Beyaz kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi ????????

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah. Bende de sol kasık ağrısı var. Ağrı değil de ağırlık gibi bir şey var sanki orda bağdaş kurup oturduğumda falan bir rahatsızlık oluşuyor kasığımdan bu bi belirti olabilir mi? Bacağı çektiriyormuş gibi hissediyorum. Reglime 5 gün var daha
Valla bilemiyorum açıkçası, geçen aylarda negatif olan sonuç aldığım zaman ne belirti yaşadıysam onları Hamile olduğum ay yaşadım. Yani evet çok akıntım vardı ama herkesin dediği gibi şeffaf değil aksine enfeksiyonum olduğu zamanki gibi yoğun akıntı idi, kasıklarım ağrırdı sağlı sollu ama hem adet zamanı benim için normaldi hem de enfeksiyonum olduğu içindir diye önemsemedim. Tek farkı adet zamanı yaklaştığı zamanlar giderek sarı akıntım olmaya başladı bu da normalde olan bir şeydi benim için. Yani şunu anladım ki adet zamanı yaşanılan her şey gebelikte de olduğu için ne denilse tutmuyor. İnanın önceki aylarda kendimde daha çok belirti hissediyordum 😂 bu ay özellikle bedenimi dinlemedim olan her ağrı belirti gibi şeyleri başka hastalıklara yordum.

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah. Bende de sol kasık ağrısı var. Ağrı değil de ağırlık gibi bir şey var sanki orda bağdaş kurup oturduğumda falan bir rahatsızlık oluşuyor kasığımdan bu bi belirti olabilir mi? Bacağı çektiriyormuş gibi hissediyorum. Reglime 5 gün var daha
Siz adetiniz yaklaştıkça ya da en doğrusu eğer sabredebilirseniz adetiniz gecikince test yapın, inşallah gebesinizdir 👍😇

Akıntım oldu beyazımsı ve adetıme 1 hafta varken adet sancısı cektım süreklı hıc durmadan. Normalde adetime 3 2 gun kala uaşardım.Ve idrarımın kokusu çok kötü gelmeye başladı bana en çok beni bu şüphelendirmişti. Size tavsiyem herkesın belirtisi farklı olur kendınızı başkalarıyla kıyaslamayın kendı vücudunuzu iyi tanıyın , tanıyorsanız eğer ufak bir farklılık olsun olduğunda anlarsınız ☺️ Ben tek sefer de anladım .. hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Merhabalar bende 2 senelik evliyim ve neredeyse uzun zamandır korunmuyorum. Bu ay 2 gün adetim gecikti ve normalde adetim asla sapmaz dün test yaptım sanki silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı. Uykum çok arttı ve yumurtlamadan beri gecmeyen bi akıntım var hala devam ediyor ve su an arada yumurtalığıma sancı giriyor gögüslerim normalden fazla sis eger haftasonu da olmazsam kan vereceğim inş hamileyimdir benm gibi olan varmı

X