Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

benim bir arkadaşım karbonat kullandı dişlerine dişlerinde yuvarlak halka şeklinde beyazlama oldu ve diş kanaması dişlerin hepsi elinde kalıcaktı devam etseydi :çok üzgünüm: evet külü yaparsan sonuç 1 dakkikada fakat dişin kemikten sarı ise bembeyaz olmasını beklemeyasakkelime

BEN BURDAN boş boş ahkam kesmiş olmayayım da kaş yaparken göz çıkarmak da var sigaranın içinde bilinen 4000 tane zehir var hiç geçmese külüne bir şeyler gecer ayrıca çeşme suyunda da klor var tepkime olursa ayrı sorun , diğeri de kül diş minelerini zedeleyebilir ve dişlerimizin çabuk çürümesini sağlayabilir birkaç saatlik beyazlık pahalıya patlayabilir...
ben senin yerinde olsam bu tür şeyleri yazarken bir kez daha düşünürdüm kulaktan dolma şeyler kötü sonuçlar doğurabilir.

Açıkçası bana pek akıl karı gelmedi..Mutlaka dişlerinizi beyazlatmak istiyorsanız yeni bir ürün çıktı onu alın derim..Tvde reklamları da var..Jel şeklinde..Bir damak gibi plastik tabanı var..Üzerine şekli döküp dişlerde bekletiyorsun..Ben de daha dün aldım..Deniyorum..Umarım istediğim etkiyi gösterir..Ama dişler şakaya gelmez..Üstelik çok da hassaslar..Dikkatli olalım derim ben..

ben uzun zamandır limon ile dişlerimi ovuyorum sonrada normal macunla fırçalıyorum arada acayip fark oluyor, birde geçenlerde bir aktarcı arkadaşın tavsiyesiyle karbonatla ovmaya başladım gerçekten sonuç mükemmel bembeyaz oluyor hele limon ve karbonatı aynı anda kullanırsananız farkı hemen göreceksiniz naniknanik
ama bu kül ve limonu daha denemedim,deneyip fayda görenler bizimle paylaşsın yerimseniben

suna dumankaya nın tarifi bende faydası oldu.1 çaykaşığı kabartma tozu 1çaykaşığı tuz birz tarçın.3nü kauştır öce diş macununla dişlerini fırçala sonra bu karışımı sür fırçala mükemel sonuş tarçın ferahlık veriyor sonuş mükemmel

not:diş fırçanız maf oluyor.bu macun için ayrı fırça kullanın

aman dikkat edin kimseye birşey olsun istemem. abim yaptı açıldı rengi sık sık yapmak zarar verir belki dişlere dikkatli olmak lazım

bende bir kadın programında duyduğum bir tarifi vereyim gerçi denemedim ama bi köşeye not etmiştim berna laçininmi derya baykalınmı hangisinde duyduğumu hatırlamıorum ama ikisinden birinde duydum 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı zeytinyağ 1,2 damla limon suyu aslında bir kezlik denemeye değer bu kül olayınıda az sonra denicem

tesekkürler buna ihtiyacim vardi sigara icen biri olarak.bende kabartma tozuyla denedim ama okadar beyaz olmadi yarin ilk isim bunu denemek olacak.

arkadaşlar ben yaptım !-limonla kül birleşince çok pis bir koku oluşturdu hamam otu gibi kokuyo 2-hiçbir değişiklik olmadı 3-diş etim kanadı bilmiyorum bunu sürekli kullandığım fırçamla değilde kullanmadığım fırçayla yaptım belki ondanda kanamış olabilir ama beyazlatmadığı kesin hiçbir değişiklik yok

evet kesinlikle doğru olduğuna eminim çünkü eskiler tencerelerini bardaklarını külle yıkarlarmş ilk fırsatta denicem sağol paylaşımın için

Arkadaslar ben bugun dislerimi kulle fircaladim..öncelikle tadi ve kokusu igrenc.( ama dayanamiyacak kadarda degil.Bayagi temiz ve parladigini farkettim.Fircalamaya devam edecegim.Size yine yazarim.Tabiki bicak degil ilk seferde bembeyaz olsun.Cesaret edemiyen arkadaslar ben ölmedim sizde ölmezsiniz :)))))))

evet bende duymuştum bende karbonaata bi ara limon sıkıp denemiştim fark ediyo,aksilik kızımın da dişi ağrıyo ne yapcaz bilmiyorum

bende denedim ama çok fırçalamadım yinede hafif beyazlattığına şahit oldum,ama diğer taraftan beyazlarken dişlerimizde kalıcı hasarlar oluşmaması için sık sık tekrarlamamanızı tavsiye ediyorum

Sigara külü benim midemi bulandırır zateb ağzıma sokamam ıyyy.En iyisi limonla yapıyım ben sadece...yerimseniben

paylaşım için sağol benim dişlerin beyazlamaya ihtiyacı var gün boyu çay,kahve ,sigara derken mahvoldu dişlerim..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…