• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Kalem'in Denemesi KPSS 2012 Sorular aynı !

soruları çalanlara hakkım haram zıkkım olsun allah belalarını versin birde utanmadan yalanlıyorlar.cemaatinizi kurtarmaya devam edin öbür dünyada ....kurtarırsınız.

Google Arama Trendleri
kızlar şimdi bu grafiği incelersek darulkurra 6 temmuza kadar hiç aratılan bir kelime değilmiş.. ama 6yı 7ye bağlayan gecede ne hikmetse yana döne aramışlar...
herkesin arayacağı bir kelime tabi ya.. ve herkesin aklına o gece geldi yaaa.....
bunu görünce kan beynime sıçradı..
yapmasınlar sınav falan alcaklarsa kendi elemanlarını direkt alsınlar devlet kademelerine.. en azından ümit vermesinler bize değil mi?
insanlar bu uğurda 1 sene para harcamasın...
ben sınava titreye titreye girdim yaa... kul hakkı nedir sorusunun cevaplarından biri de bendim o gün için..
bu insanlar dindar falan değil.. dinsizden merhametsizler.. benim o halimin hesabını kim verecek yaa..
sınavda nasıl terledim nasıl titredim..
şu an gözleri dolu yazıyorum...

‎6 temmuz 2012 günü yani sınavdan bir gün önce bir sonraki gün kpss sınavında çıkacak olan darulkurra sorusunun googleda arama sonuçları tavan yapmış. Galiba birileri kpss sınavında bu sorunun çıkacağını tahmin etmiş ve googleda arama ihtiyacı hissetmiş..Yorumsuz...

$darulkurra.jpg

Google Arama Trendleri
Google Arama Trendleri
Google Arama Trendleri
Google Arama Trendleri
Google Arama Trendleri
Google Arama Trendleri

bunlar da diğer grafikler.. grafikler için şunu da yapabilirsiniz..
başka bir kelime yazın ve bakın ne çıkıyor

yakında hükümetimiz google trends i de engelleyecek.
Niye ?
Sınavda yaptıkları pislikler kabak gibi ortaya çıkıyor diye.
Ya da soruları çalıp servis eden 'takunyalı' cemaatçi dersaneler tembihleyecekler aman google dan aramayın diye.
Ama tabi bunlar süzme salak olduğu için yine ararlar google dan.
Birsürü gerizekalıyı doldurdular memurluklara sırf cemaatçi diye ,ülke böyle böyle çöküp gidecek valla.
Daha dün televizyonda gördüm yol çökmek üzere ağaca bağlamışlar.Oha:53:
Ayrıca o pkk yaptı saçmalığına inanan varsa ondan iyi memur olur ,iyi anlaşırlar arkadaşlarıyla.
Yalnız bu arada ben namuslu memurlarımıza da üzülüyorum her sınavda onlar da töhmet altında kalıyorlar.

memurlar.net ten alıntıdır....

ADAYLARIN İYİNİYETLERİ SUİSTİMAL EDİLİYOR

Özellikle ÖSYM olan güvensizlikten dolayı, ortaya atılan her iddiaya çok çabuk inanabiliyoruz.

Daha sınav yapılırken bazı soru kitapçıklarının sınav salonunun dışına çıkarılması, adaylarda çok büyük bir tepki doğurmuştur.

Ancak bu tepki, şuan için kötü niyetli kişiler tarafından suistimal edilmektedir.

GOOGLE'DA SINAV ÖNCESİ ARAMA ARTMADI

Google'da bazı kelimelere dönük aramaların sınav öncesinde arttığına yönelik haber bunlardan birisidir.

Memurlar.net olarak bu iddiaya ilişkin yaptığımız kısa bir araştırmanın sonucu şu şekildedir:

İddia edilen kelimelere yönelik aramaların 6 Temmuzda arttığı görülmektedir. Ancak bu durum, Google trend servis saatinden kaynaklı bir durumdur.

"VAN DEPREMİ" ÖRNEĞİ

Google Trend servisine Google Arama Trendleri adresinden ulaşılabilmektedir. "Van depremi" 23 Ekimde olmuştur. Ancak bu sitede "Van depremi" diye arama yapıldığında bu kelimede 22 Ekim itibariyle arama sayısının arttığı görülmektedir. Tıklayınız.

Bu sonuç, Google Trend'te yer alan aramaların bizim Türkiye saatine göre düzenlenmediğini göstermektedir.

İşte adayların zihnini karıştıran forum başlıklarından seçmeler

Google da Kpssdeki kopyayı belgeledi

Kpss Öncesi Google'dan Aranan Kelimeler

Bakın şimdi size sınavdaki bazı ipucu kelimelerin google da arama saatleri ve gününü aktarıyorum

İŞTE GAZETEPORT ADLI SİTEDE YER ALAN YANLIŞ HABER

7 Temuz 2012 tarihinde yapılan KPSS sınavıyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Gazeteport adlı bir sitede yer alan iddiaya göre bazı kelimelerin Google'daki arama sayısında 6 Temmuz itibariyle bir artış olduğu iddia ediliyor.

