- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
Adını değiştir, leopar taytlı Kezban diye.Beyaz tenliyim tenimi seviyorum. Yaşasın beyaz tenlilik
Benım babam da dedemin görev yeri olan Adana da yaşamışNasılsın? Beyazım. Hahhahahhahaha. Beyaz tenli olup çirkin olan çok tanıdığım var ya. Etik olsa açar gösterirdim aha bak bunun neresi güzel şimdi diye. Ben Antep’e atanmadan önce beyazdım, resmen burada karardım. Vücudum hala kireç gibi beyaz gerçi. Burada eşimin akrabaları falan çok sakınır güneşten kendini. Kombinleriyle alakasız da olsa böyle hasırdan yapılmış, tontik turist teyze şapkaları takıyorlar hep. İlk başlarda anlam veremiyordum. Sonradan anladım güneş yüzünden olduğunu.
Aslında bu beyazlık=güzellik algısı Ortadoğu'da çok var. İşim gereği çok fazla Ortadoğulu var çevremde 23 yıldır çok güzelsin bembeyazsın lafını hep duyarım o yüzden ben çok da yadırgamıyorum alışkınım buna. E malum bizim ülkemiz de bir ortadoğu ülkesi (şu an sadece IRK açısından söylüyorum, diğer konulara girmeyeceğim) yani insanlar olmayanı ve nadir olanı beğendikleri için öyle bir algı olması çok normal. Git bakalım Kuzeye doğru (Rusya falan) hiç beyazsın diye güzel bulunacak mısınÇok doğru anneannem misal gelin dediğin beyaz olur derdı
Kuzenım de çok övünür beyazlığı ile
Nasılsın diye sor beyazım der
Neyse ki çirkinim de böyle dertlerim yok
Valizimi alıp gidiyorumAslında bu beyazlık=güzellik algısı Ortadoğu'da çok var. İşim gereği çok fazla Ortadoğulu var çevremde 23 yıldır çok güzelsin bembeyazsın lafını hep duyarım o yüzden ben çok da yadırgamıyorum alışkınım buna. E malum bizim ülkemiz de bir ortadoğu ülkesi (şu an sadece IRK açısından söylüyorum, diğer konulara girmeyeceğim) yani insanlar olmayanı ve nadir olanı beğendikleri için öyle bir algı olması çok normal. Git bakalım Kuzeye doğru (Rusya falan) hiç beyazsın diye güzel bulunacak mısınArkadaşımın ablası İsveçte yaşıyor kendisi Ortadoğu ülkelerinden esmer mi esmer güzel mi güzel bir kızcağız ve evli 2 tane boyu kadar çocuğu var. Kızın sokakta fotoğraflarını çekiyorlarmış falan insanlar ağzı açık bakıyorlarmış.
Babaannen sallamamış. Benim göğüs kısmım beyaz, boynum buğday. Saçma bir görüntü ama umrumda değil yav. Kızım ilk doğduğunda benim kara kızım diye seviyordum. Kayınvalidem duydu, diyor ki açılır rengi inşallah ya. Hani üzülme der gibi, teselli ediyor beni hashhshshahh. He bir de şey var. Oğlum kumral. Ona sarı şekerim diyor. Öyle bir yokluk var ki çocuğu sarışın olarak görüyorlar. Coğrafya kaderdir.Benım babam da dedemin görev yeri olan Adana da yaşamış
Yüzü esmerlermiş
Ama bacakları fılan bembeyaz
Ben beyazım der bazen herkes güler
Adana güneşinden oldu dıyordu babaannem demek ki gercekten doğruymuş
Hasır şapka güneş kremi bunlar şart oralarda
Belli bir yaş üstü de ortadoğu kafasından çıkamadığından işteValizimi alıp gidiyorum
Kıymetimin bilineceği bir yer keşfettim sonunda
Çok doğru az bulunan güzel kabul ediliyor
Belli bir yaş üstü ama beyazları gercekten güzel buluyor
Haahahahahaha benim oğlum da kumral saçlı herkes sarışın deyip duruyor yaa kafayı yiyorumBabaannen sallamamış. Benim göğüs kısmım beyaz, boynum buğday. Saçma bir görüntü ama umrumda değil yav. Kızım ilk doğduğunda benim kara kızım diye seviyordum. Kayınvalidem duydu, diyor ki açılır rengi inşallah ya. Hani üzülme der gibi, teselli ediyor beni hashhshshahh. He bir de şey var. Oğlum kumral. Ona sarı şekerim diyor. Öyle bir yokluk var ki çocuğu sarışın olarak görüyorlar. Coğrafya kaderdir.
