Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm geçen seneki evimde mutfak dolaplarım beyazdı. Üstünde ince gri beyaz çizgiler vardı ama çoğunlukla beyazdı. Bn çok memnun kaldım gerçekten tavsiye ederim..kullanımı rahat
Ferahlık bakımından daiyidi değilmi bide temizliği zor oluyomuydu
ayy bende mutfağımı komple beyaz yaptırttım inşallah pişman olmam başka bilgi verecek yokmudur arkadaşımıza bende fikir alayım temizliği rahatmıdır nasıldır cifle siliverdikmi çıkar mı yoksa çizer mi.. :26:
Bende beyaz yaptırıcam ama çok araştırdım cevremde de kullananlar war.beyaz mutfak gibisi yok diyorlar ayrıca cif biras hasar verebiliir bence fısfıslı ahsap temislik malzemeleri war onlar daha sağlıklı olur.diğer türlü kullanım açısından ise her renkte aksesuarı güsel gösterir ferahlık katar ewe bence pişman olmazsın![]()
bn bide desenli beyaz yaptırdım gerçekten çok şık durdu..
Eki Görüntüle 1138394 Eki Görüntüle 1138402 Eki Görüntüle 1138403
son hali bu şekilde ankastreler ara mozaik zımbırtısı felan gelince güzel durur heralde inşallah...
işte bi aklımda çoluk çocuk meselesi var ilerde çocuğumuz olunca çukulatalı minik ellerini yapıştırırsa cinnet geçirirmiyim acaba![]()
o zaman no ciff diyoruz yani çizilirse içime oturur valla ayar olurum hee..![]()
bn bide desenli beyaz yaptırdım gerçekten çok şık durdu..
Eki Görüntüle 1138394 Eki Görüntüle 1138402 Eki Görüntüle 1138403
son hali bu şekilde ankastreler ara mozaik zımbırtısı felan gelince güzel durur heralde inşallah...
işte bi aklımda çoluk çocuk meselesi var ilerde çocuğumuz olunca çukulatalı minik ellerini yapıştırırsa cinnet geçirirmiyim acaba![]()
o zaman no ciff diyoruz yani çizilirse içime oturur valla ayar olurum hee..![]()
hiç korkmayın temizliği çok kolay oluyor bayaz dolabın..cif falan kullanmıyorum ben cam sille mikrofiber bezle sildiğim an çıkıyor bütün lekeler..bastırmaya bile gerek kalmıyor..çizilme olayı parlak dolaplarda kaçınılmaz bir şey benim dolaplarım akrilik biraz daha dayanıklı çizilmelere karşı ama ona rağmen ufak tefek çizikler oluştu..ama beyazın avantajı dikkatlice yakından bakmayınca belli olmuyor çizikler..kafaya takmaya değmez yani çizilmeler..bir de şöyle bir şey var..benim üst dolaplarım parlak beyaz alt kısımlar mat bambu rengi..parlak olanın temzliği çok kolay leke falan tutmuyor ama çok fazla parmak izi kalıyor..mat olan kısımlar gerçekten daha kullanışlı..hiç parmak izi kalmıyor..ama albenisi parlak kadar güzel değil..
Beyaz lake mutfaktan sasmayin derim,
7 aydir kullaniyorum, cok memnunum, gercekten cok ic acici ve modern geliyor bana beyaz mutfaklar.
Ben dolaplar leke oldugu zaman cam ilacini fislatiyorum bezle de bi güzel aliyorum,oh mis.
Yanliz tezgahinizin rengini secerken kullanisli ve temizligi kolay olan bi renk olmasina dikkat edin.
Canim konu eski olmus oldu ams benimde beyaz parlak cok memnunum dolaplar hep beyaz tezgahim cok koyu kahverengi tahta