Beyaz ten sevdası nedir ya?

Bende esmerim ve çok mutluyum esmer olduğum için yas 37 tek bir kirisikligim yok nemlendirici dahi kullanmam güneşte kizarmam mis gibi bronzlasirim çok büyük nimet esmerlik bence
kesinlikle.. bende esmerim ve çok mutluyum
eskiler heeep derdi esmer olan geç yaşlanır kırışıklığı vs si belli olmaz diye
çok şükür

eskiden renkli göz delisiydim ben renkli gözlü değilim diye hep üzülürdüm
sanki bambaşka bi özellik bi lütuf gibi gelirdi
eskiden dediğimde lisede falan ahaha
sonra hayatın içinde beğendiğim kişilerde hep farklı fiziksel özellikler olduğunu farkettim
normalde kilodan nefret eden biriyim ama hafif kilolu sevgilim de oldu
esmer sevgilimde oldu
çekicilik kişinin kendisindedir ve herkes biriciktir hepimizin özellikleri ayrı bi hava katıyor bize
kusur bulmak isteyen gözünün üstünde neden kaşın var der yine bulur
takılmayın

Valla benim bir sebgilim vardi yazdan hemen sonra ben bronzken tanismistik.beni esmer zannedip esmerlere bayiliyorum diyodu.
ben beyazlayinca ilgi kayboldu .
Komplex yapip biata yazlari cayir cayir esmerlesiyldum yaglarla falan herkesin derdi ayri bacim .
takma kafana adam begenmiski misanlanmis anasi yatmayacak gece yaninda.

Hatta kaynanana deki oglun benim icin diyor ki sarisin icin dunyayi esmer icin sarisini yakarim diyor , tenime bayiliyor de kudursun

Annemin bir deyimi var akça pakça öyle gelin mi arıyorlardı ki yazııkkkesmerim biçim biçim ölürem esmer için diye şarkı var yahu

Fiziksel olarak güzel bir kadınsın demekki çünkü bunlar hasetin dışa vurumu yorumlar , artık ne bulsamda yorum yapsam aşağı çeksem demişler başarılıda olmuşlar , bizim toplum yapımızda bişeyi kötüleyerek ederi düşürmek diye bir mantık var bu artık karakterlerede yansımış sosyal ilişkilerdede aynı şekilde davranıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…