Beyaz tenli kadınların sürekli kendilerini övmeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bu tip insanlar ömür törpüsu.
Sürekli aşağıya çeken tipler.
Ay suran şöyle buran böyle.
Gerçekten çok yorucu tipler.size ne kardeşim yani . gerçekten kadınlar bı tuhaf.

Konuyu açıklık meselesine çeken birisinin olacağını tahmin etmiştim ama yine de fikrimi söylemek istedim. Esmerler son derece açık giyinseler bile yakışıyor estetik duruyor ama beyaz tenliler üstelik kilolu beyaz tenliler fazla açık giyinmiş görünce kafamı çeviriyorum 🤢 Cem Yılmaz'ın dediği gibi guzellik göreceli ama çok da göreceli değil ne kardesim 😂
Yoo gayet de yakışıyor. Beğenen beğeniyor, bakan bakıyor. Bazı kişilerin bakmaması daha iyi zaten nazarları falan değer 🙃 kuzen de kilosuyla barışık bir insanmış. O dert etmiyor kilosunu size noluyor? Biraz kıskanmışsınız sanırım

Bu salaklarla niye hala arkadaşsın? " Ben de esmerim bu kırıcı sözlerinize dikkat etmezseniz arkadaşlığımız bitsin" demelisin.
Bu arada son derece beyaz tenli biri olarak kesinlikle beyaz tenlilik= kezbanlık.
Benim de kuzenim var böyle bembeyaz bacaklarını ve goguslerini aça aça dolaşır bir de kilolu 🤢 benim migdem bulamıyor onu görünce. Halbuki biraz bronzlassa giydikleri yakışacak. Ama resmen korkuyor bronzlaşmaktan. Anlamak zor 🤔
Kezban: BEN NE ALAKA

Konuyu açıklık meselesine çeken birisinin olacağını tahmin etmiştim ama yine de fikrimi söylemek istedim. Esmerler son derece açık giyinseler bile yakışıyor estetik duruyor ama beyaz tenliler üstelik kilolu beyaz tenliler fazla açık giyinmiş görünce kafamı çeviriyorum 🤢 Cem Yılmaz'ın dediği gibi guzellik göreceli ama çok da göreceli değil ne kardesim 😂
Sizin beğenmeniz bir anlam ifade etmiyor yalnız o kadınlar için. Böyle de bir gerçek var. Erkek gözünden bakamadığınız için böyle düşünebilirsiniz. Öf ne çirkin dediğimiz kadınların kapısında kuyruk olabiliyor, beğendiklerimiz yalnızlıktan kırılabiliyor.

Beyazlığı güzelliğin ön şartı olarak gören kırsal bir kesim var evet ahsjsjsj. Bir insanın yüzü çirkinse beyaz ten onu nasıl kurtaracak ki? O vay be ne güzel dedikleri kadın zaten güzeldir, beyazlık onlar için algıda seçicilik olduğundan özellikle belirtiyorlardır.

Ben de beyaz tenli biriyim ama mesela birinden bahsederken ben de diyorum bazen bembeyaz diye ama kimsenin of kıza bak epesmer dediğini duymadım gerçekten niye olduğu bilinmiyor 😅

Beyaz tenli olunca da güneşe cıkınca kızarmış tavuğa dönüyorsun ve en ufak sivilce ve leke 10 metre öteden bay bay diyor beyaz tenli biri olarak hic memnun degilim.Ayrıca esmer gelin giderken sarışınlar çat çat çat çat 🤣 Kendinizi sevin 🥰

Beyazlığı güzelliğin ön şartı olarak gören kırsal bir kesim var evet ahsjsjsj. Bir insanın yüzü çirkinse beyaz ten onu nasıl kurtaracak ki? O vay be ne güzel dedikleri kadın zaten güzeldir, beyazlık onlar için algıda seçicilik olduğundan özellikle belirtiyorlardır.
Çok doğru anneannem misal gelin dediğin beyaz olur derdı😂😂
Kuzenım de çok övünür beyazlığı ile
Nasılsın diye sor beyazım der😂😂😂

Neyse ki çirkinim de böyle dertlerim yok😂😂😂

Bembeyazım lise hayatım boyunca kan değerlerine baktır lafını duymaktan yoruldum. 🥲 Halbuki kan değerlerim taş gibi ama işte. 😄
Allık candır :KK66: en çok kullandığım makyaj malzemesidir. İnsanlar 5 yılda bir allık bitirir ben 5 ayda :KK66: Evde otururken bile allık sürerim :) Nerdeyse uyurken bile :KK70:

Kore’de durum daha vahim beyazlık saflık göstergesi olduğu için onlara göre beyazlamaya çalışıyorlar ha bire🙄

Haha beyaz tenli kadınlar acaba kendilerini Rus kadinlarina mi benzetip böyle yorum yapıyor, nemalaniyor bilemiyorum ama çok komik ve cahilce arkadaslarinizin söyledikleri.Ben de çok beyaz tenliyim ve hep buğday,esmer ten rengini beğenirim oldum olası.Günese çıkamıyoruz,şarap gibi kizariyoruz 🤣🤣 alerjilere daha yatkiniz,tüm hatalar görünüyor, hatta daha bile kilolu duruyor şort giyince ,kolsuz giyince vs vs.insanlari fiziksel özellikleri ile değerlendirmek çok yanlış.Önemli olan auradır .Örnek ; Cem Yılmaz kısa boylu ve yakışıklı bir adam asla değil ama aurasi müthiş.Bunun gibi düşünün ve bu toksik söylemli arkadaşlar ile mesafe koyun aranıza.Ya da umursamayın.

Çok doğru anneannem misal gelin dediğin beyaz olur derdı😂😂
Kuzenım de çok övünür beyazlığı ile
Nasılsın diye sor beyazım der😂😂😂

Neyse ki çirkinim de böyle dertlerim yok😂😂😂
Nasılsın? Beyazım. Hahhahahhahaha. Beyaz tenli olup çirkin olan çok tanıdığım var ya. Etik olsa açar gösterirdim aha bak bunun neresi güzel şimdi diye. Ben Antep’e atanmadan önce beyazdım, resmen burada karardım. Vücudum hala kireç gibi beyaz gerçi. Burada eşimin akrabaları falan çok sakınır güneşten kendini. Kombinleriyle alakasız da olsa böyle hasırdan yapılmış, tontik turist teyze şapkaları takıyorlar hep. İlk başlarda anlam veremiyordum. Sonradan anladım güneş yüzünden olduğunu. 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X