- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Mune zahmet olmazsa konumu kapatır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü Beylikdüzü ne gidecek ve orayı merak ediyorum? Kadınlar ne kadar meraklı hemen yaftalamaya? Adamdan şüphemm yok. Şükür 3.5 senedir olmadı da güvenmesem hayatımda olmazdı. Ama bilmediğim bir yere gidiyor ortamını merak etmem normal. Bunun adamdan şüphe duymayla alakası yok. Attığı her adımı da bilirim. Ben ne açıklama yaptım, nasıl yorumlar geliyor.Neden ıstanbula gidecek 2 hafta demiyorsunuz da, beylikduzu diyorsunuz? Her şehrin her yerinde isteyen herkes pavyon da bulur, yabancı uyruklu kadin da.. Bunun istanbulla veya beylikduzuyle alakası yok. Ben derdinizi hic anlamadim? Zaten 2 hafta ayri kalınca aldatacagina dair supheniz varsa hic yapmayin o nişanı
Beylikduzundedir işi ama bu laleliye gitmesine engel degil ki. Arayan her yerde herşeyi bulur. Illerle ilcelerle ilgisi yok bunun. Her gittiği yeri arastiracak misiniz, sürekli huzursuz mu olacaksınız, bi guven sorununuz var o zaman, normal değil çünkü.Çünkü Beylikdüzü ne gidecek ve orayı merak ediyorum? Kadınlar ne kadar meraklı hemen yaftalamaya? Adamdan şüphemm yok. Şükür 3.5 senedir olmadı da güvenmesem hayatımda olmazdı. Ama bilmediğim bir yere gidiyor ortamını merak etmem normal. Bunun adamdan şüphe duymayla alakası yok. Attığı her adımı da bilirim. Ben ne açıklama yaptım, nasıl yorumlar geliyor
Canım onun gitmeyeceğinden eminim. Kişilik olarak meraklıyım babam da girse didiklerim. Annem istemez ben resim isterim. Sevdiğim adam tabi ki merak edecepim. En ufak bi şüphem olsa hayatımda durmazdı asla gelemem bu tarz şeylere zaten. Tamam rahatsız olurum ortamı bol olan bir yer olursa ama ona gözüm kapalı güvenirim güvenmezsem hakkını yerim. Şimdiye kadar ben istemeden telefonu ortadadır kaç kere telefonunu cantamda unuttu ertesi gün aldı. Şifreleri hesapları hep ortadadır şükür. Ama işte insanın huyu bu olunca merak ediyor. Yoksa yapacak adam her yerde yaparBeylikduzundedir işi ama bu laleliye gitmesine engel degil ki. Arayan her yerde herşeyi bulur. Illerle ilcelerle ilgisi yok bunun. Her gittiği yeri arastiracak misiniz, sürekli huzursuz mu olacaksınız, bi guven sorununuz var o zaman, normal değil çünkü.
Beylikdüzüne varos diyenlere de hayret valla. Evet merkeze uzak ama sitelerde 1 trilyondan aşağı 2+1 bile ev yok. Benim oturmak isteyeceğim bir ilce degil ama gerçekten luks hale geldi yeni sitelerle
Vatandaşın yaşı kaçBu arada şaka yapmış dengesiz benim huyumu biliyor ya stresliyim nişan heyecanı derken pek aramıyordum o arayıp duruyordu pek arayan mesaj atan birisi değilimdir. Fitili verdi sonra izledi uyumadan da şaka yaptım dedi
25 yasında ve berbat bir espri anlayışı var odunumun sağ olsun bütün stresimi başka tarafa kaydırdı 3 saat boyunca sürdür düVatandaşın yaşı kaç
hic merak etme icin rahat olsun evet merkezden uzaktir biraz sessiz sakin herkesin kendi halinde yaşadığı bir semttir.Genelde apart tarzi otel vardir 5 yildiz olarak bildiğim bir yer var sadece. Sonuc olarak 2 hafta hemen gecer sıkıntı yapmaCanım onun gitmeyeceğinden eminim. Kişilik olarak meraklıyım babam da girse didiklerim. Annem istemez ben resim isterim. Sevdiğim adam tabi ki merak edecepim. En ufak bi şüphem olsa hayatımda durmazdı asla gelemem bu tarz şeylere zaten. Tamam rahatsız olurum ortamı bol olan bir yer olursa ama ona gözüm kapalı güvenirim güvenmezsem hakkını yerim. Şimdiye kadar ben istemeden telefonu ortadadır kaç kere telefonunu cantamda unuttu ertesi gün aldı. Şifreleri hesapları hep ortadadır şükür. Ama işte insanın huyu bu olunca merak ediyor. Yoksa yapacak adam her yerde yapar
25 erkeklerin olgunlaşması için erken sanırım25 yasında ve berbat bir espri anlayışı var odunumun sağ olsun bütün stresimi başka tarafa kaydırdı 3 saat boyunca sürdür dü
Vatandaşın yaşı kaç
Ay canım dedim de dinlemediler dedi. Gitmez zaten yaşam tarzına uygun değil diye. Ama şakaymış malesefBeylikdüzü oldukça güzel ve şehir içinden binlerce kat modern bi yer için rahat olsun. Hilton, ibis,eser gibi büyük oteller var.
İstanbulun sesi gürültüsü kalabalığı orada yok. O yüzden çok yorulmayacaktır. Şehre uzak diye kopmalara da gitmez:))
Nişanı erteleyemeyiz deseymiş ama keşke