- 13 Mayıs 2022
- 219
- 223
- 29
- Konu Sahibi Papatya1100
Valla bilemiyorum açıkçası, geçen aylarda negatif olan sonuç aldığım zaman ne belirti yaşadıysam onları Hamile olduğum ay yaşadım. Yani evet çok akıntım vardı ama herkesin dediği gibi şeffaf değil aksine enfeksiyonum olduğu zamanki gibi yoğun akıntı idi, kasıklarım ağrırdı sağlı sollu ama hem adet zamanı benim için normaldi hem de enfeksiyonum olduğu içindir diye önemsemedim. Tek farkı adet zamanı yaklaştığı zamanlar giderek sarı akıntım olmaya başladı bu da normalde olan bir şeydi benim için. Yani şunu anladım ki adet zamanı yaşanılan her şey gebelikte de olduğu için ne denilse tutmuyor. İnanın önceki aylarda kendimde daha çok belirti hissediyordum bu ay özellikle bedenimi dinlemedim olan her ağrı belirti gibi şeyleri başka hastalıklara yordum.Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah. Bende de sol kasık ağrısı var. Ağrı değil de ağırlık gibi bir şey var sanki orda bağdaş kurup oturduğumda falan bir rahatsızlık oluşuyor kasığımdan bu bi belirti olabilir mi? Bacağı çektiriyormuş gibi hissediyorum. Reglime 5 gün var daha