• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü

Beylikduzu elit bir yer varos diyen arkadas konu sahibini rahatlatmak icin oyle dedi sanirim. Epey gelisti ve dag basi falan degil istanbulun cogu o tarafa kaydi. Ayrica yeni yapilan sitelerdeki ev fiyatlari trilyon degerinde. Bu arada belirteyim sitelerde 1+1 evler cok oldugundan gunubirlik kiralik bayag ev bulunuyor. Ee malum gunubirlik evlerde yapilanlar. Yine de nisanliniza guveniyorsaniz sorun yok. Bayag cafe bar var eglenir sıkılmaz diye dusunuyorum.
Yok canım o konularda güvenirim şükür. 3.5 senedir bir yanlışı olmadı. Benden sakindir ben severim biraz ona bakarak daha konuşkan daha atılganım. Kaldı ki her ortamda güvenirim ona. Ama biz pek ayrı kalmadık çok üzülüyorum. Sürekli kendisi arar iş yerinde bile kamera açar. Ben pek yazan birisi değilim ama p sürekli iletişim halindedir. Ama ortamı iyiyse nezih ve elitse sevinirim.

Esenyurt deyip gecmeyin orasi da epey gelisti. İc taraflarindan bahsetmiyorum tabi. Ama artik bizimkentim karsisindaki cumhuriyet mahallesi de esenyurt belediyesine bagli ayrica babacan tekfen inanlar falan ciddi projeler yapiyor e5 uzerinde haramidere kavsaginda.
Canım benimkinin gideceği yer iş makinelerinin olduğu böyle sanayi gibi bir yer olması lazım. Lazer kesimde kendisi çünkü. Nerede var o tarz fabrikalar oralardadır

Esenyurt deyip gecmeyin orasi da epey gelisti. İc taraflarindan bahsetmiyorum tabi. Ama artik bizimkentim karsisindaki cumhuriyet mahallesi de esenyurt belediyesine bagli ayrica babacan tekfen inanlar falan ciddi projeler yapiyor e5 uzerinde haramidere kavsaginda.
kesinlikle, kucumsemek için söylemedim zaten değerini çok arttıran projeler var beylikdüzü o herkesin aklımda kalan bos beylikdüzü değil artık onu anlatmaya calıstım zaten o yol beylikdüzüyle esenyurtu ayırıyor sanırsam, esenyurtta guzel ama projeleri bakımından..

Canım benimkinin gideceği yer iş makinelerinin olduğu böyle sanayi gibi bir yer olması lazım. Lazer kesimde kendisi çünkü. Nerede var o tarz fabrikalar oralardadır

Beylikduzu organize sanayi bolgesi var yakuplu tarafinda kaliyor. Ama merkeze yakindir bir taksiye veya minibuse bakar arasi 5 dkdir. Buyuk ihtimal ibis otelde kalir en yakin o cunku.

Beylikdüzü'ne varoş diyen arkadaş karıştırdı galiba. Modern güzel bir yer . Bir çok mankenin modelin yaşadığı bir yer ayrıca :)

Beylikdüzü'nde bir numara yok da, sonuçta Kayseri'den istanbul'a gelmiş adam isterse gider aksiyonlu semtleri de gezer. Sizin korkunuz her neyse, aşmaktan başka çareniz yok. Rus kadınları çok olsa düşer bayılırmışsınız, o zaman sorun şehirde değil, sevgilinizde ve/veya sizde. E bu adamı ömür boyu dizinizin dibinde oturtabilirsiniz umarım.

Kesinlikle. İstersen sana beylikdüzünün fotoğraflarını atarım haftaya yani her paza

kesinlikle, kucumsemek için söylemedim zaten değerini çok arttıran projeler var beylikdüzü o herkesin aklımda kalan bos beylikdüzü değil artık onu anlatmaya calıstım zaten o yol beylikdüzüyle esenyurtu ayırıyor sanırsam, esenyurtta guzel ama projeleri bakımından..

Aynen o yol ayiriyor. Kesinlikle akillarda olan degil. Atasehirde dag basi oyleyse ama ev fiyatlari malum beylikduzunun ordan farki yok diyebilirim fiyat bakimindan da ayni sekilde. Bir metrosu eksik kaldi o da gelse gorun dag basini

İstanbul'un göbeğine gitmek Beylikdüzü'nden bir metrobüse bakar bu arada. Gerçi oraya kadar metrobüs hattı çektiler mi bilmiyorum ama olmadı, bir otobüs, bir metrobüs yapar. Adamın içinde ne varsa her istediği yere rahatlıkla gider yapar yani. Beylikdüzü sınırları içerisindeki durumu sorup soruşturmanız anlamsız bu yüzden.

İstanbul'un göbeğine gitmek Beylikdüzü'nden bir metrobüse bakar bu arada. Gerçi oraya kadar metrobüs hattı çektiler mi bilmiyorum ama olmadı, bir otobüs, bir metrobüs yapar. Adamın içinde ne varsa her istediği yere rahatlıkla gider yapar yani. Beylikdüzü sınırları içerisindeki durumu sorup soruşturmanız anlamsız bu yüzden.

Evet metrobus var karsiya kadar gidiyor

Marmara Park, Gürpınar'a kadar metrobüs var. Beylikdüzünden direk geçilebilir ki metrobüs olmadan otobüsle de halleder ve katılıyorum. Ya gitmek isteyen taksi de tutup gider bence çokta şey yapmamak lazım :D

Marmara Park, Gürpınar'a kadar metrobüs var. Beylikdüzünden direk geçilebilir ki metrobüs olmadan otobüsle de halleder ve katılıyorum. Ya gitmek isteyen taksi de tutup gider bence çokta şey yapmamak lazım :KK70:
Evet, ya güvenirsin, ya güvenmez ilişkini sorgularsın, bu kadar. Çocuğunu okula yazdıracakmışın da semt araştırıyormuşsun gibi boşuna araştırmalara girmenin anlamı yok. Zira koskoca adam. Beylikdüzünde işini yapar, haftasonuna atlar Bebek' e gider isterse.

Ben orda calusiyorum. Gayet guzel bir semt. Zengin bir semt ama istanbul merkeze uzak bir yer. Sakin bir yer anlayacagin. Korkulcak bisey yok. Daha ben tuhaf bisey gormedim bu kadar yil

Ayyy arkadaşlarrrr herkesten özür dilerimmmm bu bana eşek şakası yapmış yasa nişan hazırlıkları var yaaaaa pek yazamıyordum stresliydim ilgimi çekip kafa dağıtmak istemişmişş çokk özür dilerim

Eklentiler

• IMG_20170523_001529.jpg
    IMG_20170523_001529.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 76
Evet, ya güvenirsin, ya güvenmez ilişkini sorgularsın, bu kadar. Çocuğunu okula yazdıracakmışın da semt araştırıyormuşsun gibi boşuna araştırmalara girmenin anlamı yok. Zira koskoca adam. Beylikdüzünde işini yapar, haftasonuna atlar Bebek' e gider isterse.
O yönden korkum olmadığını benim onayım olmayan bir yere gitmeyeceğibş ve neden üzüldüğümü anlattım sanırsam. 3.5 senedir minicik bir güvensizlik yaşamadım ki canım yaşasam hayatımda olmazdı zaten. Sorun tamamen benim kendi merakım ve üzüntümle alakalıydı ki şaka yapmış gitmeyecekmiş :-(

Ay arkadaşlar çok özür dilerim :-(

Eklentiler

• IMG_20170523_001529.jpg
    IMG_20170523_001529.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 57
Back