• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Beyaz Mobilya Kullananlar Lütfen Fikir Verin

ama işte akrilikte de çok çiziliyormuş..
Ama yinede bende yatak odası dolaplarımı çizdim.
Kapaklar beyaz lake ,gövde de amerikan ceviz olucak.
Ortası sürgülü sürgüsü de ayna olucak.
Bizim kat yüksekliğimiz 3,10 da o yüzden yüklük olucak üstü.
Eski model havasını almak için beyaz lake yaptırıcam..zemuszemus

Muzaffer mobilya diye google dan aratıp oradaki modellerede bakınız bence. O tarz çok güzel bi yatak odası var. Nasıl çizdim yaptınız el ile mi programla ben çizimden hiç anlamıyom da bide çizimi paylaşmanı müm kün mü?

ama işte akrilikte de çok çiziliyormuş..
Ama yinede bende yatak odası dolaplarımı çizdim.
Kapaklar beyaz lake ,gövde de amerikan ceviz olucak.
Ortası sürgülü sürgüsü de ayna olucak.
Bizim kat yüksekliğimiz 3,10 da o yüzden yüklük olucak üstü.
Eski model havasını almak için beyaz lake yaptırıcam..zemuszemus

Muzaffer mobilya diye google dan aratıp oradaki modellerede bakınız bence. O tarz çok güzel bi yatak odası var. Nasıl çizdim yaptınız el ile mi programla ben çizimden hiç anlamıyom da bide çizimi paylaşmanı müm kün mü? Bide bende izmire taşınacağım evlenince sizin oralarda kaça yapıyorlar? İyi mobilyacılar var mı? Yardıma ihtiyacım var da..

Muzaffer mobilya diye google dan aratıp oradaki modellerede bakınız bence. O tarz çok güzel bi yatak odası var. Nasıl çizdim yaptınız el ile mi programla ben çizimden hiç anlamıyom da bide çizimi paylaşmanı müm kün mü? Bide bende izmire taşınacağım evlenince sizin oralarda kaça yapıyorlar? ıyi mobilyacılar var mı? Yardıma ihtiyacım var da..

autocad de çizdim ben. Bakıcam şimdi Muzzaffer Mobilya ya.. yerimseniben
nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor. Ev tadilatları filan yapıyor.
Onun çalıştığı bir marangoz var ona yaptıracağız.
çizimi gönderirim canım diğer pc de. ordan kendi pc me alayım göndericem

Son düzenleme:
kesinlikle evet.
benim yatak odam venge ve krem. toz toz ölüyorum çok belli ediyor. ama salon takımı beyaz keşke herşeyi beyaz alsaydım:((

Arkadaşlar merhaba,
benimde beyaz mobilyayla ilgili sorularım olacak arkadaşlar ben mobilyalarımı beğendim konsolum ve masam beyaz öncelikle buna uygun koltuk ve sandalye rengi rica ediyorum ben siyah renk koltuk düşünmüyorum belki tatlı bir kahverengi sütlü kahve gibi :)) bilmiyorum farklı ren fikirleriniz var mı?? benim beğendiğim yatak odası da beyaz lake kullanan arkadaşlardan fikir rica ediyorum :)) lütfennnnnnnnnnnnnnn

İzmir Karşıyaka örnekköy d oturacağız kısmetse:) Gelin gleceğim İzmire. Şu an Lüleburgazdayım. Hava kar kış ...Tipi anlatamam... İzmirde hasret kalacağım kara:)

Güzel yere geleceksin işte.Tabiki herkese kendi memleketi güzel gelir o da ayrı konuda..
Ama yinede çabuk adapte olacağın bir yer.
Bizde Çiğli'de oturcağız kısmetse...
Düğün ne zaman sizin?

benimde bütün mobilyalarım beyaz.salon takımım beyaz,yemek odam siyah beyaz,yatak odam da sırf beyaz ve çokda memnunum aldığıma.gerçekten evi çok ferah gösteriyor.kesinlikle tavsiye ederim.

bende temmuzda evleniyorum canım mobilyalarımı beyaz seçtim çok modern bir renk bence. ayrıca kullanım açısından da daha kullanışlı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar evet beyaz çok hoş bir hava veriyor bende tüm mobilyalarımı beyaz düşünüyorum. Fakat koltuk olarak nasıl olur hani sürekli oturulunca çabuk kirlenir diye tereddüt ediyorum nedersiniz? Mobilya olarak kararımı verdim ama koltuk olarak ne renk olursa güzel olur sizce yada beyaz kullanıp temizliğini nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar ??

bence mobilyaların beyaz olsun koltuklr da koyu olsun cnm beyaz alma koltugu

cnm benim bütün mobilyalarım beyaz ve acık kahve salon takımımda beyaz aldım.kenarlar beyaz deri sadece minderlerinin rengi açık kahve.Beyaz olmasını çok fazla istiyordum.Annem bembeyaz koltuğa çok müdahale etti temizliği açısından.Aldığımız yerdede minderlerinin rengi açık kahve vardı hemen onu aldım hiç tereddüt etmeden.Bilmiyorum zorluk yaşarmıyım temizliğinde ama aklımda kalsın istemedim açıkçası.gelince görüces bakalımbayanssulusmile

Canım kesinlikle beyaz diyorum bende, açık yada koyu kahveyle birlikte de çok şık duruyor kendi başına da öyle... siyah mobilya alıp toz alırken sinir hastası olmaya niyetimiz yok değilmi :)

canımcım bizim yatak odasıda beyaz ve gayet kullanışlı aldıgın modele baglı yani oymaları falan varsa dakka başı silmene gerek yok tozu göstermiyor ve beyaz olmasıda ayrı bir hava veriyor odaya hangisi içine sindiyse onu al derim

merhaba
ben de araştırıyorum beyaz kaliteli ve uygun fiyatlı yatak odası takımı :)
siz nereden aldınız acaba kalitesi nasıl yardımcı olabilir misiniz?

Back
X