Beyaz kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi ????????

Papatya1100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
63
18
Kizlar adetime 4 5 gün var kasik ağrılarım ara ara batmalarim oluyor bide bugün beyaz kremsi bı akıntı oldu acaba hamilelik belirtisi olabilirmi

Başka belirtileriniz nasıldı
Akıntım oldu beyazımsı ve adetıme 1 hafta varken adet sancısı cektım süreklı hıc durmadan. Normalde adetime 3 2 gun kala uaşardım.Ve idrarımın kokusu çok kötü gelmeye başladı bana en çok beni bu şüphelendirmişti. Size tavsiyem herkesın belirtisi farklı olur kendınızı başkalarıyla kıyaslamayın kendı vücudunuzu iyi tanıyın , tanıyorsanız eğer ufak bir farklılık olsun olduğunda anlarsınız Ben tek sefer de anladım .. hakkınızda hayırlısı olsun

Evet . Benım adetime bir hafta varken beyazımsı kremsi bir akıntı vardı normalde asla olmazdı . Adet günüme 3 gun kala erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı
Merhaba,
Müthiş bacak ve bel ağrısı üzerine kremsi beyaz akıntı, reglim 1 gün gecikti normal test negatif gözüküyor

Evet . Benım adetime bir hafta varken beyazımsı kremsi bir akıntı vardı normalde asla olmazdı . Adet günüme 3 gun kala erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı
Merhaba bende hamile kalmak için çabaliyorum bata 11 gün var yumurtalama donemime girince calismalara basladik ayın 12sinden 17sine kadae 2 gunde 1 iliskiye girdik. Yumurtlama dongumde (ovilasyon testi kullanmiyorum,uygulamadan ilerliyorum) resmen altım sırılsıklamdı bugun ise o ıslaklık kendini sanki affedersiniz süt kesilmiş gibi yapışkan beyaz akıntıya bıraktı ve sağ kasığım ağrıyor. Sizin akıntınız nasıldı acaba yada bu kadar erken evham mi yapiyorum bilemedim bu kadar erken belirti verir mi?

Ya ben bu ay bir hafta geç yumurtladığım için adet tarihim bir hafta ileri attı otomatik olarak. Bu durumda adetime 11 gün var ufak tefek yaşadıklarımı belirti olarak saymak istemiyorum geçen aylarda bu yüzden çok üzülmüştüm. Yalnız iki gündür ayakta durdukça kasıklarım ağrıyor akabinde beyaz akıntım geliyor. Bugün ise akıntı daha yoğunlaştı krem gibi bir hal aldı afedersiniz ama hiç de kokmuyor ( enfeksiyon sanmıştım ) ama bana bu adet belirtisi geliyor. Sizce bu ay da gebelik bekleyenlerden elenmiş miyimdir. ? Bugünkü akıntıdan sonra gebelik beklemek yerine umutsuzluk yaşadım. Siz ne yorum yapabilirsiniz ?

Hamile misin canım

Evet hamileyim canım yeni öğrendim
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah. Bende de sol kasık ağrısı var. Ağrı değil de ağırlık gibi bir şey var sanki orda bağdaş kurup oturduğumda falan bir rahatsızlık oluşuyor kasığımdan bu bi belirti olabilir mi? Bacağı çektiriyormuş gibi hissediyorum. Reglime 5 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…