Beyaz kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi ????????

Valla bilemiyorum açıkçası, geçen aylarda negatif olan sonuç aldığım zaman ne belirti yaşadıysam onları Hamile olduğum ay yaşadım. Yani evet çok akıntım vardı ama herkesin dediği gibi şeffaf değil aksine enfeksiyonum olduğu zamanki gibi yoğun akıntı idi, kasıklarım ağrırdı sağlı sollu ama hem adet zamanı benim için normaldi hem de enfeksiyonum olduğu içindir diye önemsemedim. Tek farkı adet zamanı yaklaştığı zamanlar giderek sarı akıntım olmaya başladı bu da normalde olan bir şeydi benim için. Yani şunu anladım ki adet zamanı yaşanılan her şey gebelikte de olduğu için ne denilse tutmuyor. İnanın önceki aylarda kendimde daha çok belirti hissediyordum bu ay özellikle bedenimi dinlemedim olan her ağrı belirti gibi şeyleri başka hastalıklara yordum.

Siz adetiniz yaklaştıkça ya da en doğrusu eğer sabredebilirseniz adetiniz gecikince test yapın, inşallah gebesinizdir

Merhabalar bende 2 senelik evliyim ve neredeyse uzun zamandır korunmuyorum. Bu ay 2 gün adetim gecikti ve normalde adetim asla sapmaz dün test yaptım sanki silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı. Uykum çok arttı ve yumurtlamadan beri gecmeyen bi akıntım var hala devam ediyor ve su an arada yumurtalığıma sancı giriyor gögüslerim normalden fazla sis eger haftasonu da olmazsam kan vereceğim inş hamileyimdir benm gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…