- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
O yönden demiyorum canım hem nişan zamanı nişan işlerim var dediği halde NİŞANI ERTELE DİYORLAR.Beylikdüzü de İstanbul un göbeği
Ada'mı dağ başına göndermiyorlar ya da Suriye ye Irak a falan
Nişana da gelir haftasonu değil mi nişan
Ne bileyim çok kötü oldum nişan arifesinde bu emrivaki nedir ya?
Otelleri falan nasıl acaba?
Kalabalık mı?
Ortam olarak nasıl?
O yönden demiyorum canım hem nişan zamanı nişan işlerim var dediği halde NİŞANI ERTELE DİYORLAR.
HEM DE nasıl bir yer olduğunu merak ettim.
Evet düşüp bayılırımOtellerde genelde Rus kadınlar kalır desem düşüp bayılacak gibisiniz
Ortam kalabalıklık vs görecedir küçük yerden gidiyorsa her hali ile kalabalık olur zaten
Ay canımm içime su serptinBeylikdüzü... 3 yılım geçti oradaki bir kursta. Bir otel vardı, ya beliyduzundeydi ya da Avcılar daydi. Baya guzel diye duymuştum bir abladan.. Tabi şu resimde istanbullular açısından Beylikduzunu özetlerEndiselenmeyin ya sorunlu bir çevre değil orası
Rusları bilmem de garsoniyer çok.Evet düşüp bayılırımlütfen demeyin öyle
Çok güldüm yaBeylikdüzü... 3 yılım geçti oradaki bir kursta. Bir otel vardı, ya beliyduzundeydi ya da Avcılar daydi. Baya guzel diye duymuştum bir abladan.. Tabi şu resimde istanbullular açısından Beylikduzunu özetlerEndiselenmeyin ya sorunlu bir çevre değil orası
Hayır canım kayseri biz. Otelde çalışmıyor. Bilgisayar mühendisi. 2 tirilyonluk makine eğitimi ve programı için gidecek. Bir de yeni bölüm açılıyor 500 kişilik oranın sorumlusu olacakSen istanbulda değil misin? Beylikdüzü de normal bir semt işte. Çok kalabalık. Otelde mi çalışıyor sevgilin?
Rusları bilmem de garsoniyer çok.
Ay çok iyiymiş biraz rahatladımbir tane şarkı var "seni kaybetmek beylikdüzünde yaşamak gibi, ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği" diye
Evet bende duydum ve gördüm degisik 1 semt orasi.her telden her cesit mevcut gibi.Rusları bilmem de garsoniyer çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?