Sıfatına devamlı Arnavut kremi sürüyodu de mi ahahahah.Türk insanında içten içe bir beyaz ten hayranlığı var. Benim babaannem göçmen. Göçmenlere göre biraz daha buğday tenli bir kadın öyle beyaz değildi ve Bu durum onun için utançtıyüzüne aklık sürmeden çıkmazdı dışarı. Sonra bembeyaz parlardı.
Ama yıl olmuş 2023 çıksak mı artık bu kalıplardan
nE? Arnavut kremi diye bir şey varmış gerçekten. Bugün de bunu öğrendik.Sıfatına devamlı Arnavut kremi sürüyodu de mi ahahahah.
Ya benım 13 yaşında simsiyah saçlı oğlumun güneşten sararan bir kaç saç teline bakıp oğlum sarı olacak babasının küçüklüğündeki gibi diye sevinen kayınvalideme ne demeliBabaannen sallamamış. Benim göğüs kısmım beyaz, boynum buğday. Saçma bir görüntü ama umrumda değil yav. Kızım ilk doğduğunda benim kara kızım diye seviyordum. Kayınvalidem duydu, diyor ki açılır rengi inşallah ya. Hani üzülme der gibi, teselli ediyor beni hashhshshahh. He bir de şey var. Oğlum kumral. Ona sarı şekerim diyor. Öyle bir yokluk var ki çocuğu sarışın olarak görüyorlar. Coğrafya kaderdir.
Evet ya cıvalı falan evde yapılanından memleketten pembe kutularda geliyordu bize ellettirmiyordu zehirli diye 40 yaşında dişleri dökülmüş o kremden. 70inde de kanserden vefat etti. Bu da kremdendi benceSıfatına devamlı Arnavut kremi sürüyodu de mi ahahahah.
Evet zaten o güneşte sarı gözüken saç telleri babaannelerin umut kaynağı. Bu çocuklar babalarına benzese ne olacak ayrıca? Adamları beğenip almışız zaten çirkin olsa evlenmezdik herhalde ahahhsjshYa benım 13 yaşında simsiyah saçlı oğlumun güneşten sararan bir kaç saç teline bakıp oğlum sarı olacak babasının küçüklüğündeki gibi diye sevinen kayınvalideme ne demeli
Hep umutla bekliyor 13 yıl oldu 14 e girecek
Vayy benım oğlum sararmış mı diyorum arada oğluma
Ya anne dalga geçme diyor
Benı de gören annemin arkadası hmm babasına benziyor olsun evlat napcaksın senin değil mi demişti
İyi ki dedim eldivenle sev demedi
Babama benzıyorum diye teselli ediyordu annemi
Memnun edemiyoruz kimseyi ne kendı tipimizle ne doğurduklarımızla
Allahım neler okuyorumEvet ya cıvalı falan evde yapılanından memleketten pembe kutularda geliyordu bize ellettirmiyordu zehirli diye 40 yaşında dişleri dökülmüş o kremden. 70inde de kanserden vefat etti. Bu da kremdendi bence
Babaannen sallamamış. Benim göğüs kısmım beyaz, boynum buğday. Saçma bir görüntü ama umrumda değil yav. Kızım ilk doğduğunda benim kara kızım diye seviyordum. Kayınvalidem duydu, diyor ki açılır rengi inşallah ya. Hani üzülme der gibi, teselli ediyor beni hashhshshahh. He bir de şey var. Oğlum kumral. Ona sarı şekerim diyor. Öyle bir yokluk var ki çocuğu sarışın olarak görüyorlar. Coğrafya kaderdir.
Bir kere benim oğlumu da amcasına benzetti biri. İstemsizce dedim ki ay ne alaka ya bu çocuk güzel?!Hahaha benim oğlan da kumral sarı kafa diyorlar. Benimle aynı renk oğlumun saçları. Teni de sarı benizli beyaz değil sarıyız bizBayağı benim kopyam.
Kaynım var bir tane kıl yumağı simsiyah saç her yeri. Teni daha kumral ama.
Kaynanam diyor ki ay bu oğlan amcası gibi sarışın oldu
Benim oğlum sarışın mı? Değil ama amcası hiç değil
Bir kere benim oğlumu da amcasına benzetti biri. İstemsizce dedim ki ay ne alaka ya bu çocuk güzel?!