- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.331
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Marka önerisi dersen Siemens derim nişanlıyken bende ondan aldım hiç birinden pişman değilim ama bütçem yok diyorsa zorlama herşey zamanla olur en korktuğum ve en sevmediğim şeydir benim nişan alışverişi sırasında Bi tartışma çıkar nişan atılır bunlar çok saçma varsın 3 5 sene vestel arçelik kullan zamanla istediğin markayı alırsın yeter ki ağzınınız tadı bozulmasınMERHABA HANIMLAR ;
NİŞANLIMİLE BEYAZ EŞYA YÜZÜNDEN TARTIŞIYORUZ VESTEL ARÇELİK İSTEMİYORUM BEN NİŞANLIM İSE DİRETİYOR ARÇELİK ALALIM DİYE
YILLARCA KULLANACAĞIMIZ ÜRÜNLER SONUÇTA BENDE EN İYİSİ OLSUN İSTİYORUM BÜTÇEM YETERSİZ DİYOR SİZİN ÖNERİNİZ NEDİR ...
Ben nişanlımla hak veriyorum ama ailemle arada kalıyorum nişanlım tek başına herşeyim yapmaya çalışıyor şuana kadar bir dediğimi iki etmedi sağolsun yıllarca kullanacağız biraz iyisi olsun istiyorumMarka önerisi dersen Siemens derim nişanlıyken bende ondan aldım hiç birinden pişman değilim ama bütçem yok diyorsa zorlama herşey zamanla olur en korktuğum ve en sevmediğim şeydir benim nişan alışverişi sırasında Bi tartışma çıkar nişan atılır bunlar çok saçma varsın 3 5 sene vestel arçelik kullan zamanla istediğin markayı alırsın yeter ki ağzınınız tadı bozulmasın
Canım vallahi en ufak şeyler bunlar boşver ne alırsa alsın zaten BEYAZ ESYA ŞANS İŞİ bı bakarsinki çok memnun kalırsın bı bakarsinki hiç memnun kalmazsın bnm annem bana o zaman Altus çamaşır makinası aldı makina az kaldı ucacakti tabikide tüketici hakları na şikayet ettim 3 ay sürdü ama paramı geri aldım şükürler olsun ki ama tüm dokümanlarını sakla ne olur ne olmaz diye Şans meselesi boşver ufak seyleri takma kafanaMERHABA HANIMLAR ;
NİŞANLIMİLE BEYAZ EŞYA YÜZÜNDEN TARTIŞIYORUZ VESTEL ARÇELİK İSTEMİYORUM BEN NİŞANLIM İSE DİRETİYOR ARÇELİK ALALIM DİYE
YILLARCA KULLANACAĞIMIZ ÜRÜNLER SONUÇTA BENDE EN İYİSİ OLSUN İSTİYORUM BÜTÇEM YETERSİZ DİYOR SİZİN ÖNERİNİZ NEDİR ...
Haklısın bir yandan da öyle teşekkür ederimCanım vallahi en ufak şeyler bunlar boşver ne alırsa alsın zaten BEYAZ ESYA ŞANS İŞİ bı bakarsinki çok memnun kalırsın bı bakarsinki hiç memnun kalmazsın bnm annem bana o zaman Altus çamaşır makinası aldı makina az kaldı ucacakti tabikide tüketici hakları na şikayet ettim 3 ay sürdü ama paramı geri aldım şükürler olsun ki ama tüm dokümanlarını sakla ne olur ne olmaz diye Şans meselesi boşver ufak seyleri takma kafana
Rica ederim cnmHaklısın bir yandan da öyle teşekkür ederim
canım ben bosch aldım geçen sene çok pahalı gereksiz yani oda benim babamın ısrarı iyi olsun kaliteli olsun ömürlük kullan falan diye ama etrafımda benim yarı fiyatıma arçelik alıp çok memnun olan var kuzenlerimin bir çoğuda benden önce evlenip arçelik tercih etmişti.fiyatına göre arçelikte kaliteli emin ol.MERHABA HANIMLAR ;
BENİM ÇEVREMDE HEP KÖTÜLÜYOR ALMA ALMA ALMA ARTIK BAŞIMIZ AĞRIDI BURADA SORMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM NİŞANLIMDA ASLINDA MORALIM BOZULMASIN CANIM SIKILMASIN DİYE KENDİ KAFASINA TAKIYOR NE YAPIP EDİP BENİ MEMNUN ETMEK İÇİN ÇEVREMDEKİLER YÜZÜNDEN BENDE NİŞANLIMLA KAVGA EDİYORUM BIRAKIN DA KENDİMİZ ALALIM AKLIMIZ BİRŞEY SOKMAYIN DEĞİL Mİcanım ben bosch aldım geçen sene çok pahalı gereksiz yani oda benim babamın ısrarı iyi olsun kaliteli olsun ömürlük kullan falan diye ama etrafımda benim yarı fiyatıma arçelik alıp çok memnun olan var kuzenlerimin bir çoğuda benden önce evlenip arçelik tercih etmişti.fiyatına göre arçelikte kaliteli emin ol.
