beyaz elbise modelleri

petite

luzumsuzisleruzmani
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
506
0
96
İstanbul
selam hanımlar,
uzun süredir nişanda giymek için beyaz elbise arıyorum ama hala bulamadım
internetten aradım ben de biraz ve bu modelleri beğendim.
benim gibi beyaz elbise arayıp bulamayanlara fikir verir diye düşündüm; umarım beğenirsiniz buyrunnnnnnnnn

61925_ou_dl.jpg

_5788191.jpg

_5890905.jpg

mb4gsw.jpg

66924_Celebutopia-Sofia_Vergara-Fon.jpg

Son düzenleme:
4. ve en sonuncu güzel cnm
sence bunlar nasıl
emmawatsonredcarpetlond.jpg

bunun içini böyle değilde direk beyaz saten yapılabilir
krtabacaphotoslive52197.jpg

the2008almaawardsshowd1.jpg

Son düzenleme:
bencede çook güzel chanel miş galiba selena gomezinkide çook güzel prenses gibi olursun bu arada nişan ne zmn tebrik ederimopuyorumnanaktan

haha ben de kendi nişanımmış gibi yazmışım şimdi farkettim,kuzenimin nişanı yazda daha var :) onun adına tşk ediyim :)

haha ben de kendi nişanımmış gibi yazmışım şimdi farkettim,kuzenimin nişanı yazda daha var :) onun adına tşk ediyim :)

Allah iyiliğini versin bende sen giyicen zannettim diyorum nişanı niye sade elbiseler istiyor biraz daha abiye olsa neyse ne safım yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

miley cyrus'un elbisesine bayıldım cok güzel. ve emma 'nın üstündeki kadının giydiği elbise cok hoş gercekten.

ya arkadaşlar hani şu geçen aşkı memnuda beren saat'in anasına zırladığı bir bölümdeki beyaz kolu örgülü bir kıyafet vardı ya mükemmeldi o ya...
bulsam pişti mişti anlamam alırım ya... :)

ya arkadaşlar hani şu geçen aşkı memnuda beren saat'in anasına zırladığı bir bölümdeki beyaz kolu örgülü bir kıyafet vardı ya mükemmeldi o ya...
bulsam pişti mişti anlamam alırım ya... :)

cnımm ya hatırlayamadımm ama bihterin giydiği elbiseler genelde bcbg max azriadan oluyoo :)

Back
X