Mutfak Dekorasyonu beyazeşyalarım griye döner mi?

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
merhaba arkadaslar

1 senelik evliyim ve yeni bir eve taşınıyorum
ama malesef geçen sen etüm eşyalarımı beyaz aldım
mutfağı ankastre yaptırmak istiyorum yeni evin.
beyaz eşyalarımı bulaşık makinesini mesela ankastre mutfaklardaki gibi dolap kapağıyla kaplatabiliyor muyum?

koçtaşta sordum yapılamayacağını söylediler

yeni ocakla fırın alıcam

ama bulaşık makinemle, buzdolabıma formül bulmam lazım

şimdiden teşekkürler:1rolleyes:

eğerki bi çözüm bulamıyorsan
yeni alacağın ankastreleri beyaz alabilirsin
arçelik beko siemens bosh gibi markadlarda beyaz ankastre mevcut
bence gayette güzeller

Bende az önce başlık açtım yazınızı görseydim açmazdım neyse evet bugun baktım beyaz ankastre bende beyaz ankastre dusnuyorum bosch biraz pahalıydı vestelse bılmıyorum bakmadım bayısınden arçelik ocagı kotuydu simense de bakıcagım

metalik gri araba boyası ile boyanabiliyormuş diye duydum..sanayide araba boyacı ustalarına falan sormak lazım..

kızlar lütfen bilenler cevaplasın

beyaz bulaşık makinesini mesela ankastre mutfaklardaki gibi dolap kapağıyla kaplatabiliyor muyum?

tesekkürler

kızlar lütfen bilenler cevaplasın

beyaz bulaşık makinesini mesela ankastre mutfaklardaki gibi dolap kapağıyla kaplatabiliyor muyum?

tesekkürler

hayır kapatamazsın çünkü onların üzerinde dolap takma yeri oluyor..mesela benim bulaşık makinem yarı anlastre düğmelerin olduğu bölüm hariç altına kapak takılacak yani normaller olmuyorboshayallersmile

bende yeni mutfak yaptırcam beyaz ankastre almayı düşünüyorum ama fiyatlarını araştırmadım .fiyatları bilen varsa ne kadar acaba.

benım kardesımde yenı evlendıgınde beyaz almıstı beyaz esyalarını
yenı eve tasınınca yenı mutfagına grı ıstedı ocagını davlumbazını
bulasık ve camasır makınasının ön kapaklaırnı arcelıkten gelıp degıstıler hemde cok ucuza
zaten gomuldugu ıcın hıc bı beyaz yerıde gozukmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…