tabi canım maddi olarak kendinizi zora sokmayın tabiki sonuçta evlenince borçsuz olmak kadar güzel birşey yok emin ol arçelik gerçekten güzel ayrıca arkadaşın dediği gibi cihazların yanında aldığın kağıtları mutlaka saklaBENİM ÇEVREMDE HEP KÖTÜLÜYOR ALMA ALMA ALMA ARTIK BAŞIMIZ AĞRIDI BURADA SORMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM NİŞANLIMDA ASLINDA MORALIM BOZULMASIN CANIM SIKILMASIN DİYE KENDİ KAFASINA TAKIYOR NE YAPIP EDİP BENİ MEMNUN ETMEK İÇİN ÇEVREMDEKİLER YÜZÜNDEN BENDE NİŞANLIMLA KAVGA EDİYORUM BIRAKIN DA KENDİMİZ ALALIM AKLIMIZ BİRŞEY SOKMAYIN DEĞİL Mİ
Çevrendekilere kulaklarını tıkamalısın çünkü onlar hiç Bi zaman bitmeyecek ölene kadar lafları devam edecek arkadaşın biri beyaz eşya şans işi demiş kesinlikle katılıyorum çok doğru istersen en iyi markayı aldım de belli olmaz Bi fabrika hatası olur tutar seni bulurBENİM ÇEVREMDE HEP KÖTÜLÜYOR ALMA ALMA ALMA ARTIK BAŞIMIZ AĞRIDI BURADA SORMAK İSTEDİM TEŞEKKÜR EDERİM NİŞANLIMDA ASLINDA MORALIM BOZULMASIN CANIM SIKILMASIN DİYE KENDİ KAFASINA TAKIYOR NE YAPIP EDİP BENİ MEMNUN ETMEK İÇİN ÇEVREMDEKİLER YÜZÜNDEN BENDE NİŞANLIMLA KAVGA EDİYORUM BIRAKIN DA KENDİMİZ ALALIM AKLIMIZ BİRŞEY SOKMAYIN DEĞİL Mİ
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AH KEŞKE HERKES SİZLER GİBİ DÜŞÜNSEtabi canım maddi olarak kendinizi zora sokmayın tabiki sonuçta evlenince borçsuz olmak kadar güzel birşey yok emin ol arçelik gerçekten güzel ayrıca arkadaşın dediği gibi cihazların yanında aldığın kağıtları mutlaka sakla
ŞU SÜREÇTE HEPSİ BİRŞEY DİYOR ZATEN 4 AYDA BUNALDIM GERÇEKTENÇevrendekilere kulaklarını tıkamalısın çünkü onlar hiç Bi zaman bitmeyecek ölene kadar lafları devam edecek arkadaşın biri beyaz eşya şans işi demiş kesinlikle katılıyorum çok doğru istersen en iyi markayı aldım de belli olmaz Bi fabrika hatası olur tutar seni bulur
BENDE ARAŞTIRMAKTAN BUNALDIM VALLAH ARÇELİK ALACAĞIM TEŞEKKÜR EDERİMArçelik kötü müymüş?2 sene önce 3 parça eşyayı 10bin liraya aldık. Hiç de ucuz değildi öyle. Bize de özellikle beyaz eşya ve makina sektöründe çalışan mühendis arkadaşlarımız arçelik alın dedi. Ben memnunum. Siemens, Bosch kullanıp lanet eden de tanıyorum. Ankastre fırınım Bosch, aynı zamanda aldık diğerleriyle, yani öyle teknoloji harikası bir ürün değil açıkçası. Bir de her markanın ürünleri kalite kalite. 10 tane çamaşır Makinesi var atıyorum, özellikleri kalitesi farklı, e ona göre fiyatı da farklı. En üst modelleri almıştık biz. Buzdolabından özellikle çok memnunum. Bir de şu var, 10-15 sene önce evlenip almış insanlar çok memnunum diyebilir ama teknoloji geliştikçe ürünlerin dayanıklılığı da değişiyor. Her seri birbirinden farklı olabiliyor. Tamamen şans işi.
