Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfak dolabı kullananlar baanan fikir verirmisiniz

Bnm geçen seneki evimde mutfak dolaplarım beyazdı. Üstünde ince gri beyaz çizgiler vardı ama çoğunlukla beyazdı. Bn çok memnun kaldım gerçekten tavsiye ederim..kullanımı rahat

Ferahlık bakımından daiyidi değilmi bide temizliği zor oluyomuydu

Temizlik açısından koyu mobilyadan daha iyidi tabiki,,koyu mobilyada bi parmak izi olsa belli oluyor ama beyaz mobilya bu açıdan daha rahat. Tabi ki de daha ferahtı...

ayy bende mutfağımı komple beyaz yaptırttım inşallah pişman olmam başka bilgi verecek yokmudur arkadaşımıza bende fikir alayım temizliği rahatmıdır nasıldır cifle siliverdikmi çıkar mı yoksa çizer mi.. :26:

ayy bende mutfağımı komple beyaz yaptırttım inşallah pişman olmam başka bilgi verecek yokmudur arkadaşımıza bende fikir alayım temizliği rahatmıdır nasıldır cifle siliverdikmi çıkar mı yoksa çizer mi.. :26:

Bende beyaz yaptırıcam ama çok araştırdım cevremde de kullananlar war.beyaz mutfak gibisi yok diyorlar ayrıca cif biras hasar verebiliir bence fısfıslı ahsap temislik malzemeleri war onlar daha sağlıklı olur.diğer türlü kullanım açısından ise her renkte aksesuarı güsel gösterir ferahlık katar ewe bence pişman olmazsın:32:

Ben yeni yaptırdım canım beyaz mutfağımı o kadar memnunum ki bana çok kirlenir yaptırma dediler ama ben kimseyi dinlemedim çok şık ve kullanışlı kesinlikle öneririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim mutfak dolabımda komple bembeyaz akrilik çok ferah olduğuna emin olun bide yeni temizlediyseniz mis gibi oluyor lakin çabuk kirleniyor Bi eliniz hep dolapların üzerinde olmalı temizlik malzemesi olarak fısfıslı yağ sökücünün üzerine biraz su birazda ç.suyu ekliyorum sıkıyorum zaten hemen tozu kiri akıyor güzelce de kuruluyorum gayet güzel oluyor cif önermiyorum çiziyor

Bende beyaz yaptırıcam ama çok araştırdım cevremde de kullananlar war.beyaz mutfak gibisi yok diyorlar ayrıca cif biras hasar verebiliir bence fısfıslı ahsap temislik malzemeleri war onlar daha sağlıklı olur.diğer türlü kullanım açısından ise her renkte aksesuarı güsel gösterir ferahlık katar ewe bence pişman olmazsın:32:

bn bide desenli beyaz yaptırdım gerçekten çok şık durdu..

$10362406_10152414557578610_1634739092_n.webp $10357906_10152414557588610_1400219376_n.webp $10385007_10152414557583610_2000693330_n.webp

son hali bu şekilde ankastreler ara mozaik zımbırtısı felan gelince güzel durur heralde inşallah...

işte bi aklımda çoluk çocuk meselesi var ilerde çocuğumuz olunca çukulatalı minik ellerini yapıştırırsa cinnet geçirirmiyim acaba :52:
o zaman no ciff diyoruz yani çizilirse içime oturur valla ayar olurum hee.. :53:

Eki Görüntüle 1138394 Eki Görüntüle 1138402 Eki Görüntüle 1138403

son hali bu şekilde ankastreler ara mozaik zımbırtısı felan gelince güzel durur heralde inşallah...

işte bi aklımda çoluk çocuk meselesi var ilerde çocuğumuz olunca çukulatalı minik ellerini yapıştırırsa cinnet geçirirmiyim acaba :52:
o zaman no ciff diyoruz yani çizilirse içime oturur valla ayar olurum hee.. :53:

Çok şık görünüyor gerçekten...
Ayrıca zaten koyu renkde daha kötü görünüyo parmak izi..için rahat olsn

