- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 28
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
-
Özgüvenin zayıf, başkalarının fikrini fazlaca önemsiyorsun ve böyle haddini bilmezlere gereken muameleyi yapmak yerine onların gözüyle bakıyorsun kendine; neresinden tutsan yanlış.Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Nişanlım ablası arkamdan şey demiş annemin yüzüne söylemiş biz kardeşimize beyaz tenli güzel kız bakıyorduk ama annem isteyince bir şey demedik dedi
Kendi kızını da yaptığını şahit oldum geçen gün
Onun kızlarından biri diğer kızlarına göre esmer diye herkesin önünde bu bir esmer zaten dedi
Artık kendi tenimden utanıyorum sinir oluyorum sadece keşke ondan duysam sadece
Bana söylenen bu söz aynı zaman da başka biri şey demiş
Sahi esmer ama ilgi çekiciliği var demiş
Yani koyu olsam ilgi çekiciğilm olmayacak
Benim tenim beyaz değil aşırı derece de koyu değil buğday gibi bir ten
Böyle saygısızlıkların cevabını siz değil nişanlınız verecek, muhatabı o çünkü. Vermiyorsa veremiyorsa ablasını tersleyip susturmuyorsa ablası da istediği gibi konuşur. Kardeşime kız bakıyorduk ne demek, uygun fiyatlı mal mı aramışlar?Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Nişanlım ablası arkamdan şey demiş annemin yüzüne söylemiş biz kardeşimize beyaz tenli güzel kız bakıyorduk ama annem isteyince bir şey demedik dedi
Onun kızlarından biri diğer kızlarına göre esmer diye herkesin önünde bu bir esmer zaten dedi
Yazık cidden beyaz tenlilere. Benim Rus sevgilim tatile yanıma gelirdi, birinci gün cillop gibi adam, çok değil 4. Gün tam bir domatesBen beyaz tenliyim bi avantajı yok ama dezavantajları var giydiğim hey şey cildimde kızarıklık yapıyor, güneş hassasiyeti vs saymakla bitmez. Esmer olmanın böyle konu olması utanmanız filan çok ilginç geldi bana.
Maalesef çok zor gerçekten un çuvalına batmış gibi güneş kremi sürüyorum yine de istakoz gibi olmaktan kurtulamıyorum. Allık sürmediğimde mezardan yeni çıkmış gibi renksiz oluyor yüzümYazık cidden beyaz tenlilere. Benim Rus sevgilim tatile yanıma gelirdi, birinci gün cillop gibi adam, çok değil 4. Gün tam bir domatesben yanardim bronzlasirdim, o güneş değdiği an pespembe bir şey olurdu. Yazın inanılmaz çirkinleşirdi
İki defa evlerin gittim her defasında bana size bulaşık makinesi getirdim diyor
Dün mesela adam akılı tanıtacağına ailesine beni bizim keçi olarak tanıttı
Şaka yaparak gülerek söylüyor evet niyetti belki öyle değil şaka yapıyor ama canım sıkıldı normal mi?
Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Antalya'da domates yabancıları görünce gülesim geliyor benim deYazık cidden beyaz tenlilere. Benim Rus sevgilim tatile yanıma gelirdi, birinci gün cillop gibi adam, çok değil 4. Gün tam bir domatesben yanardim bronzlasirdim, o güneş değdiği an pespembe bir şey olurdu. Yazın inanılmaz çirkinleşirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?