İşte o iddia

İSTANBUL - Son KPSS'de de soruların sızdırıldığı iddiası milyonlarca öğrencinin kafasını karıştırırken, Google arama motorunda yapılan bir analiz öğrencileri iyice şaşkına çevirdi. Sızdırıldığı iddia edilen soruların sınavdan bir gün önce Google'de yapılan searchlerde büyük bir yükseliş gösterdiği ortaya çıktı.

GOOGLE ŞOKU

İddialarla ilgili milyonlarca öğrencinin kafasının karışmasını sağlayan son gelişme ise Google arama motorunda yapılan bir analiz oldu.

Google search'te yapılan analizde Beyaz Kalem Yayınevi tarafından derlendiği ileri sürülen 57 sorunun sınavdan bir gün önce 06.07.2012 saat 00.00'dan itibaren yapılan aramalarda şoke eden bir yükseliş olduğu ortaya çıktı. Sınav sorularının sınavdan bir gün önce Google'de aranması büyük şaşkınlık yaratırken ÖSYM'den bu konuyla ilgili yapılacak açıklama merak konusu oldu.

İşte o sorulardan bazıları:

Soru: Eski Türk devletlerinde hükümdara, yönetme yetkisini Tanrı tarafından verildiğine inanılmıştır. Aşağıdakilerden hangisi İslamiyet'ten önce kurulan Türk devletlerinde bu yetkiye verilen addır?

A) Telkin

B) Toy

c) Kut

D) Balbal

E) Şad

Aşağıdakilerden hangisi Osmanlı Devleti'nde ticareti geliştirmek ve ticaret yollarında güvenliği sağlamak amacıyla yapıldığı savunulamaz?

A) Derbentler

B) Kervansaraylar

C) Bedestenler

D) Menziller

E) Darülkuralar

Türk hukukunda olağan hallerde evlenme yaşı aşağıdakilerden hangisidir?

A) Kadınlar ve erkekler tarafından 17 yaşın tamamlanması

B) Kadınlar bakımından17, erkekler tarafından 21 yaşın tamamlanması

c) Kadınlar bakımından 15, erkekler bakımından 17 yaşın tamamlanması,

D) Kadınlar ve erkeklerde 16 yaşın tamamlanması

E) Kadınlar bakımından 13, erkekler bakımından 14 yaşın tamamlanması

memurlar.net ten alıntıdır....

ADAYLARIN İYİNİYETLERİ SUİSTİMAL EDİLİYOR

Özellikle ÖSYM olan güvensizlikten dolayı, ortaya atılan her iddiaya çok çabuk inanabiliyoruz.

Daha sınav yapılırken bazı soru kitapçıklarının sınav salonunun dışına çıkarılması, adaylarda çok büyük bir tepki doğurmuştur.

Ancak bu tepki, şuan için kötü niyetli kişiler tarafından suistimal edilmektedir.

GOOGLE'DA SINAV ÖNCESİ ARAMA ARTMADI

Google'da bazı kelimelere dönük aramaların sınav öncesinde arttığına yönelik haber bunlardan birisidir.

Memurlar.net olarak bu iddiaya ilişkin yaptığımız kısa bir araştırmanın sonucu şu şekildedir:

İddia edilen kelimelere yönelik aramaların 6 Temmuzda arttığı görülmektedir. Ancak bu durum, Google trend servis saatinden kaynaklı bir durumdur.

"VAN DEPREMİ" ÖRNEĞİ

Google Trend servisine Google Arama Trendleri adresinden ulaşılabilmektedir. "Van depremi" 23 Ekimde olmuştur. Ancak bu sitede "Van depremi" diye arama yapıldığında bu kelimede 22 Ekim itibariyle arama sayısının arttığı görülmektedir. Tıklayınız.

Bu sonuç, Google Trend'te yer alan aramaların bizim Türkiye saatine göre düzenlenmediğini göstermektedir.

İşte adayların zihnini karıştıran forum başlıklarından seçmeler

Google da Kpssdeki kopyayı belgeledi

Kpss Öncesi Google'dan Aranan Kelimeler

Bakın şimdi size sınavdaki bazı ipucu kelimelerin google da arama saatleri ve gününü aktarıyorum

İŞTE GAZETEPORT ADLI SİTEDE YER ALAN YANLIŞ HABER

7 Temuz 2012 tarihinde yapılan KPSS sınavıyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Gazeteport adlı bir sitede yer alan iddiaya göre bazı kelimelerin Google'daki arama sayısında 6 Temmuz itibariyle bir artış olduğu iddia ediliyor.

