- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
nill az demee zaten yetişmicek die kendimi strese sokuyorumm :18::18::18:
yeni yıla kadar kına ve düğün için dağıtılcak süsler, nedime bilekliklerini fln ayarlıcam rahatlatim az kendimi sora büyük telaşlar başlicakk
Yetiştirirsin hiç telaş etme canım hepsi yetişir inşallah o detayları aradan çıkartıyorsunya büyük parçalar falan bir anda hallolan şeyler sıkıntıya sokma kendini bunlar güzel tatlı telaşlar canımcım
aslında büyük çoğunluk bitti mobilyalarımızı aldık çünkü
beyaz eşyalarımız perde halı kaldı, onlarıda ev tutulduktan sonra halletcez artıkk
darısı sana olsun inşallah canımm
Amin canım benim inşallah Rabbim içimize sinerek yapmamızı nasip etsinNe güzel herşey bitmiş nerdeyse canım birde yetişmiycek diyorsun ne kalmışki diğerleride biter mobilyaları önceden alıp magazada bekletme imkanımız varmı çok güzel birşey bende yatak odamı falan söz kesildikten sonra almaya başlayayım diyorum
aminn canımm
alfemodan aldık mobilyaları açıkladık durumu mayısın ilk haftası teslim istiyoruz dedik tamam dediler
şimdiden ödemeye başlıcaz ki borcumuz çok olmasın düğün ağzı
öyle bi imkanın varsa alabilirsin bende canımm ama firmanın kurumsal olmasına dikkat et Allah korusun bişe olmasın:26::26:
En güzelini yapmışsın canım güzel mobilyaları var alfemoyu biliyorumYok yok canım kurumsal olmayan yerden alışveriş yapmam zaten yeri yurdu adı belli olsunki dedigin gibi hem üründen memnun kalalım hemde güvenilir garantisi olsun Bakalım begeniyorum şimdiden yaza evlenecekmişim gibide daha var kuzum 2015 dügünü düşünüyoruz nasipse azıcık planlıyım bende borçsuz evlenelim herşeyi alıp ödeyelim diyorum inşallah
inşallah her şey gönlünüze göre olur canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?