- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
Arkasından konuşuyorsunuz işte kuzeninizin. Göz kırpınca çirkinliği kaybolmuyor düşüncelerinizin.Birinin şahsına arkasından ya da yüzüne yapılmış bir hakaretim yok. Ayrıca yukarda saydıklarınız da son derece göreceli şeyler
Yoo gayet de yakışıyor. Beğenen beğeniyor, bakan bakıyor. Bazı kişilerin bakmaması daha iyi zaten nazarları falan değerKonuyu açıklık meselesine çeken birisinin olacağını tahmin etmiştim ama yine de fikrimi söylemek istedim. Esmerler son derece açık giyinseler bile yakışıyor estetik duruyor ama beyaz tenliler üstelik kilolu beyaz tenliler fazla açık giyinmiş görünce kafamı çeviriyorumCem Yılmaz'ın dediği gibi guzellik göreceli ama çok da göreceli değil ne kardesim
Burası anonim bir yer siz de benim kuzenimi tanımış olsaydınız işte o zaman bu kötü bir şey olurdu. Burada sadece fikir beyan ediyoruzArkasından konuşuyorsunuz işte kuzeninizin. Göz kırpınca çirkinliği kaybolmuyor düşüncelerinizin.
Kezban: BEN NE ALAKABu salaklarla niye hala arkadaşsın? " Ben de esmerim bu kırıcı sözlerinize dikkat etmezseniz arkadaşlığımız bitsin" demelisin.
Bu arada son derece beyaz tenli biri olarak kesinlikle beyaz tenlilik= kezbanlık.
Benim de kuzenim var böyle bembeyaz bacaklarını ve goguslerini aça aça dolaşır bir de kilolubenim migdem bulamıyor onu görünce. Halbuki biraz bronzlassa giydikleri yakışacak. Ama resmen korkuyor bronzlaşmaktan. Anlamak zor
İnsanın hatasını kabul etmemesi, düşüncelerinin çirkinliğini farketmemesi kadar yoran bişey yok.Burası anonim bir yer siz de benim kuzenimi tanımış olsaydınız işte o zaman bu kötü bir şey olurdu. Burada sadece fikir beyan ediyoruz
Sizin beğenmeniz bir anlam ifade etmiyor yalnız o kadınlar için. Böyle de bir gerçek var. Erkek gözünden bakamadığınız için böyle düşünebilirsiniz. Öf ne çirkin dediğimiz kadınların kapısında kuyruk olabiliyor, beğendiklerimiz yalnızlıktan kırılabiliyor.Konuyu açıklık meselesine çeken birisinin olacağını tahmin etmiştim ama yine de fikrimi söylemek istedim. Esmerler son derece açık giyinseler bile yakışıyor estetik duruyor ama beyaz tenliler üstelik kilolu beyaz tenliler fazla açık giyinmiş görünce kafamı çeviriyorumCem Yılmaz'ın dediği gibi guzellik göreceli ama çok da göreceli değil ne kardesim
Alnıma yazıcam ben KAN DEĞERLERİ: BEN NE ALAKA diye.Bembeyazım lise hayatım boyunca kan değerlerine baktır lafını duymaktan yoruldum.Halbuki kan değerlerim taş gibi ama işte.
Çok doğru anneannem misal gelin dediğin beyaz olur derdıBeyazlığı güzelliğin ön şartı olarak gören kırsal bir kesim var evet ahsjsjsj. Bir insanın yüzü çirkinse beyaz ten onu nasıl kurtaracak ki? O vay be ne güzel dedikleri kadın zaten güzeldir, beyazlık onlar için algıda seçicilik olduğundan özellikle belirtiyorlardır.
Allık candırBembeyazım lise hayatım boyunca kan değerlerine baktır lafını duymaktan yoruldum.Halbuki kan değerlerim taş gibi ama işte.
Tebrikler kezbansınız ahajjsjsBembeyazım lise hayatım boyunca kan değerlerine baktır lafını duymaktan yoruldum.Halbuki kan değerlerim taş gibi ama işte.
Kezbanlık hakkımız söke söke alırızTebrikler kezbansınız ahajjsjs
Nasılsın? Beyazım. Hahhahahhahaha. Beyaz tenli olup çirkin olan çok tanıdığım var ya. Etik olsa açar gösterirdim aha bak bunun neresi güzel şimdi diye. Ben Antep’e atanmadan önce beyazdım, resmen burada karardım. Vücudum hala kireç gibi beyaz gerçi. Burada eşimin akrabaları falan çok sakınır güneşten kendini. Kombinleriyle alakasız da olsa böyle hasırdan yapılmış, tontik turist teyze şapkaları takıyorlar hep. İlk başlarda anlam veremiyordum. Sonradan anladım güneş yüzünden olduğunu.Çok doğru anneannem misal gelin dediğin beyaz olur derdı
Kuzenım de çok övünür beyazlığı ile
Nasılsın diye sor beyazım der
Neyse ki çirkinim de böyle dertlerim yok