Beylikdüzü'nde veya Esenyurt'ta oturanlar arkadaş olalım mı?

ben istanbulluyum çatalcalı göçmenlik var biraz :)

kızlar havalar güzelleşti edacım sen ben canan diğer canan zaten geliriz adnuf sende gelirsen kesin gelcek hafta sonu cumartesi bir buluşma yapalım ne dersiniz ama gelicem diyipte gelmemezlik yok kesin değilse gelcem diye yazmayın arkadaşlar adnuf sana demiyorum başka yazıcak arkadaşlara :) hep öyle oluyor çünkü :26:

kızlar bu hafta deilde diğer hafta yapalım hatta buradan tekrar konusalımmm bu arada kızlar isimlerinizi yazınn olurmu ben bu rumuzlara karıştırıyorumm ben funda

ben sibel canım... benm için fark etmez cnm hava sıcak olcakmış diye dedim ozaman bir tarih diyelim çalışan arkadaşlar var onun için cumartesi dedim 7 nisan cumartesi olsun hem çok var herkes ayarlar o zamana

kızlar bende varımmm ben dilek adnufun yani fundanın kankasıyımmm bende gelirim bu arada tanisalim banada arkadaslik yollarsanız sevilirim bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bana uyar gibi şuanlık ama diğer arkadaşlara uyarmı bilmem

bekar yohmi :) herkes evli ben bekarım sanırım beylikdüzü adakentte oturuyorum :)

bahçeşehir dıye gecıyo galba burası ıstanbula yenı geldık ama 2.kısım dıye gecıyor boğazköy mahallesı sanırım arada gölete gıdıyoruz cok guzel

bende evlıyım 22 yasındayım ınnovıa 2 sıtesınde oturuyorum esenyurt...bende 5 yıldır buralardayım ama herkesle arkadaslık kurulmuyo ıste kafa dengı bulmak lazım...

Back