Eki Görüntüle 1138394 Eki Görüntüle 1138402 Eki Görüntüle 1138403

hiç korkmayın temizliği çok kolay oluyor bayaz dolabın..cif falan kullanmıyorum ben cam sille mikrofiber bezle sildiğim an çıkıyor bütün lekeler..bastırmaya bile gerek kalmıyor..çizilme olayı parlak dolaplarda kaçınılmaz bir şey benim dolaplarım akrilik biraz daha dayanıklı çizilmelere karşı ama ona rağmen ufak tefek çizikler oluştu..ama beyazın avantajı dikkatlice yakından bakmayınca belli olmuyor çizikler..kafaya takmaya değmez yani çizilmeler..bir de şöyle bir şey var..benim üst dolaplarım parlak beyaz alt kısımlar mat bambu rengi..parlak olanın temzliği çok kolay leke falan tutmuyor ama çok fazla parmak izi kalıyor..mat olan kısımlar gerçekten daha kullanışlı..hiç parmak izi kalmıyor..ama albenisi parlak kadar güzel değil..

hiç korkmayın temizliği çok kolay oluyor bayaz dolabın..cif falan kullanmıyorum ben cam sille mikrofiber bezle sildiğim an çıkıyor bütün lekeler..bastırmaya bile gerek kalmıyor..çizilme olayı parlak dolaplarda kaçınılmaz bir şey benim dolaplarım akrilik biraz daha dayanıklı çizilmelere karşı ama ona rağmen ufak tefek çizikler oluştu..ama beyazın avantajı dikkatlice yakından bakmayınca belli olmuyor çizikler..kafaya takmaya değmez yani çizilmeler..bir de şöyle bir şey var..benim üst dolaplarım parlak beyaz alt kısımlar mat bambu rengi..parlak olanın temzliği çok kolay leke falan tutmuyor ama çok fazla parmak izi kalıyor..mat olan kısımlar gerçekten daha kullanışlı..hiç parmak izi kalmıyor..ama albenisi parlak kadar güzel değil..

çok teşekkürler içim rahatladı valla ya.. :) bizde parlaklığına kandık hakkaten çok güzel duruyor... rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etin sizede banada :)

Beyaz lake mutfaktan sasmayin derim,
7 aydir kullaniyorum, cok memnunum, gercekten cok ic acici ve modern geliyor bana beyaz mutfaklar.
Ben dolaplar leke oldugu zaman cam ilacini fislatiyorum bezle de bi güzel aliyorum,oh mis.
Yanliz tezgahinizin rengini secerken kullanisli ve temizligi kolay olan bi renk olmasina dikkat edin.

bende bu ara mutfak dolabi arastiriyorum kizlar beyaz mutfak dolabinin arasi cam fayans olsun istiyorum modern dursun diyorum ama kara r veremiyorum hangi renk fayanz olsun fikirlerinizi bekliyorum bu ay icinde olmadi 2 ay icinde yaptiracam

Canim konu eski olmus oldu ams benimde beyaz parlak cok memnunum dolaplar hep beyaz tezgahim cok koyu kahverengi tahta

Beyaz lake mutfaktan sasmayin derim,
7 aydir kullaniyorum, cok memnunum, gercekten cok ic acici ve modern geliyor bana beyaz mutfaklar.
Ben dolaplar leke oldugu zaman cam ilacini fislatiyorum bezle de bi güzel aliyorum,oh mis.
Yanliz tezgahinizin rengini secerken kullanisli ve temizligi kolay olan bi renk olmasina dikkat edin.

Canim bende aynı sen gibi hemen cam silme ilacini fislatiyorum piril pırıl pratik oluyo

Canim konu eski olmus oldu ams benimde beyaz parlak cok memnunum dolaplar hep beyaz tezgahim cok koyu kahverengi tahta

Benim de tezgahim koyu kahverengi :)
Baslarda cok zorluk cekiyordum, tezgahi silmek icin kullandigim bezler yanlis oldugundan sürekli toz topluyordu ve acaip belli oluyordu koyu kahverengi tezgahta.Mikrofiber dedikleri bezden aldim, oh be dünya varmis dedim. Simdi de tozlaniyor ama gün icinde bi kac kez silmek zorunda kalmiyorum en azindan.

bizde mutfak dolaplarımızı beyaz verdik çevremizde bazı akrabalar felan ayy keşke beyaz vermeseydiniz çok zor oluyor temizliği dediler kararsız kaldık
alın taşı dedikleri yerede mozaik cam seçtik inş güzel olur ya

Vallla benimde bembeyaz çok şık tam tersi koyuya göre kiri tozu göstermiyor sadece biraz el izi oluyor temiLik yapınca belli oluyor mutfak parlıyor hemn😃üzülme en güzelii bence kıskanmış onlar😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X