Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

hatunlar ya lazer ve bir jel yardımıyla ewde yapılan diş beyazlatma işlemi var.
kullananlar veya bilenler varsa en iyi en memnun kaldıkları markayı söyleyebilirlermi? dişlerim cocukluktan beri sarı.
diş macunları veya karbonat limon falan kar etmiyor. :bbo:
bende bunu kullanmaya karar verdim fakat o kadar cok marka varki..
hangisi işe yarar yada yaramaz seçemedim bir türlü.. :uhm:

canım ben hep dişçide beyazlatırdım babam saolsun o zaman evli değildim...sanırım dişçiler beyazlatıyor onu ama ewde uygulanan bu tarifi bilmiyorum...

yaa üniverstenin hastanesinde yaptırsam acaba dewlet mi ödüyo yaa sapsarı dişlerim resmen gülmekten bile cekinir hale geldim

*MALZEMELER: Sigara külü ( IĞĞĞ sigara külünü ağzıma sokamam demeyin içmesini biliyorsunuz Kötü Kazen )
-Limon
-Diş macunu
*YAPILIŞI: Üç sigaranın külü üzerine cıvık olmayacak şekilde 20_30 damla limon damlatın. (1/4 limonun suyu yani) daha sonra karıştırıp dişlerinizi ovun ve diş macunu ile fırçalayın. ( bunu 2 kere üst üste yaparsanız inanılmaz beyazlıkta dişlere sahip olacaksınız:teytey:)
*YARARLARI:Limon suyu dişteki kalsiyum lekesini siliyor. Kül kristalleri dişe yapışan yemek artıklarının lekelerini kaldırıyor. Diş macunu da tekrar dişe kalsiyum takviyesi yapıp boşlukları dolduruyor. :dance:

AMA TABİ SİGARAYI ÖZENDİRME OLMASIN DİŞ BEYAZLATAYIM DERKEN AKCİĞERİ KARARTMAYALIM :1no2:
(BEN HENÜZ DENEMEDİM ÇÜNKÜ EVDE SİGARA KULLANAN YOK KOMŞUDAN İSTİCEM (sigara kullanmadığım için çokda sarı değil ama olsun yerimseniben). SİZE YAZDIM ÇÜNKÜ ABİMİN ARKADAŞI YAPMIŞ İŞE YARAMIŞ UMARIM SİZİNDE İŞİNİZE YARAR YAPANLAR BURADA PAYLAŞIRLARa.s.

Arkadaşlar doktor muayene hanesinde diş beyazlatma yaptıran var mı ? Nasıl yapıldı kaç seans sürdü .Ben yaptırdım ama internette okuduklarıma hiç benzemiyor ,ilaç sürüldükten sonra ışık tutulmadı sadece tepede yanan bildiğimiz ampulu ağzıma tuttusırnaşık şey iki seans yaptı ,45 er dakika boyunca ağzımda pamuklarla ağzım açık işkence çektim ağızlık takmadı ,Yani yaptıran varsa lütfen yazsın ben anlamadım ,lazer benzeri ışık tutmadan bu işlem yapılıyor mu ,diş rengi derseniz eh işte biraz açıldı ama ben ,boyun ağrısı başıma vurduğu için ,iki gün önce baş ağrısından acile gitmek zorunda kaldım .Herkese sevgiler ...

hiç daha onc duymamıstım valla. ama sıze cok bıldık ve etkılı bı yontem daha soyleyebılırım. lımon ve karbonat. ben haftada bır yada onbes gunde bır falan yapıyorum. emn olunkı snuclarına ınanamayacaksınız. sadece fırcalarken dıs etlerı cok kanıyo ama dıslerde bembeyaz oluyo.

eskiden külün (tabi sigara külü değil) ninelerimiz zamanında daha deterjan icat edilmemişken çamaşır yıkamada kullanıldığını biliyorum. küllü su derlerdi....
sigaranın içindeki zehirli maddeler farklı tabi, deneyen olsada işe yarayıp yaramadığını bildirse, yok mu bir babayiğit he???..........

diş beyazlatayım derken diş eti hastalığına yakalanacaksın arkadaşım.bence birdaha sakın yapma ve kimseye tavsiyede etme.ileride çok pişman olursun bak.diş eti çekilmesi diye birşey duydunmu?bilmem ama.duymadıysanda benden duymuş ol.zaten diş eti kanaması diş eti hastalığının başlangıcıdır.doktora gitmek lazım böyle durumlarda.pardon birden müdahale ettim ama bu sizin ve bizim herkesin sağlığı için.kızlar duyduğunuz herşeyi denemeyin.bir arkadaşım karbonat kullan kullan en son doktorluk oldu.kanatana kadar fırçalıyor tabi dişleri beyazlıyacak diye.sonra diş etleri çekilmiş.sonra mantarda oluşabilir ağızda.ben size burdan söylemiş olayım.yinede siz bilirsiniz.

nette ve eczanelerde satılıyo bazı markaların doktordaki pahalı oluyomus benim bahsettiklerim maximum 60ytl falan setleri var jel agızlık ve bi lazer ısık cihazı onu tutuyosun agzına kullanan biri akıl verse alcam da karar veremedim hala..

Doktorların kullandığı ilaç pahalı değil canım .Doktor kullandığı ilacı bana gösterdi internetten baktım ,yurt dışından geliyor KDV dahil 64 ytl ,Yani o alınan 500 euro gibi rakamlar sadece el emeği .Nasıl bir el emeği ise benneyaptımki

ya babam üniverstede ögretim üyesi bizim üniverstenin hastanesinde yaptırsam acaba ne kadar öderiz onu bi ogrensem gidip diş hekimliginde yaptırcamda.... ooof oofff dugun mevsimi baslıo ve ben hala sapsarı dişlere sahibim

Denedim arkadaslar!evet belli bir parlaklik verdi ama benim dislerimin yapisi biraz sari tondadir ,tam olarak anlayamadim beyazlayip beyazlamadigini ama piril piril parladilar,birde sigara kulune limonu sikinca kopurdu,sanki gazoz gibi kabardi.

çok ilginç ama diş etlerine zararı olmasın.bende diş tozu aldım bi kere klullandım şimdi kullanmıyom korktum ya zararı oılursa

denedim kizlar, belli bir beyazlik sagliyo bunu söyleyebilirim.
ama firca baya bi karardi külle fircalarken.
görülmeye deger o anki dislerimizin hali
muhahaa cok komikti ya :roflol:

karbonat diş eti çekilmesi yapıyor diş etini kanatıyor çünkü bu yöntemide diş etlerine fazla deydirmeyin derim diş etlerimiz hassas çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…