- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Evet düşüp bayılırımlütfen demeyin öyle
Ahaha o kadar berbat yer yani : )))iyimis bu sarkibir tane şarkı var "seni kaybetmek beylikdüzünde yaşamak gibi, ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği" diye
Evet bende duydum ve gördüm degisik 1 semt orasi.her telden her cesit mevcut gibi.
benden çekiniyor valla Korla Korla söyledi. Çok sinirlendim. Güveniyorum çok ama ben biraz şeyim ya kıskanç mı denir. ben sana yurtdışına gitmeme destek olmuştum diyor.
Canım 3.5 senedir şükür en ufak bir yanlışını görmedim. Denge şaşması falan olmadı. Ama ben sevdiğim insanlar uzaklara gidince hep bi içim titrer.Ben şaka yaptım da sen ciddisin galiba
Ada'm iki Rus görünce dengesi şaşacaksa nişan olmasın daha iyi
Şaka bir yana bak burada çok yazdım eşimle nişanlandık akşamına Antalya ya beş yıldızlı Rus ağırlıklı otele bekar ve fırlama iş arkadaşları ile tatile gitti
Yüzüğü de kaybedersin sen deyip annelerin gözü önünde alıp çantama koydum
Yapacak Ada'm o Yüzüğü çıkarır yapardı zaten
Bu düşünce tarzımın onunla alakası yok canım. Belirttiğim GB ben yurtdışına da gittim destek çim oldu. Herşeyi orta dadır. Telefonu hesapları şifreleri vs vs. 3/5 sene oldu yanımda gözünün kaydıgına bile şahit olmadım hakkını yiyemem. Ailesi de söyler içine kapanıktır diye. Ama ben abimi uzun bir iş çalış masına gittiğinde kaybettim 2 ay kalmıştı. Psikolojik olarak çok korkan biriyim. Ama ona belli etmem pekSizden uzakta herhangi bir ortamda başka kadınlara göz koyacak kadar şeyini tutamayan ya da tutacağına güvenmediğiniz bir tiple mümkünse evlenmeyin. Düşünce tarzınızı sağlıksız buldum.
Bu düşünce tarzımın onunla alakası yok canım. Belirttiğim GB ben yurtdışına da gittim destek çim oldu. Herşeyi orta dadır. Telefonu hesapları şifreleri vs vs. 3/5 sene oldu yanımda gözünün kaydıgına bile şahit olmadım hakkını yiyemem. Ailesi de söyler içine kapanıktır diye. Ama ben abimi uzun bir iş çalış masına gittiğinde kaybettim 2 ay kalmıştı. Psikolojik olarak çok korkan biriyim. Ama ona belli etmem pek
Bencil biriyim kendime gelince çok atılganım ama çevremdekileri pamukla sarıp yanından ayırmasam yeridirSen yurtdışına gittin Ada'm İstanbul a gidiyor diye laf ediyorsun
Şapkanı önüne koy vs düşün
Çok kıskancım ben var ya annemi babamı bile kıskanırım arkadaşlarından bileAma yine de sağlıksız bir düşünce yapısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Altında yatan bir şeyler vardır muhakkak ama bu ilişkinizi olumsuz yönde etkiler. Patolojik olarak dahi değerlendirilebilecek bir kıskançlık stili.
Çok kıskancım ben var ya annemi babamı bile kıskanırım arkadaşlarından bileaynı zamanda sosyoloji çift anadal psikoloji yaptım ve felsefe grubu öğretmen liği bitirdim. Kendinin de farkında yım çok gereksiz kıskançlıklarım var malasef erkek kardeşimi bile eve azıcık geç gelsin uyku tutmaz
Ay böyleyse sevinirim canım. Elit nezih bir yerdeBeylikdüzü gelişmiş bir yer varoş diyen arkadaşa hayret ettim siz esenyurtla karıştırıyor olmayasınız? hele bizimkent yaşam vadisinin oralar ise baya iyi çok modern insanları cok iyi sosyal biyer
Bilinçaltımdakilerle yüzleşmekten çekiniyorum canım yoksa aklıma geliyor bazen kendimi bir kaç ay rahatlatıyorum. Rüyalarımda açığa çıkıyor tüm korkularım. Mesela abimle çok sevdiğimiz birliktr izlediğimiz bir crocodile filmi vardı. O hayvanı adını duyunca duramıyorum artık korkum oldu. Stresli olduğumdan rüyamda direk o hayvanı görüyorumBazen terzi kendi söküğünü dikemiyor ehehe, zaten sırf psikoloji eğitimi alınca kendine telkin ya da tedavi yapamıyor insan. Terapi almanızın yardımı olabileceğini düşünüyorum.
Bilinçaltımdakilerle yüzleşmekten çekiniyorum canım yoksa aklıma geliyor bazen kendimi bir kaç ay rahatlatıyorum. Rüyalarımda açığa çıkıyor tüm korkularım. Mesela abimle çok sevdiğimiz birliktr izlediğimiz bir crocodile filmi vardı. O hayvanı adını duyunca duramıyorum artık korkum oldu. Stresli olduğumdan rüyamda direk o hayvanı görüyorum
Ay darısı bana. Bir hocam var psikolog o da söyledi düğüne kadar kendini hazır hissettiğinde başlayalım dedi. Sağ olsun çok destekçim olduİyi ya işte yüzleşmenize yardımcı olur terapi de ne güzel. Ayıp değil, zararlı değil, hatta artık "Bir terapistim var" demek cool bir durum haline geldi.
Beylikdüzü... 3 yılım geçti oradaki bir kursta. Bir otel vardı, ya beliyduzundeydi ya da Avcılar daydi. Baya guzel diye duymuştum bir abladan.. Tabi şu resimde istanbullular açısından Beylikduzunu özetlerEndiselenmeyin ya sorunlu bir çevre değil orası
Beylikdüzü gelişmiş bir yer varoş diyen arkadaşa hayret ettim siz esenyurtla karıştırıyor olmayasınız? hele bizimkent yaşam vadisinin oralar ise baya iyi çok modern insanları cok iyi sosyal biyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?