

buralarda oturanlar arkadas olalım ıkı aylık bebegım var sohbet edecek ınsann arıyorummm can sıkıntısı bır yere dertlesmek istiyorummmmmmmm:29:

çok yakınız canım sanırım benimde dertleşmeye çok ihtiyacım var hemde çok napcağımı hiç bilmiyorum aralarda derelerde kaldım :((

buralarda oturanlar arkadas olalım ıkı aylık bebegım var sohbet edecek ınsann arıyorummm can sıkıntısı bır yere dertlesmek istiyorummmmmmmm:29:

çok yakınız canım sanırım benimde dertleşmeye çok ihtiyacım var hemde çok napcağımı hiç bilmiyorum aralarda derelerde kaldım :((

gelcek hafta sonuda ola bilir migros perlavista yada daha değişik biryer çocuklada rahat oturulcak bana uyar

Heeey selam, ben de Beylikdüzü'ndeyim.

Hamileliğimin 23. haftasındayım. Yatarak geçiriyorum gerçi ama buluşursanız bileyim belki yarım saatliğine kaçamak yaparım. Çoook sıkıldım evde kapalı kalmaktannnn, haber verin...

Back