İşte o iddia

İSTANBUL - Son KPSS'de de soruların sızdırıldığı iddiası milyonlarca öğrencinin kafasını karıştırırken, Google arama motorunda yapılan bir analiz öğrencileri iyice şaşkına çevirdi. Sızdırıldığı iddia edilen soruların sınavdan bir gün önce Google'de yapılan searchlerde büyük bir yükseliş gösterdiği ortaya çıktı.

GOOGLE ŞOKU

İddialarla ilgili milyonlarca öğrencinin kafasının karışmasını sağlayan son gelişme ise Google arama motorunda yapılan bir analiz oldu.

Google search'te yapılan analizde Beyaz Kalem Yayınevi tarafından derlendiği ileri sürülen 57 sorunun sınavdan bir gün önce 06.07.2012 saat 00.00'dan itibaren yapılan aramalarda şoke eden bir yükseliş olduğu ortaya çıktı. Sınav sorularının sınavdan bir gün önce Google'de aranması büyük şaşkınlık yaratırken ÖSYM'den bu konuyla ilgili yapılacak açıklama merak konusu oldu.

İşte o sorulardan bazıları:

Soru: Eski Türk devletlerinde hükümdara, yönetme yetkisini Tanrı tarafından verildiğine inanılmıştır. Aşağıdakilerden hangisi İslamiyet'ten önce kurulan Türk devletlerinde bu yetkiye verilen addır?

A) Telkin

B) Toy

c) Kut

D) Balbal

E) Şad

Aşağıdakilerden hangisi Osmanlı Devleti'nde ticareti geliştirmek ve ticaret yollarında güvenliği sağlamak amacıyla yapıldığı savunulamaz?

A) Derbentler

B) Kervansaraylar

C) Bedestenler

D) Menziller

E) Darülkuralar

Türk hukukunda olağan hallerde evlenme yaşı aşağıdakilerden hangisidir?

A) Kadınlar ve erkekler tarafından 17 yaşın tamamlanması

B) Kadınlar bakımından17, erkekler tarafından 21 yaşın tamamlanması

c) Kadınlar bakımından 15, erkekler bakımından 17 yaşın tamamlanması,

D) Kadınlar ve erkeklerde 16 yaşın tamamlanması

E) Kadınlar bakımından 13, erkekler bakımından 14 yaşın tamamlanması
ben anlamadım şimdi.. hangisi doğruymuş hangisi yanlış? biri bana özet geçebilir mi?

bugün kpssye giren arkadaşımla konuşuyorduk da durum değerlendirmesi yaptık bayaa.. sonra arkadaş 'ben kapatayım şirinleri izliyorum' dedi...
günahsız (!) bir insan olursak sınav sorularını görebileceğimize karar verdik..
tüm suç tinerci takılmamız : )):27::35:

bugün kpssye giren arkadaşımla konuşuyorduk da durum değerlendirmesi yaptık bayaa.. sonra arkadaş 'ben kapatayım şirinleri izliyorum' dedi...
günahsız (!) bir insan olursak sınav sorularını görebileceğimize karar verdik..
tüm suç tinerci takılmamız : )):27::35:

yoruma bayıldım :52::52:
acaba gargamel kim :60::60:

Malum yayınevinin davranışının sadece kendisini bağladığını belirten İhtiyaç Akademi, büyük bir titizlikle hazırlanan ve sınav aşamasına kadar büyük bir güvenlikle getirilen KPSS sorularının sınav günü gerek internet ortamında gerekse diğer mecralarda servis edilerek sınava giren adaylarda güvensizlik oluşturduğuna dikkat çekti.

İhtiyaçtan yapılan açıklamada, KPSS sınavının güvenliğini tehliyeye düşüren malum yayınevinin sahiplerine cezai müeyyide uygulanması için Savcılığa başvurarak hukuki sürecin başlatıldığı belirtildi.

Arkadaşlar bugun ösym de kitapçıkların yayınlanacagını duymuştum ama hala bişey yok haberiniz var mı bu konuda?Haberlerde vardı çarşamba açıklanacak diyordu..

Hanımlar,
kaç defa dememiz gerekiyor, din ve siyaset yasak, parti isimleri, cemaatler vs. vs. karıştırmadan yorum yapınız.
Hakaret, tartışma, polemiklerden sakınınız.
Hakkınızı aramak istiyorsunuz, tamam arayın ama site kurallarınıda biliyorsunuz, konuşabildiğiniz platformları kendi ellerinizle baltalamayın.

Hakkınızı nasıl arayacağınız, ne gibi adımlar atmanız gerektiği hakkında konuşursanız daha verimli olmaz mı?

Valla uyarı yazmaktan yoruldum, benzer bir topiğe yazdığımı burada yineliyorum:ssz:

Back