• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

valla arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum ama uygulama konusunda çok kararsız kaldım herkes farklı yorum yapmış

valla canım ben iki gün önce yaptım pamuğu hazırladığım küle batırdım dişlerimi onunla ovdum ağzımın içine sokmadım koku falanda yok gibiydi zaten güzel oldu yaniii lekeler vardı sigara çay ve kahveden şimdi onlar yok :sm_cool::sm_cool:

merhaba arkadaşlar ben sinem'in vermiş olduğu yöntemi denedim benim dişlerim çok sarı olmasada sarı.bir defa yaptım biraz sarılık gitti bir kaç kez daha yapmayı düşünüyorum faydası oldu sizlerede tavsiye ederim.sinem'in arkadaşım çok ama çok teşekkür ederim vermiş olduğun yöntem için.arkadaşlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum kocaman

kızlar ben yaptım ama az kaldı afedersiniz ama kusacaktım iğrenç birşey ya pekde değişiklik olmadı dişlerimde tavsiye etmem

Denemiştim bunu beyazlatıyo cidden ama çokda fazla bişey beklememek gerekir muzice yaratmıyor (:

Arkadaşlar bende denedim kesinlikle tavsiye etmiyorum
azımdaki kokudan içim kalktı
sigara içmeyenler bence kesinlikle denemesin
o kokuya dayanamıyoken azımdaki kokudan çok kötü oldum
vede dişlerimde hiçbir değişiklik olmadı :1no2:

şu külle dişleri beyazlatmayı denedim başta bi doktora başvurun falan bile yazdım saçma geldi sonra yapanların yorumlarını okudum denemekten bişi olmaz dedim keşkede demez olaydım ağzım dudaklarım kaşınıyo düş etim acıyo alerji yaptı herhalde denemeyin şu illet şeyi sakın :(

arkadaşlar bende yeni üyeyim yeni katıldım aranısa :D ben bu külü deneyemedim sigaranın kokusundan bile nefret ederim ama karbonatı denedim çok kanadı dişlerim bi daha yapmicam bilginis olsun zararlı olduğunu düşünüyorum yapmayın arkadaşlar

dişlerin ağartılması için;sirke ile şaptan bir mayi yapılarak fırça ile dişlere sürülür veya kükürt yağı dişlere sürülür...

Bende Leventte Bir Klinikte Lazerle Dişlerimi Beyazlattim 600 Ytlye Işlem 1 Saat Sürüyor Ilk çok Beyaz Oluyor Ama O Beyazlik 3 Günden Fazla Sürmüyor Dişlerim Tekrar Eski Haline Döndü :( Tavsiye Etmiyorum Yaptirmak Isteyenler Varsa Parasini Boşuna Harcamasinlar...

diş hekimine gidin.... orada bir makine yardımıyla temizletin ben öyle yapmiştim ana dahaa sonrasında bakım weriliyor düzenli olarak kullanmanız gerekkk...:)

arkadaşlar sakın denemeyın ben saf saf denedim... sonra dişlerimi fırçalarken sigaranın içindeki zehirli maddeler geldi aklıma... sigaranın içinde sinek ilacı bile var arkadaşlar damağınızda yara varsa ii olmaz.. ztn yaptıktan sonra dilimin üstünde sanki kabarcıklar cıktı...

benden sölemesi... limon veya karbonhitrat kullanın onları da yalnızcda gunde bı kereden fazla yapmayın !

ya kızlar denedim iyi geldi.
çok büyük bi mucize olmadı ama daire daire açtı rengini sanırım bi kaç kere daha kullanmak lzm kokuda yapmadı kısacası ii (sigaranın kokusuna bile katlanamam normalde )

Çilek ile dişlerinizi ovarak bembeyaz yapabilirsiniz.İsteyen ezip diş fırçasının üzerine koyarak dişlerini temizlesin isteyen ikiye keserek dişlerini ovsun.Süperr yapıyor.......teşekkürleriniz için TEŞEKKüRLeRRR

İşte bunu denerim.Zararsız görünüyor...
Umarım işe yarar.

Teşekkürler arkadaşım, çok sağol. :1rolleyes:a.s.

kızlarr denedim hemen bu olayı yapımı falan kolay zahmetsiz fırçayla zor oluo elle daha kolay sürülüo amaa benceeee dişeleri çizio biz farketmesekte sonra çok can sıkıcı sonuçlar ortaya çıkabilrir..:S

Neden cizsinki??
Limonu öylede yeriz cizme yaptigini sanmiyorum,
kül yumusacik sanmam cize bilsin,
ama farkli bilgisi olan varsa yazsin.

Back