Güneş Kremleri Beyaz tenliyim bronzlaşmak için ne kullanmalıyım?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
Merhaba kızlar ben beyaz tenliyim hemde çok beyaz ve yazları bronzlaşamıyorum :KK25: yanıyorum kızarıyorum ve sonra kızaran yerler su topluyor sonra soyuluyor ve yine aynı beyaz tenli ben yani anlayacağınız kızarıp kalıyorum ne kullanabilirim ne tavsiye edersiniz bana ? :KK54:

aynı eşim:KK1:
benim ailemle birlikte tatile gitmiştik benim kardeşlerim kapkara oldular benim de karardı yüzüm filan. sonra eşime dedik sen hala süt gibisin :KK1:
o da inat tuttu güneşe serdi kendini.. ama gece çok kötü olmuştu yatamıyordu bile:KK31:

aynı eşim:KK1:
benim ailemle birlikte tatile gitmiştik benim kardeşlerim kapkara oldular benim de karardı yüzüm filan. sonra eşime dedik sen hala süt gibisin :KK1:
o da inat tuttu güneşe serdi kendini.. ama gece çok kötü olmuştu yatamıyordu bile:KK31:

Çook normal uyuyamaması sinek konsa acısına dayanamaz çünkü :) birde yandığıyla acı çektiğiyle kalmıştır :)
Ahh bidr de bronzlaşabilsek :26:

Çook normal uyuyamaması sinek konsa acısına dayanamaz çünkü :) birde yandığıyla acı çektiğiyle kalmıştır :)
Ahh bidr de bronzlaşabilsek :26:

acil eczane aradık yanık kremleri filan.. komik bi yanı yok ama baya gülmüştük kim dedi ona güneşe kendini ver diye. bi daha hayatta yapmaz herhalde..
beyaz olabilmek de güzel. eşim denizlili bazen derim seni beyaz tenli olmasan almazdım baka haaa diye:KK34:

acil eczane aradık yanık kremleri filan.. komik bi yanı yok ama baya gülmüştük kim dedi ona güneşe kendini ver diye. bi daha hayatta yapmaz herhalde..
beyaz olabilmek de güzel. eşim denizlili bazen derim seni beyaz tenli olmasan almazdım baka haaa diye:KK34:

Evet güzel ama işte yazın herkes bronz bronz gezer ben bir şort giyeyım bembeyaz süt gibi bacaklar yazın komik duruyor :)

her yaz bronzlaştırıcı yağ kullanıorum.önce krem kullanmak gerek tabiki.öğle saatlerinde yağı sürüp güneşe oturmamak lazım:) çokta işe yarıyor.hızlı ve kalıcı bir çözüm tavsiye ederim :)

X