• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

Arkadaşlar dişlerimizin sararması genelde iyi ve düzenli fırçalayamadığımız için oluyor. Zararlı şeylerin faydası olur mu? Dişleri beyazlatayım derken diş etlerini bozacaksınız. Ben diş beyazlatıcılarınıda denedim. Diş etlerini hassaslaştırıyor. En güzeli elektrikli fırçalar. Gerçekten faydasını görüyorum. Tabi fırçalarken diş etlerine dikkat etmek gerek. Şimdi dişlerim daha parlak ve beyaz.

Bu formülü veren arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok.Ancak kül kısmında kesin bir hata var.
Bence bu birçok şeye faydası olan odun külü,halk tabiriyle çamaşır külüdür.Sigara külünün böyle bir etki yapacağına inanmak,sigaranın zararlarını bilmemektir.
Yapmayın Allah aşkına..

Son düzenleme:
denedim valla kafamçokkarıştı
evet çamur gibi bişey
ama ilk deneme olduğu halde müthiş bir sonuç sırnaşık şey
yarın tekrar yapıcam
son ra bir daha
bakalım görücez sonucu :1rolleyes:

selam kıslar,
ev hanımları daha iyi bilir ama limontuzunu kireçli çaydanlıga akşamdan bırakın sabaha çaydanlık dibindeki tortulardan eser kalmadığını görürsünüz;ben dişleri beyazlattığını nasıl mı keşfettim ? hehe dolaylı olarak bu siteden tabi ki evde limon olmayınca ezip limontozuyla fırçaladım sonuç; HARİKA

seloos hakli cok fircalayinca kendi disin kokten sari degilse ise yariyo cok fircalamak denerken hanimlar sadece dislere surun bence opt iyi bakin kendinize

1 çay kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karbonat(kabartma tozuda olur)
1 çay kaşığı limon suyu

karıştırın.dişinize sürün.buda beyazlatır.

Back