Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni ya gercekten bak kaziklanmana degmez. ayrıca cok esya alma zaman gectikce birseyler gorup ahh diyeceksin zamanla oturuyor herseyMerhabalar arkadaşlar düğünüm olacak ev dizilecek tabi beyaz eşyalarda kimler hangi markadan memnun acaba önerileriniz olursa sevinirim mesela Altus’la Arçelik aynı mı gerçekten
BoschMerhabalar arkadaşlar düğünüm olacak ev dizilecek tabi beyaz eşyalarda kimler hangi markadan memnun acaba önerileriniz olursa sevinirim mesela Altus’la Arçelik aynı mı gerçekten
ne yönden acaba etrafta da memnun insan çoktaArçelik pişmanlıktır.....
Benim tecrübem bu yönde oldu maalesef
Benim bütün beyaz eşyam Samsung ama asla plazmayı Samsung almayın onun dışında tüm eşyalarımdan memnunumMerhabalar arkadaşlar düğünüm olacak ev dizilecek tabi beyaz eşyalarda kimler hangi markadan memnun acaba önerileriniz olursa sevinirim mesela Altus’la Arçelik aynı mı gerçekten
Ütünün Kazanlı olması bence ağırlıktan başka bir şey değil marka olarak Philips markası en iyisi . Benim süpürgem Samsung memnunum ama şimdi yeni çıkanlar daha güzel dik süpürge tarzında olanlar adını bilmiyorum amateşekkürler arkadaşlar peki ütü süpürge makinesi için önerileriniz var mı :)) ütü kazanlı mı kazansız mı önerirsiniz kimi kazanlı zor ısınıyor diyor kimi iyi diyor
bende philips düşünüyorum teşekkürler :)Ütünün Kazanlı olması bence ağırlıktan başka bir şey değil marka olarak Philips markası en iyisi . Benim süpürgem Samsung memnunum ama şimdi yeni çıkanlar daha güzel dik süpürge tarzında olanlar adını bilmiyorum ama