Beylikdüzü'nde veya Esenyurt'ta oturanlar arkadaş olalım mı?

adnuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
77
0
36
İstanbul
Buralarda oturanlar arkadas olalım ıkı aylık bebegım var sohbet edecek ınsann arıyorummm can sıkıntısı bır yere dertlesmek istiyorummmmmmmm:29:

Kızlarr biz beylikdüzü ve civarı olarak buluşma ayarladık yaklaşık 12 kişi geleceğim demesine rağmen sadece 4 kişi geldi çok güzel bi buluşmaydı ama daha da kalabalık olabilirdik maalesef olmadı :14:

Keşke o zaman katılsaydınız bize... :31:

Kızlarr biz beylikdüzü ve civarı olarak buluşma ayarladık yaklaşık 12 kişi geleceğim demesine rağmen sadece 4 kişi geldi çok güzel bi buluşmaydı ama daha da kalabalık olabilirdik maalesef olmadı :14:

Keşke o zaman katılsaydınız bize... :31:

tekrar ayarlarsanız gelirimm tabikide esenyurtta oturuyorumm ama bennnnnnn eskıden yakupludaydımmm

somberness arkadaşımın dediği gibi 4 şubatta güzel bir görüşme yaptık ama kesin katılırım dersen gelen olursa kısa zamanda yine yaparız inş.hoş gelcez diyor arkadaşlar kimseler olmuyor sonra o ayrı :26:

Son düzenleme:
ben de esenyrtta çalışıyorm, evli değilm. belki eğlenceli bi etkinlik olrsa katılmak isterm, yksa bi yrlerde oturup sohbet etmek sıkıcı olur sanki:S

neden olmasın kızlar süper olur valla ben gelirimm gelmeyecek olan söylsin önden ama benim zilli üç aylık bir kızım var:15:

neden olmasın kızlar süper olur valla ben gelirimm gelmeyecek olan söylsin önden ama benim zilli üç aylık bir kızım var:15:

olsun cnm severiz işte onun ne zararı olur benm cadıyı göründe siz feleğinz şaşsın :9: huysuz ve tatlı:) ozaman mart bitsin ayarlarız cnm maksat hava güzel olsun migros gibi ortak biyerde görüşürüz bu sefer

olsun cnm severiz işte onun ne zararı olur benm cadıyı göründe siz feleğinz şaşsın :9: huysuz ve tatlı:) ozaman mart bitsin ayarlarız cnm maksat hava güzel olsun migros gibi ortak biyerde görüşürüz bu sefer

bak bu güzel oldu çok öp kızını cnm tabi migros veya baska bıyer süper olur katılmaya niyetli arkadaslar bana arkadaslık yollayın ben pek takip edemiyorumm

bak bu güzel oldu çok öp kızını cnm tabi migros veya baska bıyer süper olur katılmaya niyetli arkadaslar bana arkadaslık yollayın ben pek takip edemiyorumm

ben seni ekledim canım sende kokla kuzunu benm yerime görüşürüz inş.

kızlar havalar güzelleşti edacım sen ben canan diğer canan zaten geliriz adnuf sende gelirsen kesin gelcek hafta sonu cumartesi bir buluşma yapalım ne dersiniz ama gelicem diyipte gelmemezlik yok kesin değilse gelcem diye yazmayın arkadaşlar adnuf sana demiyorum başka yazıcak arkadaşlara :) hep öyle oluyor çünkü :26:

Back