- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence çok hoş bi model canım güle güle kullan.bende yatak odamı siyah beyaz aldım fakat duvar rengi halı ve perde konusunda kararsızım sen hangı renkler ıle bu mobılyayı tamamlamayı dusunuyorsun
ortadaki iki kapı sürgülügardolap kapıların sürgülümü olucak
çok hoşmuş güle güle kullan inşallah. ben de beyaz mobilya mor perde+yatak örtüsü kombinasyonu düşünüyorum. çok hoş olur bence.
tatlım çok güzel olmuş ama bence fuga detayların sadece düşey kullan............. tabikide özel yaptırtacaksak.................
sonsuz mutluluklar........
teşekkür ederimçok güzel canım güle güle kullan..:)
ne kadar güzel çizmişsiniz program ile çziyorsunuz sanırım. Bende kendi yatak odamı çizmek istiyorum. Ne önerir siniz?
Bu arada bende beyaz istiyorum, perdlerimi mor duvarlarımıda duman rengi ile lila arası bir renk düşünüyom.
Selenay canım ellerine sağlık...ben de bu tarz bişi hayal ediyordum...şimdi ben buradan alsam fotoları...götürsem sitelere yaparlar mı?:) tabi modelimi çaldın deyip beni karakola şikayet etmezsen
çok hoş cnm güle güle kullan...
amin çok teşekkür ederimçok güzel olmuş canım yaa..
Allah güle güle oturmak nasip etsin
Model çok güzelmiş canım.
iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
beyaz olması güzel bende keşke beyaz alsaydım diyorum çünki kahve tonlar hemen bir tüyü bile gösteriyor her gün silsende tozlu gibi duruyor bence sürgülü kapı almayın hemen düşüyor ve kullanışsız birde şifonyer üstü düz daha kullanışlı silmesi falan rahat olur benden tavsiyeler kızlar kullanışada önem verin şimdilik bir kere alınıyor
birde selenaycım yanlarda çekmeceler sabit olursa her odaya sığmıyor bence evine görede düşün ben hatta odam büyük ama çekmeceleri üst üste koymak zorunda kaldım benim pencere ve kapı karşılıklı geliyor mecburen yatakla gardılop paralel geliyor