Beyaz eşyalar da hangi markalardan memnunsunuz?

muuniip

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
5
1
28
Merhabalar arkadaşlar düğünüm olacak ev dizilecek tabi beyaz eşyalarda kimler hangi markadan memnun acaba önerileriniz olursa sevinirim mesela Altus’la Arçelik aynı mı gerçekten

Merhabalar arkadaşlar düğünüm olacak ev dizilecek tabi beyaz eşyalarda kimler hangi markadan memnun acaba önerileriniz olursa sevinirim mesela Altus’la Arçelik aynı mı gerçekten
ayni ya gercekten bak kaziklanmana degmez. ayrıca cok esya alma zaman gectikce birseyler gorup ahh diyeceksin zamanla oturuyor hersey

Benim tüm esyalarim Hotpoint ama malesef ülkeden çekildiler o kadar memnunum ki anneminde her şeyi aristondu malesef sonradan çekildiler ülkeden keşke şuan olsa gözüm kapalı al derdim oldukça kaliteli çıktılar çok şükür yakın zamanda görümcem evlendi hepsi Bosch aldı birazcık pahali ama bence kaliteli ürünleri

Bosch ✔️

Valla bana mı iyisi denk geldi bilmem ama evde Altus bulaşik makinesi var annemin evinde Bosch var.Benim makinem süper yıkıyor. Annem pişman. Hemde benimki eski model biraz. Ayrıca Altus ile Arçelik aynı firma ürünü evet. Kendini çok zorlama paran neye yetiyorsa bence ikisi de aynı işi görüyor.

teşekkürler arkadaşlar peki ütü süpürge makinesi için önerileriniz var mı :)) ütü kazanlı mı kazansız mı önerirsiniz kimi kazanlı zor ısınıyor diyor kimi iyi diyor

Benim bütün beyaz eşyam Samsung ama asla plazmayı Samsung almayın onun dışında tüm eşyalarımdan memnunum

teşekkürler arkadaşlar peki ütü süpürge makinesi için önerileriniz var mı :)) ütü kazanlı mı kazansız mı önerirsiniz kimi kazanlı zor ısınıyor diyor kimi iyi diyor
Ütünün Kazanlı olması bence ağırlıktan başka bir şey değil marka olarak Philips markası en iyisi . Benim süpürgem Samsung memnunum ama şimdi yeni çıkanlar daha güzel dik süpürge tarzında olanlar adını bilmiyorum ama 🙈

Ütünün Kazanlı olması bence ağırlıktan başka bir şey değil marka olarak Philips markası en iyisi . Benim süpürgem Samsung memnunum ama şimdi yeni çıkanlar daha güzel dik süpürge tarzında olanlar adını bilmiyorum ama 🙈
bende philips düşünüyorum teşekkürler :)

Beyaz eşyalar da bosch, ütü tefal, elektrikli süpürge de dyson öneriyorum.

X