• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz çamaşırlarımı beyazlatamıyorumm :(

A101'de satılan NARSPRİN isimli bir ürün var, 5 litresini aldım her yerde kullanıyorum. Çamaşırları sakız gibi bembeyaz yapıyor. İstersen suya bastır istersen makineye ekle, tavsiyemdir. Ayrıca beyazları bu kadar yüksek derece yıkamayın 40 falan yeter.

A101'de satılan NARSPRİN isimli bir ürün var, 5 litresini aldım her yerde kullanıyorum. Çamaşırları sakız gibi bembeyaz yapıyor. İstersen suya bastır istersen makineye ekle, tavsiyemdir. Ayrıca beyazları bu kadar yüksek derece yıkamayın 40 falan yeter.
Çok teşekkür ederim yarın alıcam

Bu ürün sadece leke çıkarıcı olarak kullanılsa işe yarar mı , boya kalemleri , yemek lekeleri vs .

Çamasur suyu daha da yıpratır ben çamasır sodası kullanıyordum memnundum.Geceden bekletirseniz beyaz toz sabunlar var otomatik makineler için baya faydası oluyor.

Bu ürün sadece leke çıkarıcı olarak kullanılsa işe yarar mı , boya kalemleri , yemek lekeleri vs .
Arkadaşlar bide ben instagramdan bi ürün aldım tavsiye ederim kararan tencere altlarını anında yormadan cıkarıyo yenı almıs gibi fayans ve banyo temizliği için aldım aynı markanın çamaşır suyu etkisi var ama çamaşır susuz bide genel temizlik ürününü aldım oda harika çok güzel cıkarıyor herseyi adı poxy temizlik ürünleri instagramdan takip edebilirsiniz kullananların videoları var ben cok memnun kaldım

Ben de ya neler denedim neler ama atletlerin bazı yerleri sapsarı. Benim çamaşırlarımda yok eşiminkilerde var. Yıkamayla alakası olmayabilir mi ki?

Evet canım işe yarıyor, ister suya batır ister üzerine bir miktar ürün dök biraz bekledikten sonra temiz bir bez ile sil.

Bu arada şu bildiğimiz bebek için ıslak mendiller vardır, mesela gratis'te satılan sleepy bebek ıslak mendilleri, leke çıkartma performansları tek kelime ile harika. Az önce üzerime soslu bir tatlı döktüm, siler silmez tertemiz yaptı, bunu da deneyebilirsin bak, çok hızlı bir çözüm sağlıyor.

Eski ki çamaşir makineniz? Bende esimin gomleklerini yikiyorum beyazlari 30-40 derecede yikiyorum gayet beyaz cikiyor. Yada gomlekleri mi eski? Beyazlara renkli birsey katmiyorsunuz degil mi yikarken? Ne cok soru sordum :halay:

Ben de ya neler denedim neler ama atletlerin bazı yerleri sapsarı. Benim çamaşırlarımda yok eşiminkilerde var. Yıkamayla alakası olmayabilir mi ki?
Eşin koltuk altı perspirantı kullanıyorsa o lekelerin sebebi odur. Başka bir markaya geçsin, adidaslarda bu sarı leke sorunu olmuyor mesela...

Arkadaşlardan yazan oldumu bilmiyorum ama ilk önce kısa programda en soğuk suda yıka 30 dan daha soguk ayar oluyor her makinada farklı simgelerde oluyor kiminde çeşme işareti var kiminde kar tanesi gibi bir işaret

Kisa süreli bir program olsun bende 15 dk var köpüklüyken durdurup bekletiyorum daha sonrada 60 derecede yikiyorum yada ön yıkama yapıyorum ama yine 60 derecede

Dedigim bu sistemi annemin amcası söylemişi hastanede calisiyordu oyle yikiyorlarmis hic leke kalmıyormus ciddende oyle oluyor

etimatik dediğiniz deterjanı daha önce hiç duymadım kolay bulabilir miyim acaba ?

Eti matik bizim bor madenlerimizden ürettiğimiz fosfat içermeyen ekolojik deterjandır.
Ben metro gross marketten aldım ama dönem dönem mopaş ve carrefoura da geliyormuş.
Hatta bir kere a101 aldın aldın ürünleri arasında yer almış.
İnternetten de satın alabiliyorsunuz.
5 kilosu 16 - 19 lira arası
Fiyatının uygunluğu yerli malı olup bir çok vergiden muaf olması.

Çok hafif bir kokusu var ben yumuşatıcı kullanmıyorum bu yüzden yumuşatıcı gözüne lavanta yağı damlatıyorum
Kokosuz olması sorun olursa böyle deneyebilirsiniz

Eti matik bizim bor madenlerimizden ürettiğimiz fosfat içermeyen ekolojik deterjandır.
Ben metro gross marketten aldım ama dönem dönem mopaş ve carrefoura da geliyormuş.
Hatta bir kere a101 aldın aldın ürünleri arasında yer almış.
İnternetten de satın alabiliyorsunuz.
5 kilosu 16 - 19 lira arası
Fiyatının uygunluğu yerli malı olup bir çok vergiden muaf olması.

Çok hafif bir kokusu var ben yumuşatıcı kullanmıyorum bu yüzden yumuşatıcı gözüne lavanta yağı damlatıyorum
Kokosuz olması sorun olursa böyle deneyebilirsiniz

Hazır kullananı bulmuşken sorayım memnun musunuz temizlemesi açısından? Yumuşatıcı kullanmayınca çamaşırlar sert olmuyor değil mi?

Merhaba arkadaslar bircok bayanın sorunu oldugu gibi benimde çamaşırları beyazlatma sorunum var 60 da yıkıyorum 70 yıkıyorum 90 derecede yıkıyorum nedense sonuc alamıyorum çamaşır suyuna bastırıp 1 gün bekletip yıkadım yıne sonuc alamıyorum ınternetten ızledım oksijenlı su toz şeker ve tuz karışımı makinaya koyunca beyazlatıyomus onları da denedım cok az sonuc aldım lütfen yardımcı olur musunuz eşim iş sahibi utanıyorum o da şikayetci bu durumdan :KK43:
Toz deterjanı koyarken birazda çamaşır suyu kat üzerine etkisini goreceksın

Normalde beyazlar yıkandıkca morarır, Sizin ki sarariyorsa ter lekeleri falan mi kaliyor acaba. Eger oyleyse kesinlikle makineden. Kız kardeşim abd de. Onların evine çamaşır makinesi yok. Ortak çamaşırhane var. Ne yaparsan yap 30 dk disinda suren program yok. Tüm beyazlar sarariyor diye beyaz havlu bile almıyor. Evet ben de onun yanında kaldım. Donlar, atletler hep sarardı. Buraya geldim bazıları düzeldi duzelmeyenleri de attım.

Back
X