Ya valla takma tek değilsin bu konuda ohoo bana da neler dediler neler eşime bile ne laflar ettiler şimdi hepsi gözünün içine bakıyor nası şanslısın diyor o yüzden sen kapat kulaklarını gerekirse cevabını ver ya ben böyle mutluyum karışmayın de evlenince de bitmeyecek onlar herkesin içine cuk diye oturttukları laflar var Allah versin cezalarını ben evlendiğimde daha 3 aylığım en yakın arkadaşım sandığım kız gelmiş bana diyor ki aman sen evlendin de noldu çoluğun mu var çocuğun mu var diye o yüzden Allaha havale etŞU SÜREÇTE HEPSİ BİRŞEY DİYOR ZATEN 4 AYDA BUNALDIM GERÇEKTEN
BEN NİŞANLIM NE ALSA RAZIYIM ASLINDA ÇEVREMDEKİ İNSANLAR BANA SÜREKLİ AY NİŞANLI NE DESE TAMAM DİYORSUN NAZLAN BİRAZ BİLMEM NE YA BİZ ZATEN SEVGİLİYDİK ÇOK ŞÜKÜR TANIDIK BİRBİRİMİZİ NE DESEM DE ELİNDEN GELDİĞİNİ YAPIYOR BANA VE AİLEME MAHCUP OLMAMAYA ÇALIŞIYOR BVESTELDEN MEMNUN OLANI GÖRMEDİM ARÇELİKTE DE ARTIK ONA KARIŞMAM AL DERİM , SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ÇOK DA DUYMAMAK GEREKİYOR SANIRIMYa valla takma tek değilsin bu konuda ohoo bana da neler dediler neler eşime bile ne laflar ettiler şimdi hepsi gözünün içine bakıyor nası şanslısın diyor o yüzden sen kapat kulaklarını gerekirse cevabını ver ya ben böyle mutluyum karışmayın de evlenince de bitmeyecek onlar herkesin içine cuk diye oturttukları laflar var Allah versin cezalarını ben evlendiğimde daha 3 aylığım en yakın arkadaşım sandığım kız gelmiş bana diyor ki aman sen evlendin de noldu çoluğun mu var çocuğun mu var diye o yüzden Allaha havale et
Aynen valla diyorum ya baş edemezsin nişanlın herşeyi alsa bile bitmez ki bu ne kadar da israfcısın her gördüğünü alıyorsun diyecekler bu sefer deBEN NİŞANLIM NE ALSA RAZIYIM ASLINDA ÇEVREMDEKİ İNSANLAR BANA SÜREKLİ AY NİŞANLI NE DESE TAMAM DİYORSUN NAZLAN BİRAZ BİLMEM NE YA BİZ ZATEN SEVGİLİYDİK ÇOK ŞÜKÜR TANIDIK BİRBİRİMİZİ NE DESEM DE ELİNDEN GELDİĞİNİ YAPIYOR BANA VE AİLEME MAHCUP OLMAMAYA ÇALIŞIYOR BVESTELDEN MEMNUN OLANI GÖRMEDİM ARÇELİKTE DE ARTIK ONA KARIŞMAM AL DERİM , SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ÇOK DA DUYMAMAK GEREKİYOR SANIRIM
BU ARADA BENİM EN YAKIN ARKADAŞIM DEDİKLERİMDE KISKANÇLIKTAN NELER DEDİLER HAYATIMDAN ÇIKARDIM
Arçelik ve beko dan şaşma derim hem arıza olduğunda her yerde servisleri var geliyorlar ürünleri güzel ve dayanıklı ve evet biraz da şans işi eşya işleri ,siemens alıp çok sorun yaşayan da var yakın çevresinde servis bulamayan da çağırıp gelmeyene var nerde yaşadığını bilmiyorum ama çok içinde kalırsa ilerde değiştirirsin sakın ama sakın eşya için birbirinizi üzmeyin ben yaşadım hala yaşıyorum içimde kalan şeyler var söylüyorum ama benim olayım başka yinede sıkıntı yaratıyo boşver sağlığın huzurun olsun gerisi boşMERHABA HANIMLAR ;