Beyaz tenli kadınların sürekli kendilerini övmeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu yüzeysel arkadaş çevrenize bir mesafe koyun. Siz ne kadar etkilenmiyorum deseniz de yirminici söyleyişlerinde bilinçaltınız devreye girmeye başlayacak.üstelik normal bir eleştiri de yapmıyorlar hakaret ediyorlar, sizin profilinizde insanlara gıyabında hakaret ediyor olmalarını kendinize bir laf sokma ve hakaret olarak görmeniz normal.Herkes kendinde olanı güzel buluyor ve övgüyü de bu yönde yapıyor. Benim teyzem beyaz tenli ve kilolu, ne zaman birini methetse " bembeyaz tenli, bacakları belim kadar, çok güzel" der. Bence mesafeli olun.

E niye arkadaşlik yapıyorsunuz bunlarla o zaman

Bu salaklarla niye hala arkadaşsın? " Ben de esmerim bu kırıcı sözlerinize dikkat etmezseniz arkadaşlığımız bitsin" demelisin.
Bu arada son derece beyaz tenli biri olarak kesinlikle beyaz tenlilik= kezbanlık.
Benim de kuzenim var böyle bembeyaz bacaklarını ve goguslerini aça aça dolaşır bir de kilolu benim migdem bulamıyor onu görünce. Halbuki biraz bronzlassa giydikleri yakışacak. Ama resmen korkuyor bronzlaşmaktan. Anlamak zor

Ten renginden kezbanlık nasıl çıkardınız ya ne alaka konu sahibinin arkadaşlarından biri siz olabilirsiniz tam o potansiyel var. Ayrıca kuzeninizin açık giyinmesiyle de konunun hiçbir alakası yok.

Bu arkadaşları nerden buldunuz? Üniversite arkadaşlarımı?

Beyaz tenli olarak kara kızlara bayılırım. Eda taşpınar gibi kavrulsun herkes.

Algıda seçicilik olsa gerek 45 yaşındayım tabiri caizse sütten beyazım hayatimda bir defa kendimi bu sebepten övmedim ya da biri beni ovmedi gerçekten

insanların fiziki görüntüleri hakkında yorum yapan, hele ki kötü yorum yapan cep boy gibi insanlar arkadaşım olamaz net. Bu kadar sığ insanlarla arkadaşlık kurabileceğimi sanmıyorum. Etrafımda da 1 tane bile beyaz tenli kadın öven insan yok. güzellik göreceli bir kavram, bana sevdiğim insanlar daha güzel görünüyor şahsen.

Ten renginden kezbanlık nasıl çıkardınız ya ne alaka konu sahibinin arkadaşlarından biri siz olabilirsiniz. Ayrıca kuzeninizin açık giyinmesiyle de konunun hiçbir alakası yok.
Konuyu açıklık meselesine çeken birisinin olacağını tahmin etmiştim ama yine de fikrimi söylemek istedim. Esmerler son derece açık giyinseler bile yakışıyor estetik duruyor ama beyaz tenliler üstelik kilolu beyaz tenliler fazla açık giyinmiş görünce kafamı çeviriyorum Cem Yılmaz'ın dediği gibi guzellik göreceli ama çok da göreceli değil ne kardesim

Ahlak, terbiye, üslup hiç göreceli değil ama. Düşünceleriniz zaten çirkin, bunu bir de bu kadar çirkin bir üslupla ifade etmek olayı nirvanaya taşımış.

Anladığım kadarıyla insanları sadece tipiyle değerlendiren (yeren ya da öven) SIĞ bir toplulukta takılıyorsunuz bu ara.. Çevrenizi gözden geçirmenizi ve biraz uzaklaşmanızı öneririm.

PS: Beyaz ötesi tenliyim esmerlere bayılırım.

Ahlak, terbiye, üslup hiç göreceli değil ama. Düşünceleriniz zaten çirkin, bunu bir de bu kadar çirkin bir üslupla ifade etmek olayı nirvanaya taşımış.
Birinin şahsına arkasından ya da yüzüne yapılmış bir hakaretim yok. Ayrıca yukarda saydıklarınız da son derece göreceli şeyler

Ya çok patavatsızlar yada senin moralini bozmak için kasıtlı olarak yapıyorlar. Üniversitede okurken bir kız vardı, ruh hastası gibi herkesin bir özelliğine kusur bulurdu. Uzun boylu biriyle karşılaşsak, ben kadına uzun boyu yakıştırmıyorum leylek gibi duruyor derdi mesela.Biri bir kiyafet alsa hayırlı olsun demek yerine çok klasik herkeste var derdi. Bir süre sonra herkes uzaklaştı kızdan.

Güzellik tene göre mi belirleniyor? Esmer tenli insanlar bana göre çok şanslılar kısa sürede bronzlaşıyorlar. Yazın etek, şort elbise konusunda daha avantajlılar beyaz tenlilere göre. Çok saçma geldi. Beyaz tenli olur fizik olmaz, güzellik olmaz aynı şey esmer içinde geçerli, ten rengi bana göre güzellik kriteri değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…