A
aysim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
walla bende korktum üstelik ben günde 5 kereden fazla fırçalıyorum dişlerimi fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diş beyazlatayım derken diş eti hastalığına yakalanacaksın arkadaşım.bence birdaha sakın yapma ve kimseye tavsiyede etme.ileride çok pişman olursun bak.diş eti çekilmesi diye birşey duydunmu?bilmem ama.duymadıysanda benden duymuş ol.zaten diş eti kanaması diş eti hastalığının başlangıcıdır.doktora gitmek lazım böyle durumlarda.pardon birden müdahale ettim ama bu sizin ve bizim herkesin sağlığı için.kızlar duyduğunuz herşeyi denemeyin.bir arkadaşım karbonat kullan kullan en son doktorluk oldu.kanatana kadar fırçalıyor tabi dişleri beyazlıyacak diye.sonra diş etleri çekilmiş.sonra mantarda oluşabilir ağızda.ben size burdan söylemiş olayım.yinede siz bilirsiniz.hiç daha onc duymamıstım valla. ama sıze cok bıldık ve etkılı bı yontem daha soyleyebılırım. lımon ve karbonat. ben haftada bır yada onbes gunde bır falan yapıyorum. emn olunkı snuclarına ınanamayacaksınız. sadece fırcalarken dıs etlerı cok kanıyo ama dıslerde bembeyaz oluyo.
nette ve eczanelerde satılıyo bazı markaların doktordaki pahalı oluyomus benim bahsettiklerim maximum 60ytl falan setleri var jel agızlık ve bi lazer ısık cihazı onu tutuyosun agzına kullanan biri akıl verse alcam da karar veremedim hala..